Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar
Bugün 6+3 te kalp atışı için kontrolümüz vardı.
Geçen gittiğimizde iki kese vardı biri küçüktü.
Bugün gittiğimizde keselerden biri yok olmaya başlamış.
Diğerinin çok şükür kalp atışını duyduk.
Lekelenmem oluyor hastaneden gelince de oldu.Vajinal muayeneye bağlıyorum.Kanama alanı gözükmedi çünkü.Üç gündür bulantı istifra yaşıyorum onun için de prilam önerdi doktor.Ekstrofemler kalp atışından sonra bırakılıyormuş.Bende elimdekini bitirip sonlandırıcam.Devamı güzel ilerler umarım burada da güzel haberlerini paylaşırım

Canım çok üzgünüm umarim sağlıkla ilerler.En azından diğeri çok şükür yaşıyor.Ben geçen hafta gittim hem kalp atışı hem keseyi gördüm yalnız 1 haftadır devam ediyorum aynı şekilde ilaçlara estrofemde kullanıyorum doktor öyle bişey demedi bana inşallah benimde öyle olmaz şimdi endişelendim

Canım teşekkür ederim.Sağlıklı olduktan sonra ben bir taneye de razıyım neden ikisi olmadı diye düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş demek ki Sen kalp atışlarını duymuşsun ama bizimkinde bebek de kese de gelişmemiş zaten.Senin öyle değildir büyük ihtimal.Diğer ilaçlara devam edicem sadece ekstrofemi bırakıcam.

Yok mu benzer şey yaşayıp tecrübesi olan?

%60 altında artış kötü dimi

Yok mu benzer şey yaşayıp tecrübesi olan?

%60 altında artış kötü dimi
Canım 15. Gün vereceğin kan belirler durumu burda ne desek yanlış olur. Yaklaşık yüzde 58 artmış umutsuzluğa kapılacak kadar düşük değil bence. Doktorunla görüştün mü o nasıl yorumluyo
Çokça dua edelim inşallah sağlıkla ilerler

Çok da kötü değil stres yapma demiş

Bugün cuma nolur dua edin bana, ikinci kez aynı yıkımı yaşamak çok ağır gelecek toparlayamıyorum şu an kendimi

Hım. Anladım canım evet tabiki öyle rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hiç fark etmez yeterki sağlıklı olsun .Benimki öyle değil hem iki kese hem ikisininde kalp atışını duyduk biri azdı diğeri biraz daha yüksekti tabi.Gelisti benimki inşallah devam eder sağlıkla hepimizin

Çok da kötü değil stres yapma demiş

Bugün cuma nolur dua edin bana, ikinci kez aynı yıkımı yaşamak çok ağır gelecek toparlayamıyorum şu an kendimi
Meryem suresi, İnşirah suresi dinle canım elini karnına koyup.. Ben de senin için dua edeceğim. Rabbim korktuğuna uğrstmasın inşallahh

canım burda bı arkadasım vardı onunda ıkıcı kan degerı cok az artmıstı sonradan duzeldı,
hemen kotu dusunmeyelım ınsallah saglıkla katlanır. doktorun ne dıyor?

Kizlar değere bakarmisiniz anlayan varsa TSH ben anlamıyorum doktor yaptırdı ne durumda sizce

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-03-12-37-35-08.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…