- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.741
Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi nasıld7 Şubat test günüm o zamana kadar bekleyim geç tutunma gibi bir şey okuyor mu tüp bebekte bilemedim
5. Gün dondurulmuş embriyo 2 taneydi biri iyi kalitede diğeri orta demişti doktorummKaçıncı gün embriyosuydu kalitesi nasıld
Bence cumartesi tekrar test yaptırın sonuç yükselecekmi hem içiniz daha rahatlarYaaaaa gerçekten mi sabahtan beri ağlıyorum negatif diye
Anladım canım sen gününü bekle bir daha kan ver5. Gün dondurulmuş embriyo 2 taneydi biri iyi kalitede diğeri orta demişti doktorumm
İnşallahAnladım canım sen gününü bekle bir daha kan verhayırlısı olsun inşallah
2 yıl önceki tüp bebek denememde sanki topikte birisi 10la başlamıştı betasıİnşallahHiç rastlandınız mı değeri düşük olupta sonra hamile kalana
Gec tutmuş olabilir miKızlar 7.gün 5 çıktı beta doktorum negatif değil dedi ama çok düşük değil mi sizce de
Doğrudur bakalım salı günü tekrar test veririm belli olur her şey2 yıl önceki tüp bebek denememde sanki topikte birisi 10la başlamıştı betası
Bilmiyorum ki hiç duymadım ilk denemem benim de 0 çıksaydı olmadı derdim şimdi anlamm veremedimGec tutmuş olabilir mi
Kizlar nasılsınızCokk teşekkür ederim. Kaset test hemen çıktı erken azcik bekledi
Kaçıncı gün embriyosuyduNegatif değil mi bu çok düşük
Kizlar doktor TSH yaptırdı bana sizce nasıl değer ben anlamıyorum da bilgisi olan anlayan bir bakabilirmiAmin canım İnslalahtebrikler çok mutlu oldum.Kac haftalık
Asıl sen nasılsın annelik nasıl gidiyor ben gün sayanlardanim pazartesi test yapicamKizlar nasılsınız
5.günKaçıncı gün embriyosuydu
Belki biri tutunmus o da geç tutunmustur isallah
Ay sorma vala canım ben çok zorlanıyorum ya miğde bulantılarım baş donmemlerim çok sıklaştı yemek bile yemekte çok zorlanıyorum.insallah seninde pozitifini görürüzAsıl sen nasılsın annelik nasıl gidiyor ben gün sayanlardanim pazartesi test yapicam
Yoktur canım isallah dualarım seninleAy sorma vala canım ben çok zorlanıyorum ya miğde bulantılarım baş donmemlerim çok sıklaştı yemek bile yemekte çok zorlanıyorum.insallah seninde pozitifini görürüzBende pazartesi kontrole gidicem bakalım ne dicekler inşallah bir sorun yoktur
İnşallah canımBelki biri tutunmus o da geç tutunmustur isallah
İnşallah canımYoktur canım isallah dualarım seninlekocam test almıyor kanda görürüz diyor kocakarı yöntemi mi denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?