Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar selam 31 ocakta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Daha önceki transferim tutmuş ama düşük yapmıştım onda sadece kasık ağrım olmuştu. Bu sefer daha 3 gün olmasına rağmen kafamı kaldıramıyorum çok halsizim hafif midem bulanıyo bi üşüyorum bi sıcak basıyo var mı aynı garip şeyleri yaşayan belirti demek için çok erken çünkü

Arkadaşlar merhaba bugün reglinin dokuzuncu günü yani beş gün sürdü sonrasında dört gün daha geçti bugün rahim kalınlığı 8mm çıktı doktorda ve bana on gün sonra transfer yapacağım dedi o zamana kadar fazla kalınlaşır mi sizin değerleriniz nasıldı

Olabilir de canim daha çok erken ama ilaçlarda yapabilir İnsalalh poziktiftir

Canım bende 8.6 transfer oldum

10.5 ti en son kontrolde , 4 gun sonra transfer olmuştum..

Bence çok iyi çıkmış 10 gün de varsa iyice kalınlaşır merak etmeyin benim de en son 11 küsür olmuştu 5 gün sonra transfer oldum.

Kızlar selam. Benimde transferimin 7.günü bugün sabah kan verdim 1.77 çıktı. Doktor negatif diyemem pazartesi bir daha yaptır çok erken henüz dedi. Yükselir mi ne diyorsunuz

Teşekkür ederim çok diğer titedavümde de böyleydi kimyasal olmuştu kan vermeye korkuyorum normalde 10 gün pazar günü bugün 8 ci oluyor kan da çıkar dimi
Bendede ilk tedavimde tuttu dış gebelik oldu 2 transferde hiç tutmadi çok şükür bu 3 transferde ikiz tuttu .merak etme kanda çıkar ama erken olabilir gününü bekle sen yime Rabbim nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim çok diğer titedavümde de böyleydi kimyasal olmuştu kan vermeye korkuyorum normalde 10 gün pazar günü bugün 8 ci oluyor kan da çıkar dimi
Ben de dün 9.gün korka korka yaptım varsa çıkıyor test günüm 11.gündü. Çok şükür çıktı varsa sizin de çıkar

Bendede ilk tedavimde tuttu dış gebelik oldu 2 transferde hiç tutmadi çok şükür bu 3 transferde ikiz tuttu .merak etme kanda çıkar ama erken olabilir gününü bekle sen yime Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah çok emek çok hepimizin öyle 3.tedavide kimyasal dendi kanda var çıktı sonra bi an da düştü değerim. Bu 4. Tedavim 2. Farklı doktoru im Ali osman koyuncuoğlu Rabbim bizlerede hayırlısını nasip etsin inşallah güzel olsun hepsi hayırlısı olsun. Lütfen Allahım bizlerinde dualarını kabul et tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et çok istiyoruz. Rabbim arattırmasın.

Ben de dün 9.gün korka korka yaptım varsa çıkıyor test günüm 11.gündü. Çok şükür çıktı varsa sizin de çıkar
İnşallah canım sağlıkla güzel hamilelik geçirelim sağlıkla analı babalı dünyaya getirelim. Rabbim bizi bu imtihandan da hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin.

Amin canım inşallah Rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar selam. Benimde transferimin 7.günü bugün sabah kan verdim 1.77 çıktı. Doktor negatif diyemem pazartesi bir daha yaptır çok erken henüz dedi. Yükselir mi ne diyorsunuz
Benim de 5 çıktı 7. Gün bilmiyorum negatif mi pozitif mi doktorum da negatif değil dedi bilmiyorum inş tutunur değerlerimiz artar

Kızlar benimde bugun 9.gun.kanda negatif.oysa 7.gun cok silik çıkmıştı idrar testi.çok umutluydum.şok oldum.5.gun Embriyosu idi.kendimi hazırladım bu sefer kesin diyordum.çok üzgünüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…