- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.801
Canım maşallah değerin artıyor demekki çok şükür
Allahım inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin canımKızlar benimde bugun 9.gun.kanda negatif.oysa 7.gun cok silik çıkmıştı idrar testi.çok umutluydum.şok oldum.5.gun Embriyosu idi.kendimi hazırladım bu sefer kesin diyordum.çok üzgünüm çok
Bu sabah kaset test yaptım direk negatif çıktı. Silik çizgi vs çıkmadı. Pazar günü kan testi vericem. Böyle bi durum olması normal mi sizce?Hiç canını sıkma, erken daha o şekilde çıkması çok normal ..
Benim 5.gun gölge gibiydi,
Sağlıkla gelsin.rica ederim ne demek
Benim bu kadar düşükken negatif değil dediyse senin hiç değil canımBenim de 5 çıktı 7. Gün bilmiyorum negatif mi pozitif mi doktorum da negatif değil dedi bilmiyorum inş tutunur değerlerimiz artar
Amin canım inşallahİnşallah canım sağlıkla güzel hamilelik geçirelim sağlıkla analı babalı dünyaya getirelim. Rabbim bizi bu imtihandan da hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin.
Kaçıncı gün canımBu sabah kaset test yaptım direk negatif çıktı. Silik çizgi vs çıkmadı. Pazar günü kan testi vericem. Böyle bi durum olması normal mi sizce?
6. Ve 7. Günde test yapmıştım 15-20 dk sonra silik çizgi çıktı ama çok çok silik. Bu sabah yani 8. Günümde fortune diye bi test yaptım onda direk negatif çıktı.Kaçıncı gün canım
Kaçtı da negatif değil dedi canımBenim bu kadar düşükken negatif değil dediyse senin hiç değil canıminşallah sağlıkla yükselir de biz de seviniriz
İnşallah öyledir çok heycanlıyım korkuyorumCanım maşallah değerin artıyor demekki çok şükür
Anladım canim çok uzuldum6. Ve 7. Günde test yapmıştım 15-20 dk sonra silik çizgi çıktı ama çok çok silik. Bu sabah yani 8. Günümde fortune diye bi test yaptım onda direk negatif çıktı.
Aynısı başıma geldi canım. Çok üzgünüm hep agladım bugun. 7.gunde silik çizgi idi. 9.Günde kan 06. Ve 7. Günde test yapmıştım 15-20 dk sonra silik çizgi çıktı ama çok çok silik. Bu sabah yani 8. Günümde fortune diye bi test yaptım onda direk negatif çıktı.
Bebinde BEBE TİME diye bir testle yaptımKızlar bende yine test yaptım ama testim dünkü testle aynı hiç koyulaşmamışbirde fortune diye bir test hiç hassas değilmiş internetten baktım burdanda okudum asla almayın varsa bile gebelik zar zor gösteriyor
Amin inşallahAnladım canim çok uzuldumRabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah 8 9 10 günde çıkması lazim normalde ama nasip değilmiş demekki
Kan vermedim. Doktor 10.günü bekle dedi pazar vereceğim. Ama psikolojik olarak aynı durumdayımAynısı başıma geldi canım. Çok üzgünüm hep agladım bugun. 7.gunde silik çizgi idi. 9.Günde kan 0
Maşallah Allahım sağlıkla dünyaya gelip kucağına almak nasip etsin. İnşallah.Dün 9.günde betam 343 çıkmıştı. Biraz önce sadece zevkine eczaneden test alıp yapmak istedim. 1.5 yılda hiç çift çizgi görmemiştim o kadar mutlu oldum kiYarın da ikinci betaya gideceğim inş sonuç güzel çıkar Eki Görüntüle 3202135
Benim pazar günü test günüm. Hayırlısı olsun hakkımzıda.Kan vermedim. Doktor 10.günü bekle dedi pazar vereceğim. Ama psikolojik olarak aynı durumdayım
Amin canım amin canımızı sıkmak yok bakalım hayırlısı ile yükselir inşallahBenim bu kadar düşükken negatif değil dediyse senin hiç değil canıminşallah sağlıkla yükselir de biz de seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?