- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.821
Amin canım inşallah. Güzel haberler alalım Allah’ın izni ileBenim pazar günü test günüm. Hayırlısı olsun hakkımzıda.
Amin canım inşallah. İnşallah.Amin canım inşallah. Güzel haberler alalım Allah’ın izni ile
Çok iyi artmış8. gün 103
10. Gün 304
Kızlar sizce 10. Güne göre değerim iyi mi yoksa düşük mü♀
canım genelde 8.9 gunlerde cıkıyor ama bellı de olmaz , kan testı ıle netlestır..6. Ve 7. Günde test yapmıştım 15-20 dk sonra silik çizgi çıktı ama çok çok silik. Bu sabah yani 8. Günümde fortune diye bi test yaptım onda direk negatif çıktı.
gayet iyi , maşallah8. gün 103
10. Gün 304
Kızlar sizce 10. Güne göre değerim iyi mi yoksa düşük mü
Amin inşallahcanım genelde 8.9 gunlerde cıkıyor ama bellı de olmaz , kan testı ıle netlestır..
Rabbım hayırlısını versın herseyın
Amin canım benim bende bikaç ay dinlenip bakalım yemi yol çizeceğim Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim bidakine kucağını doldursun RabbimKızlar benimde kan sonucum 0.1 evdeki testlerde de yoktu zaten şaşırmadım o yüzdenbu regli es geçip birdaha ki ay başlayacağız tekrardan Rabbim pozitif görenleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun Bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çabalarımız mükafatlandırsın güzel Allah'ım
Canım transfer oldun mu? Evet benimde bazen kan oluyordu çok değil amaKızlar merhabalar herkese, sizinde Oksapar yaptıktan saatler sonra kanama oluyor mu normal mi bu. Yani öğlen gibi iğne yapılıp şimdi baktım banın altından bayaa kanamış atletime falan bulaşmış hep
Canım normal çıkmış ilacı kullandığın için normal çıkmışKizlar doktor TSH yaptırdı bana sizce nasıl değer ben anlamıyorum da bilgisi olan anlayan bir bakabilirmi
1.77 ama negatif demek için daha erken dedi niye kan tahlili yaptırdın diye kızdı senin gibi meraklılar negarif alıyor diye de eklediKaçtı da negatif değil dedi canım
O nasıl bi tavır ya. Olabilir yani test yaptırmanız normal bişey güzel bir üslupla açıklamak çok zor olmasa gerek. Devlette mi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi ?1.77 ama negatif demek için daha erken dedi niye kan tahlili yaptırdın diye kızdı senin gibi meraklılar negarif alıyor diye de ekledi
Ben hiç belirtisiz pozitifi gördüm, belirti aramayın :)Bende Perşembe günü transfer oldum ama hiç belirtim yok gibi arada sol kasıkta hafif ağrı o kadar kaçıncı günde belirtiler başlıyor
Psikolojik sanırım sürekli bebek görüyorum rüyamda sonra belirti arıyorum kendimdeBen hiç belirtisiz pozitifi gördüm, belirti aramayın :)
Bazı günler çok hafif adet ağrım oldu 15-20 saniyede geçti o kadar. Ne göğüslerim ağrıdı, ne kanamam oldu ne de sürekli ağrım oldu. Zor ama akışına bırakmaya çalışınPsikolojik sanırım sürekli bebek görüyorum rüyamda sonra belirti arıyorum kendimde
Yok abla yarına hayırlısı ile transferCanım transfer oldun mu? Evet benimde bazen kan oluyordu çok değil ama
benimde çok başım ağrıyor transferim 4. günü bugün 5. gün 5aa transfer edildi. sabırla bekliyorumKızlar çok baş ağrım var başına gelen oldu mu ilaçta alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?