Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

6. Ve 7. Günde test yapmıştım 15-20 dk sonra silik çizgi çıktı ama çok çok silik. Bu sabah yani 8. Günümde fortune diye bi test yaptım onda direk negatif çıktı.
canım genelde 8.9 gunlerde cıkıyor ama bellı de olmaz , kan testı ıle netlestır..
Rabbım hayırlısını versın herseyın

Amin canım benim bende bikaç ay dinlenip bakalım yemi yol çizeceğim Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim bidakine kucağını doldursun Rabbim

1.77 ama negatif demek için daha erken dedi niye kan tahlili yaptırdın diye kızdı senin gibi meraklılar negarif alıyor diye de ekledi
O nasıl bi tavır ya. Olabilir yani test yaptırmanız normal bişey güzel bir üslupla açıklamak çok zor olmasa gerek. Devlette mi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi ?

Bende Perşembe günü transfer oldum ama hiç belirtim yok gibi arada sol kasıkta hafif ağrı o kadar kaçıncı günde belirtiler başlıyor

Psikolojik sanırım sürekli bebek görüyorum rüyamda sonra belirti arıyorum kendimde
Bazı günler çok hafif adet ağrım oldu 15-20 saniyede geçti o kadar. Ne göğüslerim ağrıdı, ne kanamam oldu ne de sürekli ağrım oldu. Zor ama akışına bırakmaya çalışın ben bırakamadım her günüm ya olmadıysa diye endişeyle geçti. Bu süreci güzel geçirmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…