Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim de aynı şekilde sanki hiç transfer olmamış gibi umarım pozitif olur ve tüm süreç böyle ilerler

Kızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım

Canım transfer oldun mu ?
Naisl gecti
Evet oldum canım bende aldım bebişleri geldim Rabbim inşallah pozitif haber almayı nasip eder idrara sıkışık olmak biraz kötüydü ama geçti tabi bundan sonra beklemek düşüyor artık..
doktor bana ovitrelle gonapeply verdi onları kullanırken nasıl test yapıcam bilmiyorum yanıltabilir beni. 5. Günü son kez ovitrelle ceyreğini vurulucam testlerde yalancı çizgi çıkar kesin

Hadi şimdi sımsıkı tutunsun bebişlerin canım sana

5. Gün iğne verdiklerini ilk defa gördüm. Nedenini söylediler mi? Test pozitif gözükür hep zaten sürekli yapıp pozitif görüp motive olursunuz

Ağrımda olunca endişe ettim ama çok şükür hem iğneyi hem fitili yaptım ağrı geçti şuan. Leke gelcekmi bakalım inşallah gelmez
Gelmez inş merak etme benim de transferden sonra zorlayınca kanamıştı ve artık günden günde daha zor giriyordu fitil sanki orası kapanmış gibi Hemşirem doğal bir kayganlaştırıcı söyledi onunla yapıyorum artık çok kolay oluyor. Tabi biraz komik kayganlaştırıcıyı bu iş için kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…