- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.841
Hayırlısıyla alda gel canım bebisleriniYok abla yarına hayırlısı ile transfer
Terbiyesiz miş.1.77 ama negatif demek için daha erken dedi niye kan tahlili yaptırdın diye kızdı senin gibi meraklılar negarif alıyor diye de ekledi
İnşAllah inşallah canımHayırlısıyla alda gel canım bebislerini
Benim de çok ağrıdı ilaç alamadığım için karanlık odada uyudum sabah işe aç karnına su içtim tekrar yattım baş ağrım gecmis oldubenimde çok başım ağrıyor transferim 4. günü bugün 5. gün 5aa transfer edildi. sabırla bekliyorum
Benim de aynı şekilde sanki hiç transfer olmamış gibi umarım pozitif olur ve tüm süreç böyle ilerlerBazı günler çok hafif adet ağrım oldu 15-20 saniyede geçti o kadar. Ne göğüslerim ağrıdı, ne kanamam oldu ne de sürekli ağrım oldu. Zor ama akışına bırakmaya çalışınben bırakamadım her günüm ya olmadıysa diye endişeyle geçti. Bu süreci güzel geçirmeye çalışın
Hacettepe de yaptırdım ama bir daha asla tercih etmemO nasıl bi tavır ya. Olabilir yani test yaptırmanız normal bişey güzel bir üslupla açıklamak çok zor olmasa gerek. Devlette mi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi ?
Devlet gibi sanırım değil mi orası yoksa özel gibi ayrıca para mı veriyorsunuz. Hocaları o yüzden bu kadar sert olmuş olabilirler. Diğer yerler daha çok ticaret yapma zihniyetinde oldukları için bu derece sert olamıyorlar.Hacettepe de yaptırdım ama bir daha asla tercih etmem
benimde çok başım ağrıyor transferim 4. günü bugün 5. gün 5aa transfer edildi. sabırla bekliyorum
Canım transfer oldun mu ?Transverden sonra ovitrelle kullanan var mı kızlar
Yerleşme kanaması mi acaba ?Kızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Tamam canım canım sağolCanım normal çıkmış ilacı kullandığın için normal çıkmış
6. Günüm canım bugünYerleşme kanaması mi acaba ?
Kaçıncı günün ?
Çubuktan dolayı tahriş olmuş olabilirKızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Ağrımda olunca endişe ettim ama çok şükür hem iğneyi hem fitili yaptım ağrı geçti şuan. Leke gelcekmi bakalım inşallah gelmezÇubuktan dolayı tahriş olmuş olabilir
Evet oldum canım bende aldım bebişleri geldimCanım transfer oldun mu ?
Naisl gecti
Hadi şimdi sımsıkı tutunsun bebişlerin canım sanaEvet oldum canım bende aldım bebişleri geldimRabbim inşallah pozitif haber almayı nasip eder idrara sıkışık olmak biraz kötüydü ama geçti tabi bundan sonra beklemek düşüyor artık..
doktor bana ovitrelle gonapeply verdi onları kullanırken nasıl test yapıcam bilmiyorum yanıltabilir beni. 5. Günü son kez ovitrelle ceyreğini vurulucam testlerde yalancı çizgi çıkar kesin
5. Gün iğne verdiklerini ilk defa gördüm. Nedenini söylediler mi? Test pozitif gözükür hep zatenEvet oldum canım bende aldım bebişleri geldimRabbim inşallah pozitif haber almayı nasip eder idrara sıkışık olmak biraz kötüydü ama geçti tabi bundan sonra beklemek düşüyor artık..
doktor bana ovitrelle gonapeply verdi onları kullanırken nasıl test yapıcam bilmiyorum yanıltabilir beni. 5. Günü son kez ovitrelle ceyreğini vurulucam testlerde yalancı çizgi çıkar kesin
Gelmez inş merak etmeAğrımda olunca endişe ettim ama çok şükür hem iğneyi hem fitili yaptım ağrı geçti şuan. Leke gelcekmi bakalım inşallah gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?