- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.861
Cubukla yapıyorsun dimi canım.Gelmez inş merak etmebenim de transferden sonra zorlayınca kanamıştı ve artık günden günde daha zor giriyordu fitil sanki orası kapanmış gibi Hemşirem doğal bir kayganlaştırıcı söyledi onunla yapıyorum artık çok kolay oluyor. Tabi biraz komik kayganlaştırıcıyı bu iş için kullanmak
Evet lutinus çubukla yapıyorum. Bence de sabahı bekle hem daha net çıkarCubukla yapıyorsun dimi canım.
Test yapcaktım baktım idrarım çok seyrek su içtiğimden döktüm sabah yapcam
Çubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorumEvet lutinus çubukla yapıyorum. Bence de sabahı bekle hem daha net çıkar
Ayy hadi hayırlı olsun canım yaEvet oldum canım bende aldım bebişleri geldimRabbim inşallah pozitif haber almayı nasip eder idrara sıkışık olmak biraz kötüydü ama geçti tabi bundan sonra beklemek düşüyor artık..
doktor bana ovitrelle gonapeply verdi onları kullanırken nasıl test yapıcam bilmiyorum yanıltabilir beni. 5. Günü son kez ovitrelle ceyreğini vurulucam testlerde yalancı çizgi çıkar kesin
Amin inşallah canım ecmainHadi şimdi sımsıkı tutunsun bebişlerin canım sana
Tabi dışarıda bırakıyorum o kadar da sokmaya gerek yokÇubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorum
Yap tahlil canım test yaptı herkes burda biliyorsun bakalım bizede at hayırlısı çıksınKızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Fitili yerleştirirken tahriş yapmış olabılır canım peceteye geldi mi bişeyÇubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorum
Mesela bugün transfer oldum ya, ovitrelleyi 3e böldük yarın ovitrellenin çeyreğini burcam birde 5. Gün çeyreğini vurucam.. sonra atıcam. Bebeğin tutunması için veriyorlarmış canım ilk başta garibime gitti ama ordaki transfer olanlarada sordum kullanmışlar içindeki beta hcg hormonu iyi geliyormuşAyy hadi hayırlı olsun canım ya
Sımsıkı tutunsun minnoslar
Güzel haberlerini bekliyorum
Sonrasında mi vurulacaksin neden ki ?
Tabi ovitrel etkisi 10.12 gün sürüyor..
Yok canım onu demedimTabi dışarıda bırakıyorum o kadar da sokmaya gerek yokvücut aldığını alıyor alamadığını atıyor zaten birkaç saat sonra
Canım yapcaktım ama baktım idrar çok seyrek döktüm ya. Bekletip yaparım ancaYap tahlil canım test yaptı herkes burda biliyorsun bakalım bizede at hayırlısı çıksın
İçindeki beta hcg bebeğin tutunması için yardımcı oluyormus canım ordakilere sorsum kullanmışlar hep bende ilk basta garipsedim. Galiba test yapıcam ben5. Gün iğne verdiklerini ilk defa gördüm. Nedenini söylediler mi? Test pozitif gözükür hep zatensürekli yapıp pozitif görüp motive olursunuz
Yok gelmedi ama baya bir ağrım olunca korktumdaFitili yerleştirirken tahriş yapmış olabılır canım peceteye geldi mi bişey
Ayy tutunma olmasın artık senin net çıkar zatenKızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Tutunmada ağrıda olurmu canımAyy tutunma olmasın artık senin net çıkar zaten
Bence problem yoktur tahriştir o canımYok gelmedi ama baya bir ağrım olunca korktumda
Olanlarda oluyor canım tabi tahriste olabilirTutunmada ağrıda olurmu canım
Bence problem yoktur tahriştir o canım
Olanlarda oluyor canım tabi tahriste olabilirama her zaman pozitif düşünüyoruz
Sende test yapmadon dimiBende de baş dönmesi yemekten beri ayağa kalkamıyorum
Kocam izin vermiyorİnşallah kızlar
Sende test yapmadon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?