Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Cubukla yapıyorsun dimi canım.
Test yapcaktım baktım idrarım çok seyrek su içtiğimden döktüm sabah yapcam

Evet lutinus çubukla yapıyorum. Bence de sabahı bekle hem daha net çıkar
Çubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorum

Ayy hadi hayırlı olsun canım ya
Sımsıkı tutunsun minnoslar
Güzel haberlerini bekliyorum
Sonrasında mi vurulacaksin neden ki ?
Tabi ovitrel etkisi 10.12 gün sürüyor..

Çubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorum
Tabi dışarıda bırakıyorum o kadar da sokmaya gerek yok vücut aldığını alıyor alamadığını atıyor zaten birkaç saat sonra

Kızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Yap tahlil canım test yaptı herkes burda biliyorsun bakalım bizede at hayırlısı çıksın

Ayy hadi hayırlı olsun canım ya
Sımsıkı tutunsun minnoslar
Güzel haberlerini bekliyorum
Sonrasında mi vurulacaksin neden ki ?
Tabi ovitrel etkisi 10.12 gün sürüyor..
Mesela bugün transfer oldum ya, ovitrelleyi 3e böldük yarın ovitrellenin çeyreğini burcam birde 5. Gün çeyreğini vurucam.. sonra atıcam. Bebeğin tutunması için veriyorlarmış canım ilk başta garibime gitti ama ordaki transfer olanlarada sordum kullanmışlar içindeki beta hcg hormonu iyi geliyormuş

Tabi dışarıda bırakıyorum o kadar da sokmaya gerek yok vücut aldığını alıyor alamadığını atıyor zaten birkaç saat sonra
Yok canım onu demedim hani içerden çekiyoruz ya o iç kısmı o iç kısmına bariyer gibi birşey varya onu demek istedim

5. Gün iğne verdiklerini ilk defa gördüm. Nedenini söylediler mi? Test pozitif gözükür hep zaten sürekli yapıp pozitif görüp motive olursunuz
İçindeki beta hcg bebeğin tutunması için yardımcı oluyormus canım ordakilere sorsum kullanmışlar hep bende ilk basta garipsedim. Galiba test yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…