Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Canım tahriş ten dolayı oluyordur bide sizin fitil farklı oda yapıyor canım benim yeni normale döndü tahriş çok olmuştu

İlk defa duydum..
Vücuttan atılması geç olur ya..
Neyse hayırlısı olsun sağlıkla tutunsunlarda

Canım tahriş ten dolayı oluyordur bide sizin fitil farklı oda yapıyor canım benim yeni normale döndü tahriş çok olmuştu
Fitili zaten hiç sevmiyorum gerçekten. İnşallah o yapmıştır iyi düşüneyim çok teşekkür ederim

Üniversite hastanesi ama devletin tabi. Ben ücretli olarak bakıldım eşimde bende sigortalı değiliz her işlem için ekstra ücret aldılar. Başka özel bir merkeze gitsem aynı paraya çıkardı yani kesin.

Üniversite hastanesi ama devletin tabi. Ben ücretli olarak bakıldım eşimde bende sigortalı değiliz her işlem için ekstra ücret aldılar. Başka özel bir merkeze gitsem aynı paraya çıkardı yani kesin.
Sigortanız yoksa evet dediğiniz gibi olmuştır. Normalde sigortalı hasta direk her şekilde yarı yarıya düşüyor.

Fitili zaten hiç sevmiyorum gerçekten. İnşallah o yapmıştır iyi düşüneyim çok teşekkür ederim
Bence yerleşme kanamasıydı o fitili çubukla yapınca geride duran kanamayı onun sayesine farkettiniz korkmayın bişey olmaz inşallah yarın güzel sonuçlarınızı bekliyoruz

lutinus ne zamana kadar kullanılacak bir arkadaş 10. Hafta denişti ama yanlış mı hatırlıyorum bilemedim günde üç kere kullanıyorum ben

Bide arkadaşlar pozitif olup coraspirin kullanan var mı aranızda? Ben asm de yazdırmaya gittim aile hekimi “ yazayım ama hamilelikte düşüğe sebebiyet verebilir doktorunla bi konuş “ dedi. Yarın doktor randevum var konuşucam bakalım

Arkadaşlar, yarın saat 10. Buçukta transferim var nasipse 1 yada 2 embriyo transfer edilecek adım Betül dualarınıza talibim... İnşallah Rabbim bana bağışlar bebeklerimi de hayırlısı ile tutunurlar 9 ay boyunca hepinizden Allah razı olsun, Rabbim herkesim gönlündeki hayırla nasip etsin bana da

Amin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun. İnşallah iyi düşün iyi olsun.

Amin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun.
Merhaba bizide pozitif diye ekleyebilirmisiniz

Eklentiler

• E02AC38B-C8C8-4B84-8270-8737F4C118DD.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
Ne markaydı acaba kayganlastirici o zamanlar gelince lazım olcak illaki not alalım

Bana 12 haftaya kadar demişlerdi lutinus için .. coraspirin içinde 12. Hafta dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…