- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.881
Şu ana kadar tutunmuştur zaten 48 saat içinde tutunuyo ama tutunup rahım genişliyosa da agrı olabılır canımTutunmada ağrıda olurmu canım
Çubuğu çektiğinde bir tık yeri varya itmek için. O kısmı dışarıdamı bırakıyorsun. Sanki ondan çekip yapınca fitil hızlı vuruyor birde. Ay anlatabildimmi bilmiyorum
Canım benim Rabbim rast getirsin inş sağlıcakla al gel bebişiYok abla yarına hayırlısı ile transfer
Canım tahriş ten dolayı oluyordur bide sizin fitil farklı oda yapıyor canım benim yeni normale döndü tahriş çok olmuştuKızlar akşam üstüne doğrı çok karın ağrım oldu. Şimdi fitili yaptım cubuğa minik bir leke gelmiş ya olabilirmi bu napmam gerek. Fitili yeni yaptım biraz geçsin test yapcam sanırım
Sonu güzel olsunda biraz bekleriz olsun canımKocam izin vermiyorkanla öğreneceksin diyor evden de çıkamıyorum mecbur pazartesi artik
İlk defa duydum..Mesela bugün transfer oldum ya, ovitrelleyi 3e böldük yarın ovitrellenin çeyreğini burcam birde 5. Gün çeyreğini vurucam.. sonra atıcam. Bebeğin tutunması için veriyorlarmış canım ilk başta garibime gitti ama ordaki transfer olanlarada sordum kullanmışlar içindeki beta hcg hormonu iyi geliyormuş
İnşallah öyle birşeydiirŞu ana kadar tutunmuştur zaten 48 saat içinde tutunuyo ama tutunup rahım genişliyosa da agrı olabılır canım
Fitili zaten hiç sevmiyorum gerçekten. İnşallah o yapmıştır iyi düşüneyim çok teşekkür ederimCanım tahriş ten dolayı oluyordur bide sizin fitil farklı oda yapıyor canım benim yeni normale döndü tahriş çok olmuştu
Üniversite hastanesi ama devletin tabi. Ben ücretli olarak bakıldım eşimde bende sigortalı değiliz her işlem için ekstra ücret aldılar. Başka özel bir merkeze gitsem aynı paraya çıkardı yani kesin.Devlet gibi sanırım değil mi orası yoksa özel gibi ayrıca para mı veriyorsunuz. Hocaları o yüzden bu kadar sert olmuş olabilirler. Diğer yerler daha çok ticaret yapma zihniyetinde oldukları için bu derece sert olamıyorlar.
Sonu güzel olsunda biraz bekleriz olsun canım
Sigortanız yoksa evet dediğiniz gibi olmuştır. Normalde sigortalı hasta direk her şekilde yarı yarıya düşüyor.Üniversite hastanesi ama devletin tabi. Ben ücretli olarak bakıldım eşimde bende sigortalı değiliz her işlem için ekstra ücret aldılar. Başka özel bir merkeze gitsem aynı paraya çıkardı yani kesin.
Bence yerleşme kanamasıydı o fitili çubukla yapınca geride duran kanamayı onun sayesine farkettiniz korkmayın bişey olmaz inşallahFitili zaten hiç sevmiyorum gerçekten. İnşallah o yapmıştır iyi düşüneyim çok teşekkür ederim
Bende kimsede görmedim duymadım inşallah hayırlı olsun da canım buda bi tecrübe olurİlk defa duydum..
Vücuttan atılması geç olur ya..
Neyse hayırlısı olsun sağlıkla tutunsunlarda
Canım hayırlı olsunEvet koyulasmis var
Amin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun. İnşallah iyi düşün iyi olsun.Arkadaşlar, yarın saat 10. Buçukta transferim var nasipse 1 yada 2 embriyo transfer edilecek adım Betül dualarınıza talibim... İnşallah Rabbim bana bağışlar bebeklerimi de hayırlısı ile tutunurlar 9 ay boyuncahepinizden Allah razı olsun, Rabbim herkesim gönlündeki hayırla nasip etsin bana da
Amin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun.Arkadaşlar, yarın saat 10. Buçukta transferim var nasipse 1 yada 2 embriyo transfer edilecek adım Betül dualarınıza talibim... İnşallah Rabbim bana bağışlar bebeklerimi de hayırlısı ile tutunurlar 9 ay boyuncahepinizden Allah razı olsun, Rabbim herkesim gönlündeki hayırla nasip etsin bana da
Merhaba bizide pozitif diye ekleyebilirmisinizMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak P pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
U unknown1234 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak Nuketttt 5.Gün 27 ocak I ideaidea 5.gün 23 ocak @Nur s 5.gün 18 ocak @GoldEagle 5.gün 24 ocak mucizelerim34 5. Gün 26 ocak
Ne markaydı acaba kayganlastirici o zamanlar gelince lazım olcak illaki not alalımGelmez inş merak etmebenim de transferden sonra zorlayınca kanamıştı ve artık günden günde daha zor giriyordu fitil sanki orası kapanmış gibi Hemşirem doğal bir kayganlaştırıcı söyledi onunla yapıyorum artık çok kolay oluyor. Tabi biraz komik kayganlaştırıcıyı bu iş için kullanmak
Bana mesaj atabilirseniz müsait olunca fotoğrafını çekip atayimNe markaydı acaba kayganlastirici o zamanlar gelince lazım olcak illaki not alalım
Bana 12 haftaya kadar demişlerdi lutinus için .. coraspirin içinde 12. Hafta dedilerlutinus ne zamana kadar kullanılacak bir arkadaş 10. Hafta denişti ama yanlış mı hatırlıyorum bilemedimgünde üç kere kullanıyorum ben
Bide arkadaşlar pozitif olup coraspirin kullanan var mı aranızda? Ben asm de yazdırmaya gittim aile hekimi “ yazayım ama hamilelikte düşüğe sebebiyet verebilir doktorunla bi konuş “ dedi. Yarın doktor randevum var konuşucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?