Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlı olsun eklerim tabi.
Eskisi gibi bakamadığım için çoğu kişiyi ekleyemedim kusura bakmayın eklemediklerim gözden kaçırdklarım varsa söylesin

Aminn Allah razı olsun

Canım betülcüm Rabbim bu defa ol desin Rabbim gönül muradını nasip etsin sana canım benim bol bol dua edelim avakado kabak çekirdeği havuç bol su badem ceviz balık et tavuk yumurta

Korkulacak hic bi sey yok ki. Deger cok guzel artmiş. Benim 12.gün 1015ti.. hersey yolundaya yordum öyle de oldu şükür. İçini ferah tut

Arkadaşlar bana parfüm deodorant falan sürmeden gel yazmışlarda bi hafif makyaj yapsam bebişlerimi daha canlı güzel karşılasam olmaz mı
Kizlar vala bana da sucuk sosis gazlı icicekler yok dedi ama ben dayanamadım azıcık bir sucuk yedim canım çok istediYanlış mı yaptım ama çok çekti napim

Kizlar vala bana da sucuk sosis gazlı icicekler yok dedi ama ben dayanamadım azıcık bir sucuk yedim canım çok istediYanlış mı yaptım ama çok çekti napim
Bende güvendigim sucuktan iyi pişmiş şekilde yedim. Yemesek iyi ama

Korkma canım güzel değer rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bir sorun olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…