- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.901
Hayırlı olsun eklerim tabi.Amin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun.
Merhaba bizide pozitif diye ekleyebilirmisiniz
Olur mu hiç öyle öyle formda gezerken gördümHayırlı olsun eklerim tabi.
Eskisi gibi bakamadığım için çoğu kişiyi ekleyemedim kusura bakmayın eklemediklerim gözden kaçırdklarım varsa söylesin
Benide eklerseniz sevinirim . 7.gun pozitifHayırlı olsun eklerim tabi.
Eskisi gibi bakamadığım için çoğu kişiyi ekleyemedim kusura bakmayın eklemediklerim gözden kaçırdklarım varsa söylesin
Neyi gördünüz anlamadım?Olur mu hiç öyle öyle formda gezerken gördüm
TabiiBenide eklerseniz sevinirim . 7.gun pozitif
Aminn Allah razı olsunAmin canım rabbim gönlündekini nasip etsin eli ayağı düzgün tastamaam olsunlar gögsü iman dolu nur topu gibi Allah analı babalı dünyaya getirmeyedi nasip etsin evlat isteyen herkesin kucağını rabbim doldursun. İnşallah iyi düşün iyi olsun.
Maşallah sağlıkla gelsin canimmm, çift Transfer mi ??Eki Görüntüle 3202295
Canım 8. Gün kanımıda verdim inanamıyorum hala.
Canım betülcüm Rabbim bu defa ol desin Rabbim gönül muradını nasip etsin sana canım benim bol bol dua edelim avakado kabak çekirdeği havuç bol su badem ceviz balık et tavuk yumurtaArkadaşlar, yarın saat 10. Buçukta transferim var nasipse 1 yada 2 embriyo transfer edilecek adım Betül dualarınıza talibim... İnşallah Rabbim bana bağışlar bebeklerimi de hayırlısı ile tutunurlar 9 ay boyuncahepinizden Allah razı olsun, Rabbim herkesim gönlündeki hayırla nasip etsin bana da
Canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3202295
Canım 8. Gün kanımıda verdim inanamıyorum hala.
Aminnn ablaCanım betülcüm Rabbim bu defa ol desin Rabbim gönül muradını nasip etsin sana canım benim bol bol dua edelim avakado kabak çekirdeği havuç bol su badem ceviz balık et tavuk yumurta
Pozitifliği hatırlattığım için unutmuşum demiştiniz.Neyi gördünüz anlamadım?
Teşekkür ederim canım benim.Canım hayırlı olsuntebrik ederim sevindim adına
Evet canım bu testten belli olur mu peki pazar günü test vericeğim bir kez dahaMaşallah sağlıkla gelsin canimmm, çift Transfer mi ??
Korkulacak hic bi sey yok ki. Deger cok guzel artmiş. Benim 12.gün 1015ti.. hersey yolundaya yordum öyle de oldu şükür. İçini ferah tutMerhaba kızlar ben 14 ocak transfer oldum onuncu gün beta 218 onikinci gün 783 çıktı keseyi gormeye dokuz Şubat'ta gtcem fakat bu artış korkutuyor beni çok yüksek artması ne anlam taşıyor dış gebelik boş gebelik olmasından çok korkuyorum
Kizlar vala bana da sucuk sosis gazlı icicekler yok dedi ama ben dayanamadım azıcık bir sucuk yedim canım çok istediArkadaşlar bana parfüm deodorant falan sürmeden gel yazmışlarda bi hafif makyaj yapsam bebişlerimi daha canlı güzel karşılasam olmaz mı
Bende güvendigim sucuktan iyi pişmiş şekilde yedim. Yemesek iyi amaKizlar vala bana da sucuk sosis gazlı icicekler yok dedi ama ben dayanamadım azıcık bir sucuk yedim canım çok istediYanlış mı yaptım ama çok çekti napim
Korkma canım güzel değer rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben 14 ocak transfer oldum onuncu gün beta 218 onikinci gün 783 çıktı keseyi gormeye dokuz Şubat'ta gtcem fakat bu artış korkutuyor beni çok yüksek artması ne anlam taşıyor dış gebelik boş gebelik olmasından çok korkuyorum
Vala benimde çok güvenilir taze hakiki o yüzden yedim vala doğru ama işte dayanamadımBende güvendigim sucuktan iyi pişmiş şekilde yedim. Yemesek iyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?