- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.921
Ne güzel Allah devamını da getrsin sağlıkla kucaginza alın insKorkulacak hic bi sey yok ki. Deger cok guzel artmiş. Benim 12.gün 1015ti.. hersey yolundaya yordum öyle de oldu şükür. İçini ferah tut
İnşallah olmaz rabbim hepimizi sevindirsin İnşallahKorkma canım güzel değer rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahbir sorun olmaz umarım
Amin canım inşallahİnşallah olmaz rabbim hepimizi sevindirsin İnşallahbugün oturduğum yerde evham yaptım sanırım saolun içim rahatladı teşekkür ederim
O rahatlama beklenen randevunun en fazla ertesi gününe kadar devam eder. Sonra yine evham yine evham.. Stabil kalan da vardir ama benNe güzel Allah devamını da getrsin sağlıkla kucaginza alın instsekkür ederim evham yaptım sürekli düşündüm.görünce rahatlicam sanırım anca ben beklemek çok zor
AnladımPozitifliği hatırlattığım için unutmuşum demiştiniz.
Bana öyle bişey demediler amaKizlar vala bana da sucuk sosis gazlı icicekler yok dedi ama ben dayanamadım azıcık bir sucuk yedim canım çok istediYanlış mı yaptım ama çok çekti napim
Evet söyledi ve çok emin konusuyor ben bi garibim kaçıncı gün test yaptınızKalitesi çok iyi daha üstü yok zaten doktorunuzda söylemiştir. Benimde bu şekilde transfer edildi sonucum pozitif
Darısı başınıza
Bundan sonra rahat olmaya çalışın
Aynen vala öyle artık olan olduBana öyle bişey demediler amasen gebesşn canım yanlışsada doğruysada geçti artık maşallah
Hayırlı olsunAynen vala öyle artık olan oldu
Amin canım benimHayırlı olsunKızlar sorum olacam opu 2 adet duphaston istim 10 gün oldu adet yapmadı ne yapmalıyım olmak için transfere hazirlanacamda
Yaptım canım ben atıcam şimdiBide burda uzulenleri anlattım yapma boşver 2 gün zindan olur bize dedisen yapcakmisin
Ay inşallah öyledir dün o şekilde kaldı şimdi sabah kalktığımda fitil geri geldi. O fitilin fazlasıyla kahverengi geldi ama inşallah devam etmez canımBence yerleşme kanamasıydı o fitili çubukla yapınca geride duran kanamayı onun sayesine farkettiniz korkmayın bişey olmaz inşallahyarın güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
Hani test bekliyoruz yerleşme kanaması gibi duruyor o aynı sekilde oldu çoğumuzunAy inşallah öyledir dün o şekilde kaldı şimdi sabah kalktığımda fitil geri geldi. O fitilin fazlasıyla kahverengi geldi ama inşallah devam etmez canım
Hani test bekliyoruz yerleşme kanaması gibi duruyor o aynı sekilde oldu çoğumuzun
İnşallah kucağımıza da sağlikla.aliriz maşallah gozunaydin canm güzelce ilerlesin
Yaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiypİnşallah kucağımıza da sağlikla.aliriz maşallah gozunaydin canm güzelce ilerlesin
Canm benimde var ama sen bunlari düşünme her hamilelik farklı teste göre koyuluğu da değerlendirme burda yüksek degerle silik çıkanlar oldu zamanla belli olur oda yerlesiyor şuan büyük ihtimal güzel enerjiler gönder senYaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp
İnşallah canım benim yaa rabbim korusun hepimizinkini bize bağışlasınCanm benimde var ama sen bunlari düşünme her hamilelik farklı teste göre koyuluğu da değerlendirme burda yüksek degerle silik çıkanlar oldu zamanla belli olur oda yerlesiyor şuan büyük ihtimal güzel enerjiler gönder sensenle kalıp dogacağina inanmaya çalış
Aminnnnİnşallah canım benim yaa rabbim korusun hepimizinkini bize bağışlasın
Yaaa hayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?