Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Korkulacak hic bi sey yok ki. Deger cok guzel artmiş. Benim 12.gün 1015ti.. hersey yolundaya yordum öyle de oldu şükür. İçini ferah tut
Ne güzel Allah devamını da getrsin sağlıkla kucaginza alın ins tsekkür ederim evham yaptım sürekli düşündüm.görünce rahatlicam sanırım anca ben beklemek çok zor

Ne güzel Allah devamını da getrsin sağlıkla kucaginza alın ins tsekkür ederim evham yaptım sürekli düşündüm.görünce rahatlicam sanırım anca ben beklemek çok zor
O rahatlama beklenen randevunun en fazla ertesi gününe kadar devam eder. Sonra yine evham yine evham.. Stabil kalan da vardir ama ben

Bence yerleşme kanamasıydı o fitili çubukla yapınca geride duran kanamayı onun sayesine farkettiniz korkmayın bişey olmaz inşallah yarın güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
Ay inşallah öyledir dün o şekilde kaldı şimdi sabah kalktığımda fitil geri geldi. O fitilin fazlasıyla kahverengi geldi ama inşallah devam etmez canım

İnşallah kucağımıza da sağlikla.aliriz maşallah gozunaydin canm güzelce ilerlesin
Yaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp

Yaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp
Canm benimde var ama sen bunlari düşünme her hamilelik farklı teste göre koyuluğu da değerlendirme burda yüksek degerle silik çıkanlar oldu zamanla belli olur oda yerlesiyor şuan büyük ihtimal güzel enerjiler gönder sen senle kalıp dogacağina inanmaya çalış

İnşallah canım benim yaa rabbim korusun hepimizinkini bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…