- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.941
Ben kullanıyorum canım pozitif gördüm 14 Şubat'ta kadar devam ilaçlara dedi drlutinus ne zamana kadar kullanılacak bir arkadaş 10. Hafta denişti ama yanlış mı hatırlıyorum bilemedimgünde üç kere kullanıyorum ben
Bide arkadaşlar pozitif olup coraspirin kullanan var mı aranızda? Ben asm de yazdırmaya gittim aile hekimi “ yazayım ama hamilelikte düşüğe sebebiyet verebilir doktorunla bi konuş “ dedi. Yarın doktor randevum var konuşucam bakalım
Ben kullanıyorum günde 1lutinus ne zamana kadar kullanılacak bir arkadaş 10. Hafta denişti ama yanlış mı hatırlıyorum bilemedimgünde üç kere kullanıyorum ben
Bide arkadaşlar pozitif olup coraspirin kullanan var mı aranızda? Ben asm de yazdırmaya gittim aile hekimi “ yazayım ama hamilelikte düşüğe sebebiyet verebilir doktorunla bi konuş “ dedi. Yarın doktor randevum var konuşucam bakalım
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım bende senin gibiyim anı yaşa dua et pgtli olmasına güven ne yapalım elimizden geleni yaptık biz sağlıkla devam etsin insalYaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp
AmiiiiinnnnnCanım Allah razı olsunaminnn..
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla güzelce tutunsun annesi sanaAy inşallah öyledir dün o şekilde kaldı şimdi sabah kalktığımda fitil geri geldi. O fitilin fazlasıyla kahverengi geldi ama inşallah devam etmez canım
Ayyyy ben bunu kacirmisim tebrik ederim insalah saglikla ilerlee
% 60 olmasi yeter diyorlar bence korkma cok kotu bir artis degil .
Hayır canım çok düşük değil ,korkma hiç saglikla gelsin
Yaaa hayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım bende senin gibiyim anı yaşa dua et pgtli olmasına güven ne yapalım elimizden geleni yaptık biz sağlıkla devam etsin insal
Hayırlısıyla güzelce tutunsun annesi sanagüzelce sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyyy ben bunu kacirmisim tebrik ederim insalah saglikla ilerlee
Yaa dediğin gibi canım. Şimdi merkezlede görüştüm stres yapma tutunma kanaması dediler. İlaçlarıma ek birde haftada bir proluton eklendi bugün vurdurcam nasipseCanım bende senin gibiyim anı yaşa dua et pgtli olmasına güven ne yapalım elimizden geleni yaptık biz sağlıkla devam etsin insal
% 60 olmasi yeter diyorlar bence korkma cok kotu bir artis degil .
Bilmiyorum ki bana düşük geldi üzüldüm. Hemşirem 2 gün sonra 600lerde olmalı demiştiHayır canım çok düşük değil ,korkma hiç saglikla gelsin
Maşallah canım benim sağlıkla ilerlesin
Sağolasın canım amin inşallahMaşallah canım benim sağlıkla ilerlesin
Ee 600 isteBilmiyorum ki bana düşük geldi üzüldüm. Hemşirem 2 gün sonra 600lerde olmalı demişti
Canim sen pgt ye mi gondermistin? Kacini yolladin kaci duzgundu?Çoookk teşekkür ederim kızlarr iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?