Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben kullanıyorum canım pozitif gördüm 14 Şubat'ta kadar devam ilaçlara dedi dr

Ben kullanıyorum günde 1
Doktorlar öyle bir risk olsa asla vermezler. Doktorunla konuş nedenlerini açıklayacaktır. Kullandığımız ilaçlar progestan estrofem vs onlar pıhtılaşmaya neden olabiliyor onu önlemek için veritorlar corasprini

Yaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp
Canım bende senin gibiyim anı yaşa dua et pgtli olmasına güven ne yapalım elimizden geleni yaptık biz sağlıkla devam etsin insal

Yaaa hayırlı olsun kuzum Allah tamamına erdirsin

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canım bende senin gibiyim anı yaşa dua et pgtli olmasına güven ne yapalım elimizden geleni yaptık biz sağlıkla devam etsin insal

Hayırlısıyla güzelce tutunsun annesi sana güzelce sağlıkla ilerlesin inşallah

Ayyyy ben bunu kacirmisim tebrik ederim insalah saglikla ilerlee

Çoookk teşekkür ederim kızlarr iyiki varsınız

Yaa dediğin gibi canım. Şimdi merkezlede görüştüm stres yapma tutunma kanaması dediler. İlaçlarıma ek birde haftada bir proluton eklendi bugün vurdurcam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…