Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim sen pgt ye mi gondermistin? Kacini yolladin kaci duzgundu?
Evet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herlade

Selam kizlar suan cok mutluyum 5 tane minnosum devam ediyor buyuzden de 5. Gune goturup dondurucaz. Ahh bu sabahtan beri oldum oldum dirildim . Ilk defa 5. Gune gidecekler oyuzden de cok heyecanliyim insallah Allah yuzume guler

Bilmiyorum ki bana düşük geldi üzüldüm. Hemşirem 2 gün sonra 600lerde olmalı demişti
599. 600 aynı şey çok düşük değil ki

Evet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herlade
Benim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi.

Benii doktorum 9subat Perşembe çağırdı
5+3 olacağım sanırım o gün..
22ocak transferim
Beni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün
Kese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 im
Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem

Kaçıncı günündesin erken zamanlarda olabiliyor

Kızlar günaydın transfern 9. Günü beta 157 çıktıı şimdi doktorumla görüşmek için bekliyorum çok heycanlıyım Allahım inşallah bu sefer sağlıklı ilerler nolur dua edin banada
Cok sev8ndim canim insallah saglicakla sorunsuz bir hamilelik gecirirsin rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…