- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.961
Evet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herladeCanim sen pgt ye mi gondermistin? Kacini yolladin kaci duzgundu?
İnşallahAmin canım benimRabbim yardımcın olsun umararim transferin güzel geçer
Selam kizlar suan cok mutluyum 5 tane minnosum devam ediyor buyuzden de 5. Gune goturup dondurucaz. Ahh bu sabahtan beri oldum oldum dirildim . Ilk defa 5. Gune gidecekler oyuzden de cok heyecanliyim insallah Allah yuzume guler
599. 600 aynı şey çok düşük değil kiBilmiyorum ki bana düşük geldi üzüldüm. Hemşirem 2 gün sonra 600lerde olmalı demişti
Benii doktorum 9subat Perşembe çağırdıKızlarr kese görmek için ilk hangi hafta muayene olmaya gittiniz?
Kese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 imKızlarr kese görmek için ilk hangi hafta muayene olmaya gittiniz?
Sağlıkla ilerlesin inşKızlar günaydın transfern 9. Günü beta 157 çıktıışimdi doktorumla görüşmek için bekliyorum çok heycanlıyım Allahım inşallah bu sefer sağlıklı ilerler nolur dua edin banada
Artış yeterli maxiumum 2 katı beklenir merak etme cnmBilmiyorum ki bana düşük geldi üzüldüm. Hemşirem 2 gün sonra 600lerde olmalı demişti
Canım sen kalp atışını da duyarsın gittiğinde daha iyi olmuşKese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 im
İnşallah canm heycan birikti içimde iyice hayırlısıyla görebilirim umarımCanım sen kalp atışını da duyarsın gittiğinde daha iyi olmuş
Benim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi.Evet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herlade
Beni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkünBenii doktorum 9subat Perşembe çağırdı
5+3 olacağım sanırım o gün..
22ocak transferim
Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicemKese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 im
Tebrik ederim canım
Aynen canım bence gayet iyi ve artar zaten şu an iyi bir değer599. 600 aynı şey çok düşük değil ki
Canim hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar günaydın transfern 9. Günü beta 157 çıktıışimdi doktorumla görüşmek için bekliyorum çok heycanlıyım Allahım inşallah bu sefer sağlıklı ilerler nolur dua edin banada
Kaçıncı günündesin erken zamanlarda olabiliyorBeni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün
Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem
Canım ben 5 haftada gittim hem kese hem kalp atışını duydum kimisi erken kimisi geç doktor söylüyor zaten ne zaman olucaginiKızlarr kese görmek için ilk hangi hafta muayene olmaya gittiniz?
Cok sev8ndim canim insallah saglicakla sorunsuz bir hamilelik gecirirsin rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli ugurlu olsunKızlar günaydın transfern 9. Günü beta 157 çıktıışimdi doktorumla görüşmek için bekliyorum çok heycanlıyım Allahım inşallah bu sefer sağlıklı ilerler nolur dua edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?