- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #12.981
Kuzum beni de 2 hafta sonra çağırdı kese için ama ben gününe 3 gün vardı gittim.ve gittiğimde 5+5 di hem kese çok şükür hemde kalp atışını da duyduk pazartesi kontrolüm var .büyük ihtimal 6+5 olmuştur diye düşünüyorum arada 1 hafta var çünküKese şuan gitsem gözükür ama ben gitmedim 2 haftaya sonraya çağırıyor benm doktorum bu hafta içi 7 haftalık olunca 6+4 te gidicem inşallah nasipse şuan 5+5 im
Cookie canim saglicakla gelsin hersey güzel olsun sen8n icin insallahEvet pgt yaptırdım canım 3 tane yollamıştım. Biri normal biri mozaik biri anormal gelmişti. Normali transfer ettik. Mozaikte transfer olcak durumda demişti doktorum. Anormal olan imha edilmiştir herlade
Daha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıKaçıncı günündesin erken zamanlarda olabiliyor
Sen lekenleme de yaşadın canım o kaçıncı haftaydıCanım ben 5 haftada gittim hem kese hem kalp atışını duydum kimisi erken kimisi geç doktor söylüyor zaten ne zaman olucagini
Cok cabuk büyüyorlar karinda insallah sende sorunsuz bir hamilelik yasayasin. Sugibi geçsin herseyKuzum beni de 2 hafta sonra çağırdı kese için ama ben gününe 3 gün vardı gittim.ve gittiğimde 5+5 di hem kese çok şükür hemde kalp atışını da duyduk pazartesi kontrolüm var .büyük ihtimal 6+5 olmuştur diye düşünüyorum arada 1 hafta var çünkü
Evet canım hala da ara ara yaşıyorum .3 yada 4 hafta olması lazım canim .Daha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıRengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir
Sen lekenleme de yaşadın canım o kaçıncı haftaydı
Aminmnn canım benim inşallahCok cabuk büyüyorlar karinda insallah sende sorunsuz bir hamilelik yasayasin. Sugibi geçsin hersey
Canım benimde lekelenmem vardı 4gun sürdü pembe başladı kahverengi ilerledi..Beni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün
Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem
Benimde aynıydı yerleşme o sıkma canınıDaha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıRengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir
Hayatim degerlerin 3 kat olduysa bu bebeginyerlesme kanamasi 14.güne kadar yerlesme kanasi olur camur renkte olmasi normal eger kipkirmizi olsaydi canim ciddiye al diyecektim . 1000 degerle transferin 16.gunu yerlesme kanasi yasayan arkadasim var kani gorup acile kosmustu arkadasim doktor soylemusti bu normal 16.gune kadar herkadinin farkli demisti ordan hatirliyorumDaha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıRengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir
Ayy kiyamam canim bebisler büyuyor kusman basladiysa ikizlerde oyle oluyor dikkat et kendine bol bol ayaklarini yukari uzatAminmnn canım benim inşallahinşallah herşey yolundadır benimde pazartesi kontrolde gorucez artık benim ikizlerde buyuyodur inşallah Bugün ilk defa kustum içim dışıma çıktı vala
Kuzum pgt liydi embrıyon di mi tek mi transfer edilmişti?
Uzulme sen uzülmemen lazim sen üzülürsen bebeginde üzülür canim benim.Daha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıRengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir
Canım bu sürec boyle bende ilk 3 ayı atlatım oylr rahatlıcam Allahın izniyleYaa çok panik oldum 7. Güne göre güzelmi koyuluk cAnım benim hep düşüklerim olduğundan bunu görmek bile çok sevindiremiyor beni tedirginlik bitmiyp
Bu sabah çok kötü oldum.Normalde kusamam ama bugün oldu .Başladı valaAyy kiyamam canim bebisler büyuyor kusman basladiysa ikizlerde oyle oluyor dikkat et kendine bol bol ayaklarini yukari uzat
Ikiz bebeklerde tek sıkıntı surekli kontrole cagiriyor doktorlar o isin guzelligi aslinda.sen surekli dinlen canim . Kurban oldugum rabbim kolayligini veriyor. Sorunsuz sıkintısiz bebislerinı kucagina almayi nasip etsin rabbim aminnnn.Aminmnn canım benim inşallahinşallah herşey yolundadır benimde pazartesi kontrolde gorucez artık benim ikizlerde buyuyodur inşallah Bugün ilk defa kustum içim dışıma çıktı vala
Çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin bazen çok iyi bilsek de başımıza geldiğinde bütün bilgileri unutuyoruz sadece korku kalıyo Allah razı olsun cidden çok rahatlattın. Aynen dediğin gibi beyaz akıntıya karışmış sanırım kesilmiş bi anlıkmışHayatim degerlerin 3 kat olduysa bu bebeginyerlesme kanamasi 14.güne kadar yerlesme kanasi olur camur renkte olmasi normal eger kipkirmizi olsaydi canim ciddiye al diyecektim . 1000 degerle transferin 16.gunu yerlesme kanasi yasayan arkadasim var kani gorup acile kosmustu arkadasim doktor soylemusti bu normal 16.gune kadar herkadinin farkli demisti ordan hatirliyorum
Ohh var ya tam doktor aradı Çarşamba kese görürüz dedi kapattım fitil koyarken farkettim tekrar aradım telaşla dinlenmem lazım mı şimdi ben hiç bu aşamaya gelmedim daha önceBenimde aynıydı yerleşme o sıkma canını
Çok güzel bi kalbin varUzulme sen uzülmemen lazim sen üzülürsen bebeginde üzülür canim benim.
Evet canim ikiz bebeklerde fazla oluyor. Butun kontrolleri sıkı tutuyor doktorlar Aynen oyle saglikli olsunlar yetrki.Bu sabah çok kötü oldum.Normalde kusamam ama bugün oldu .Başladı valaiyi olsunlarda herşeye katlaniyorum işte .İkizlerde daha fazla oluyormuş okumuştum. Tamam canim ederim o miğde bulantiisnda pek işe yaramiyor uzatmak
İçim rahatladı cidden hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Rabbim isteyen her ablama kardeşime bu duyguyu yaşatsın kalplerinizin güzelliğini yaşayın hepiniz inşallahEvet canım hala da ara ara yaşıyorum .3 yada 4 hafta olması lazım canim .
Sen dinlen kuzu içini ferah tut bende yaşadımÇok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin bazen çok iyi bilsek de başımıza geldiğinde bütün bilgileri unutuyoruz sadece korku kalıyo Allah razı olsun cidden çok rahatlattın. Aynen dediğin gibi beyaz akıntıya karışmış sanırım kesilmiş bi anlıkmış
Ohh var ya tam doktor aradı Çarşamba kese görürüz dedi kapattım fitil koyarken farkettim tekrar aradım telaşla dinlenmem lazım mı şimdi ben hiç bu aşamaya gelmedim daha önce
Çok güzel bi kalbin var
Canim benim tesekkur ederimÇok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptin bazen çok iyi bilsek de başımıza geldiğinde bütün bilgileri unutuyoruz sadece korku kalıyo Allah razı olsun cidden çok rahatlattın. Aynen dediğin gibi beyaz akıntıya karışmış sanırım kesilmiş bi anlıkmış
Ohh var ya tam doktor aradı Çarşamba kese görürüz dedi kapattım fitil koyarken farkettim tekrar aradım telaşla dinlenmem lazım mı şimdi ben hiç bu aşamaya gelmedim daha önce
Çok güzel bi kalbin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?