Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aminnnnnnnnnnn inşallah canım Rabbim mucizemizi nasip etti insalalh sonuna kadar gider.Surekli yatıyorum zaten kuzum tuvaleten tuvalete bide yemek yemek için .Doktora ilk keseyi görmeye gittim canim geçen hafta bu hafta da çağırdı ondan sonra gerek yok dedi 12 haftaya kadar dedi aslında her hafta çağırması lazım bende anlamadım bu haftadan sonra gitmicem galiba daha Rabbim herkese nasip etsin inşallah

İçim rahatladı cidden hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Rabbim isteyen her ablama kardeşime bu duyguyu yaşatsın kalplerinizin güzelliğini yaşayın hepiniz inşallah
Amiiiinnnn canim benim cumlemize insallahhh❤❤❤

Sen dinlen kuzu içini ferah tut bende yaşadım
Minnoş yerleşirken olabiliyormus
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bu farklıymış daha önce hiç hamilelik yaşamadım Allah her hamileye sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canim benim tesekkur ederim o senin kalbinin güzelligi. Hadi coķ şükür arrtik simdi hamileliginin tadini çikarma zamani. Bol bol dinlen sende. ❤❤❤
Çok teşekkür ederim güzel kalplim

Vardir ozaman doktorun bildigi .ama cagirir canim sen icini ferah tut .kontrooller sıklaşır ikizlerde .amiiin insallah rabbim bizlerede nasip etsin

❤❤❤❤❤

Vardir ozaman doktorun bildigi .ama cagirir canim sen icini ferah tut .kontrooller sıklaşır ikizlerde .amiiin insallah rabbim bizlerede nasip etsin
Aminn inşallah canım tüm istiyenlere nasip etsin inşallah Bende öyle düşündüm zaten vardır bir bildigi birde benim hem kese hem kalp atışını öğünü duyduğu için ayrı ayrı sürekli kontrole çağırmak istemedi heralde daha bana demir hapı yada ek bir ilaç vermedi bakalım pazartesi bir sorucam belli olur heralde

Cnm 4 gün yaşadım bende oluyor o sen üzülme

İçim rahatladı cidden hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Rabbim isteyen her ablama kardeşime bu duyguyu yaşatsın kalplerinizin güzelliğini yaşayın hepiniz inşallah
Rica ederim Canım sende iyiki varsın.Aminnnn inşallah nasip olur sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

Canm sen çok erken transfer oldun yanlışın var aramızda hafta farkı var senin daha büyük haftan.

Canm sen çok erken transfer oldun yanlışın var aramızda hafta farkı var senin daha büyük haftan.
Canım 6 Ocakta transfer oldum.geven hafta pazartesi günü gittiğimde doktor 5+5 dedi.Pazartesi günü gidicem o zaman kaç olur bilmiyorum 1 haftada ne kadar olur ki buyumusmudur ki o kadar 7 olmamıştır diye düşündüm ama

6+6 sin sen şuan tabiki büyür niye büyümesin 7 haftan bitiyor senin hatta.

Aminnn canım benim Rabb'im sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin

Kızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?

Hadi ya vala bende bilemedim Doktor 5+5 diyince bidaki hafta ancak 7 haftayı Allah izin verirse görürüm diye düşündüm . canım inşallah öyledir pazartesi sorucam Doktora ama onu
Canm 6+ günler 7 haftalık oluyor zaten doldurmak uzeresin neyse sende kafani çok karıştırma nasıl diliyorsan öyle düşün byrdakilarin kafası çok karışıyor ben karişmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…