- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.001
AminnnnnnnnnnnIkiz bebeklerde tek sıkıntı surekli kontrole cagiriyor doktorlar o isin guzelligi aslinda.sen surekli dinlen canim . Kurban oldugum rabbim kolayligini veriyor. Sorunsuz sıkintısiz bebislerinı kucagina almayi nasip etsin rabbim aminnnn.
Amiiiinnnn canim benim cumlemize insallahhhİçim rahatladı cidden hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Rabbim isteyen her ablama kardeşime bu duyguyu yaşatsın kalplerinizin güzelliğini yaşayın hepiniz inşallah
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bu farklıymış daha önce hiç hamilelik yaşamadım Allah her hamileye sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımSen dinlen kuzu içini ferah tut bende yaşadım
Minnoş yerleşirken olabiliyormus
Çok teşekkür ederim güzel kalplimCanim benim tesekkur ederimo senin kalbinin güzelligi. Hadi coķ şükür arrtik simdi hamileliginin tadini çikarma zamani. Bol bol dinlen sende. ❤❤❤
Vardir ozaman doktorun bildigi .ama cagirir canim sen icini ferah tut .kontrooller sıklaşır ikizlerde .amiiin insallah rabbim bizlerede nasip etsinAminnnnnnnnnnninşallah canım Rabbim mucizemizi nasip etti insalalh sonuna kadar gider.Surekli yatıyorum zaten kuzum tuvaleten tuvalete bide yemek yemek için .Doktora ilk keseyi görmeye gittim canim geçen hafta bu hafta da çağırdı ondan sonra gerek yok dedi 12 haftaya kadar dedi aslında her hafta çağırması lazım bende anlamadım bu haftadan sonra gitmicem galiba daha Rabbim herkese nasip etsin inşallah
❤❤❤❤❤Allah evlatlarımızı bize bağışlasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bu farklıymış daha önce hiç hamilelik yaşamadım Allah her hamileye sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Çok teşekkür ederim güzel kalplim
İnşallah iyilerdir.Elimden geldiğince hep yatıyorum hiç bir yere gitmiyorum dikkat ediyorum.Evet canim ikiz bebeklerde fazla oluyor. Butun kontrolleri sıkı tutuyor doktorlar Aynen oyle saglikli olsunlar yetrki.
Aminn inşallah canım tüm istiyenlere nasip etsin inşallahVardir ozaman doktorun bildigi .ama cagirir canim sen icini ferah tut .kontrooller sıklaşır ikizlerde .amiiin insallah rabbim bizlerede nasip etsin
Cnm 4 gün yaşadım bende oluyor o sen üzülmeDaha 12.gündeyim dün beta 238 çıktı tam derin nefes aldım artış 3 kat oldu diye bu çıktıRengi çok soluk tam kahverengi çamur rengi gibi yerleşme olduğuna yoruyorum inşallah öyledir
Sen lekenleme de yaşadın canım o kaçıncı haftaydı
Rica ederim Canımİçim rahatladı cidden hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Rabbim isteyen her ablama kardeşime bu duyguyu yaşatsın kalplerinizin güzelliğini yaşayın hepiniz inşallah
Canm sen çok erken transfer oldun yanlışın var aramızda hafta farkı var senin daha büyük haftan.Kuzum beni de 2 hafta sonra çağırdı kese için ama ben gününe 3 gün vardı gittim.ve gittiğimde 5+5 di hem kese çok şükür hemde kalp atışını da duyduk pazartesi kontrolüm var .büyük ihtimal 6+5 olmuştur diye düşünüyorum arada 1 hafta var çünkü
Canım 6 Ocakta transfer oldum.geven hafta pazartesi günü gittiğimde doktor 5+5 dedi.Pazartesi günü gidicem o zaman kaç olur bilmiyorum 1 haftada ne kadar olur ki buyumusmudur ki o kadar 7 olmamıştır diye düşündüm amaCanm sen çok erken transfer oldun yanlışın var aramızda hafta farkı var senin daha büyük haftan.
6+6 sin sen şuan tabiki büyür niye büyümesin 7 haftan bitiyor senin hatta.Canım 6 Ocakta transfer oldum.geven hafta pazartesi günü gittiğimde doktor 5+5 dedi.Pazartesi günü gidicem o zaman kaç olur bilmiyorum 1 haftada ne kadar olur ki buyumusmudur ki o kadar 7 olmamıştır diye düşündüm ama
Aminnn canım benimAllah evlatlarımızı bize bağışlasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bu farklıymış daha önce hiç hamilelik yaşamadım Allah her hamileye sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Çok teşekkür ederim güzel kalplim
Çok teşekkür ederim canım şimdi içim ferah çok şükürCnm 4 gün yaşadım bende oluyor o sen üzülme
Çook aminnAminnn canım benimRabb'im sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin
İnşallah bebeğimRica ederim Canımsende iyiki varsın.Aminnnn inşallah nasip olur sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Hadi ya vala bende bilemedim Doktor 5+5 diyince bidaki hafta ancak 7 haftayı Allah izin verirse görürüm diye düşündüm .6+6 sin sen şuan tabiki büyür niye büyümesin 7 haftan bitiyor senin hatta.
Çok teşekkür ederim canım şimdi içim ferah çok şükür
Çook aminn
İnşallah bebeğim
Canm 6+ günler 7 haftalık oluyor zaten doldurmak uzeresin neyse sende kafani çok karıştırma nasıl diliyorsan öyle düşün byrdakilarin kafası çok karışıyor ben karişmiyorumHadi ya vala bende bilemedim Doktor 5+5 diyince bidaki hafta ancak 7 haftayı Allah izin verirse görürüm diye düşündüm .canım inşallah öyledir pazartesi sorucam Doktora ama onu
Değerimi hiç bilmiyorum ben ama iğne kullandığım için fitille artmıştır iyice artıkKızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?
Anladım canım fitil günde 3e çıktı 20yi bulur heralde artıkDeğerimi hiç bilmiyorum ben ama iğne kullandığım için fitille artmıştır iyice artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?