Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Estrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canım

Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyor
Canım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acaba

Bana 2 bardak çay 1 kahve dediler ama çayları kupa da içiyorum sonuçta boyut belirtmedi
Ahajaj ilahi sen çok güldüm buna ben sonucu öğrenene kadar içmem gibi ya da çok açık afedersin abdest suyu gibi mi içsem ya açık çayıda hiç sevmem biliyon mu benim koyu iyi demlenmiş olmalı hatta mümkünse kaçak çay

Canım ben tam 6 gündür kalçadan günde 100 mg progeston yapıyorum tamm acı yok diyemem ama yakmıyor inan oksapar daha çok yakıyor benim canımı
Canımm neden onu kullanıyosun yani bi tehlike mi yaşadın dozu yüksek diye mi bende yazdırsam mı acaba pazartesi ek olarak
Canım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acaba
Ya sorma diyemem çünkü doktorlar çok yoğun mesela bugün beni karıştırdı başka hastayla belki bırak demeyi unutmuştur sor devam derse devam et balım

Bende çözemedim vala yani ben sürekli soruyorum zaten devam edicekmiyim birakicakmiyim diye doktor 10 haftaya kadar devam dedi kendi doktorum keseye gittiğim doktorda tüm gereken ilaçları kullanıyorsun gerek yok başka bişey vermeme dedi pazartesi sorucam tekrar .

İnsalalh faydası vardır.ama burada duyduğuma göre kalp atışını duyduktan sonra estrofem biraktiriliyormus bende hep devam etti hiç kesmediler o yüzden endişelendim biraz sadece umarım bir sıkıntı olmaz
Her doktor çok farklı ama canım ya kalbini ferah tut sen bence aklına takılan herşeyi yaz pazartesi gidince sor ben öyle yapiyodum ya unutmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…