- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.061
Ya ikinci çocuk mu sizinEşim kızımıza söylemek için çok heycanli ondan yapıp duruyoruz
Evet canım .ikinci için çabaliyoruz..Ya ikinci çocuk mu sizin
Ayy ne güzel Allah tamamına erdirsinEvet canım .ikinci için çabaliyoruz..
İnşallahYıllardır pazartesi sendromum vardı bende deli gibi pazartesiyi bekliyorum ya ilk defainşallah bişey yoktur kuzum
Canım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acabaEstrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canım
Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyor
Hiç sorma valla doktor günde 2 içebilirsin de demedi bende sormadım o anın heycanı ileGünde 2 ye düşürmek zor olucak canım sana ben acayip zorlandımgünde 20 olmasa da bı 15im var
Benim doktorum estrofem 8. Haftaya kadar dediCanım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acaba
Bana 2 bardak çay 1 kahve dediler ama çayları kupa da içiyorum sonuçta boyut belirtmediHiç sorma valla doktor günde 2 içebilirsin de demedi bende sormadım o anın heycanı ileotele gelir gelmez eşimde diyordum ketili açda bi çay içeyim ben diye
12. Haftaya kadar devam edicez demişti bana da tutarsaCanım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acaba
Canım ben tam 6 gündür kalçadan günde 100 mg progeston yapıyorum tamm acı yok diyemem ama yakmıyor inan oksapar daha çok yakıyor benim canımıEstrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canım
Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyor
Ahajaj ilahi senBana 2 bardak çay 1 kahve dediler ama çayları kupa da içiyorum sonuçta boyut belirtmedi
Canımm neden onu kullanıyosun yani bi tehlike mi yaşadın dozu yüksek diye mi bende yazdırsam mı acaba pazartesi ek olarakCanım ben tam 6 gündür kalçadan günde 100 mg progeston yapıyorum tamm acı yok diyemem ama yakmıyor inan oksapar daha çok yakıyor benim canımı
Ya sorma diyemem çünkü doktorlar çok yoğun mesela bugün beni karıştırdı başka hastayla belki bırak demeyi unutmuştur sor devam derse devam et balımCanım estrofemi hiç kesmedi bende bilmiyorum neden tedaviye başladığımdan beri devam ediyorum.Kalp atışını da duyduk ama hala devam ettiriyorlar doktora sormalimiyim herkeste farklı mı acaba
Evet evet onu da biliyorum hicbirsey icin kesin bir sonuc yok ama denesem mi bilemedim . Simdi doktora sordum pazartesi dondurmadan once bi konusuruz dedi.Pgt siz denemlerim tutmuştu pgt li denemem tutmadıpgt li olunca da kesin tutacak değilmiş yani canım
Bende çözemedimCanımm neden onu kullanıyosun yani bi tehlike mi yaşadın dozu yüksek diye mi bende yazdırsam mı acaba pazartesi ek olarak
Ya sorma diyemem çünkü doktorlar çok yoğun mesela bugün beni karıştırdı başka hastayla belki bırak demeyi unutmuştur sor devam derse devam et balım
Aminnn canımAyy ne güzel Allah tamamına erdirsinbize de nasip etsin
Aynen aynen 10 haftada görüşürüz dedi doktor iğneler için ama 12 haftayıda bulabilir yani ne bıraktırdı ne cogaltti12. Haftaya kadar devam edicez demişti bana da tutarsa
Aman fayda etsin de 2 hafta daha kulanirsin bişey olmazAynen aynen 10 haftada görüşürüz dedi doktor iğneler için ama 12 haftayıda bulabilir yani ne bıraktırdı ne cogaltti
Pgt cok iyi bişey aslında cok maliyetli ama güzel bişey tabiki. Rabbim vermedikçe oda boşmuşEvet evet onu da biliyorum hicbirsey icin kesin bir sonuc yok ama denesem mi bilemedim . Simdi doktora sordum pazartesi dondurmadan once bi konusuruz dedi.
İnsalalh faydası vardır.ama burada duyduğuma göre kalp atışını duyduktan sonra estrofem biraktiriliyormus bende hep devam etti hiç kesmediler o yüzden endişelendim biraz sadece umarım bir sıkıntı olmazAman fayda etsin de 2 hafta daha kulanirsin bişey olmaz
Her doktor çok farklı ama canım ya kalbini ferah tut sen bence aklına takılan herşeyi yaz pazartesi gidince sor ben öyle yapiyodum ya unutmamak içinİnsalalh faydası vardır.ama burada duyduğuma göre kalp atışını duyduktan sonra estrofem biraktiriliyormus bende hep devam etti hiç kesmediler o yüzden endişelendim biraz sadece umarım bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?