- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.021
İnşallah canm valla iğne yerlerim beze oldu gene acımaya başladı geçiyor tabi yeterki sağlıkla gelsinler inşallah sana iğneye gerek kalmasınAnladım canım fitil günde 3e çıktı 20yi bulur heralde artık
Kuzum bende anlamıyorum ki bu haftalardan doktor ne derse artık ona göre biliyorum.Eger öyleyse güzel bişey sevindim yaniCanm 6+ günler 7 haftalık oluyor zaten doldurmak uzeresin neyse sende kafani çok karıştırma nasıl diliyorsan öyle düşün byrdakilarin kafası çok karışıyor ben karişmiyorum
Canım ben günde 4 defa kullanıyordum fitil progestan şimdi doktor 3 indirdiAnladım canım fitil günde 3e çıktı 20yi bulur heralde artık
Tmm cnmKuzum bende anlamıyorum ki bu haftalardan doktor ne derse artık ona göre biliyorum.Eger öyleyse güzel bişey sevindim yaniAma kafamda karışıyor biraz en iyisi pazartesi net öğrenmek
Ayy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 taneİnşallah canm valla iğne yerlerim beze oldu gene acımaya başladı geçiyor tabi yeterki sağlıkla gelsinler inşallah sana iğneye gerek kalmasın
İğne de kullanıyo musun bebeğimCanım ben günde 4 defa kullanıyordum fitil progestan şimdi doktor 3 indirdi
Kullanıyorum kuzum.Progestan hem iğne hem fitil kullaniyorum.Fitil günde 3 defa vajinal İğne günde bir defa birde oksapar kullanıyorum.Estrofem günde 3 e düşürdü bu sefer ağızdan yaptı.daha demir hapı falan vermedi vitamin falan sadece levantron imom omega aliyorum.Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum.Ayy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 taneonun dışında fitil kullanıyorum onu arttırdı daha da artmazsa başka iğne verir heralde yeter ki iyi olsunlar ah işte analık
İğne de kullanıyo musun bebeğim
Bakalım benimde ne zaman kesicek migdem çok kötü ilacalrdan zaten artık yemek yemekte zorlanıyorumAyy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 taneonun dışında fitil kullanıyorum onu arttırdı daha da artmazsa başka iğne verir heralde yeter ki iyi olsunlar ah işte analık
Pgt siz denemlerim tutmuştu pgt li denemem tutmadıBenim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi.
Canim hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım
Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan
Göbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegimeAyy bende iğne yiyorum progestan dex canım günde 2 taneonun dışında fitil kullanıyorum onu arttırdı daha da artmazsa başka iğne verir heralde yeter ki iyi olsunlar ah işte analık
Hadi inş hayırlı haberlerle şurda birguncuk kaldıÖğrenim pazartesi yazarım
Amin canım inşallahHadi inş hayırlı haberlerle şurda birguncuk kaldı
Canım senin beta değerlerinin artışı nasıldı, ikizler ya merak ettimAmin canım inşallahİnsan çok merak ediyor ya heyecanlı oluyor
Teşekkürler canım şunu yeme yasak diye bişey varmı pekiCanim hayırlı olsunumarım güzel bir sonuç alırız .Rabbim herkese nasip etsin Sadece bol bol yatıp dinleniceksin.Bu dönemde pek yapicagin bişey yok .Ağır kaldırma eğilme yeterki
Sen yine gördün ben hiç daha göremedim bakalımAmin canım inşallahİnsan çok merak ediyor ya heyecanlı oluyor
Vala benim baya yüksekti kuzum .9.Gun 1000 çıktı 1 hafta sonra 10000 çıktıCanım senin beta değerlerinin artışı nasıldı, ikizler ya merak ettimbenim 9.gün 343 11.gün yani bugün 599 çıktı
Çok şükür canım gördük umarım böyle gider bir sıkıntı olmazSen yine gördün ben hiç daha göremedim bakalımsağlıkla ögünlerde gider görürüz
Maşallah canım sağlıkla artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?