Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla gelsin ikiz sanırım seninde Vala benimde hiç aklıma gelmedi zaten sorsamda yapamam yani korkarım bişey olucak diye o yüzden de yapmadım

Sormaya gerek yok bebek buyuyene kadar yok okadar uğraştık bekleyelim az sora sknti olmassa doktor söyler hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin

Hangi iğneyi kullanıyorsun canım progestan olarak??

Benim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi.
Canım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.

senin düşük hikayen yok sanırım. Eşinle genetik sorunlarınızda yok. Buna yapılıyprmu bilmiyorum ama uine de bir danış istersen doktorun. Dondurulmuş embriyon varmı en baştan başlayacaksan olabilir

Doktoruna danış canım. Bu sabah benimde oldu aynısı fitil artığıyla birlikte oldu. Doktorum yerleşme kanaması stres yapma dedi ama ilaçlarıma ek haftada bir proluton ekledi vurdurdum hemen. Onlar dur diyene kadar haftada bir vurdurcakmışım

Canım seninle aynı durumumuz
Fakat seninde sağlıklı olmana ragmen biri mozaik biri anormal gelmiş insalh yüzün gülsün canım seni çok iyi anlıyorum

Cookie canim saglicakla gelsin hersey güzel olsun sen8n icin insallah ❤❤❤❤
Aminn canım benim rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz çok geşekkür ederim

Canımm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebelerin can olsunlar

Cok zor işte göz yumup yapıyoruz bizde öyle yapmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…