- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.101
Bir tane benimkiHadi hayırlı olsun,
Sağlıkla büyüsünler.
Yok hiç sormadım ben
Canım tebrik ederimBenimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktıbeta yani ilaç iğne serum devamke başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa var mı doktoruna danışan bu malum konuyu
Canım neden 2 tane oksaparGöbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegimekalçadan olan fena amacım:) aynen iyi olsunda herşey nabalim
Öyle gerekiyor cnmCanım neden 2 tane oksapar
Sormaya gerek yok bebek buyuyene kadar yok okadar uğraştık bekleyelim az sora sknti olmassa doktor söylerBenimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktıbeta yani ilaç iğne serum devamke başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa var mı doktoruna danışan bu malum konuyu
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım progestan olarak??Bende devletin verdiklerine geçicem ya en azından ek olarak depot gibi bi ilaç kullanayım mı diye sorucam. İnşallah pozitif haberlerini alırız canım benim sıkı sıkı tutunsun bebişin
Sor canım defalarca sorsan da bişey olmaz yeter ki gözden bişey kaçmasın
Hı tmm doğru söylüyosunnn ya benim kafam bi dünyaaGenel tüm bebisleri kastettim canım
Canım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.Benim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi.
Olur öyle canım çok normal, heyecanli zamanlarımızHı tmm doğru söylüyosunnn ya benim kafam bi dünyaa
Tşkkr ederimCanım tebrik ederimhayırlı olsun sağlıkla gelsin ikiz sanırım seninde Vala benimde hiç aklıma gelmedi zaten sorsamda yapamam yani korkarım bişey olucak diye o yüzden de yapmadım
Doktoruna danış canım. Bu sabah benimde oldu aynısı fitil artığıyla birlikte oldu. Doktorum yerleşme kanaması stres yapma dedi ama ilaçlarıma ek haftada bir proluton ekledi vurdurdum hemen. Onlar dur diyene kadar haftada bir vurdurcakmışımBeni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün
Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem
Canım seninle aynı durumumuzCanım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.
senin düşük hikayen yok sanırım. Eşinle genetik sorunlarınızda yok. Buna yapılıyprmu bilmiyorum ama uine de bir danış istersen doktorun. Dondurulmuş embriyon varmı en baştan başlayacaksan olabilir
Çok sağol canım inşallahTebrik ederim canımçok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım benim rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz çok geşekkür ederimCookie canim saglicakla gelsin hersey güzel olsun sen8n icin insallah❤❤❤❤
Tek transfer canım evet pgtliKuzum pgt liydi embrıyon di mi tek mi transfer edilmişti?
Canımm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebelerin can olsunlarMerhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım
Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan
Teşekkür ederimm canım inşallahMaşallah canım sağlıkla artsın
Benimkide 10. Haftaya kadar dediBenim doktorum estrofem 8. Haftaya kadar dedi
Cok zor işte göz yumup yapıyoruz bizde öyle yapmıştıkValla kuzum bir de korkuyorum , ama bir embriyolog dinledim , ileri yas , tekrar eden negatif tup bebekler , dusukler varsa yaptirilmali diyor. Ve eger embriyo yuksek kalitedeyse yaptirin orta kalitedeyse gerek yok diyor pazartesi doktor ne dicek bakalim . 2 kere negatif alinca ve ilk defa 5. Gune gitmeye calisan embriyolar varken bu faktoru de sradan cikartsam mi diyorum acikcasi ama hepsini keybrtmekten de korkuyorum byagi cok bilinmeyenli denklem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?