- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.041
Pek olmadı ama yine de dikkat etmen gerekiyor kahveden uzak durmami söyledi sadeceTeşekkürler canım şunu yeme yasak diye bişey varmı peki
Çay kahve sigara alkol dedi benim doktorPek olmadı ama yine de dikkat etmen gerekiyor kahveden uzak durmami söyledi sadece
Aynen canım saglikli olmasi için şartÇay kahve sigara alkol dedi benim doktorçay ve sigara kısmı biraz can sıkıcı
Merhaba canım evet şu an için güzel artışKızlar merhaba,
Bana yardımcı olur musunuz ?
7. Gün 67.15
9. Gün 126.80
Artiş nasill
Nasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem vallaAynen canım saglikli olmasi için şartDikkat etmek lazım Allah'tan bende onlar yok günde sadece 1 defa kahve içiyorum o kadar .Annelik böyle bişey istiyorsan katlanicaksan sonra oh diceksin işte bende 2 aydır hatta daha fazla evden dışarı çıkmıyorum bişey olmasın diye
Bence güzel canım testi erken yaptığın için sana öyle geliyor gayet iyi artış hizinKızlar merhaba,
Bana yardımcı olur musunuz ?
7. Gün 67.15
9. Gün 126.80
Artiş nasill
Aman olsunlarda yeterki çayda içmrm sigara da. Benim çay tiryakiliğim fazla günde 20 bardak içerdim en azAynen canım saglikli olmasi için şartDikkat etmek lazım Allah'tan bende onlar yok günde sadece 1 defa kahve içiyorum o kadar .Annelik böyle bişey istiyorsan katlanicaksan sonra oh diceksin işte bende 2 aydır hatta daha fazla evden dışarı çıkmıyorum bişey olmasın diye
Ay çok. Zor kuzum ya dayanamıyorum ama bebeğimin sağlıklı tutunması için dikkat etmem gerektigini düşünüyorum.İlk 3 ay önemliymişNasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem valla
Önemli ama düşük riskin yoksa çıkarsın ufak ufak bence ama yine de için nasıl rahat ediyorsaAy çok. Zor kuzum ya dayanamıyorum ama bebeğimin sağlıklı tutunması için dikkat etmem gerektigini düşünüyorum.İlk 3 ay önemliymişHenüz doktorla konuşmadım cikabilirmiyim yürüyüş falan yapabilirmiyim diye az zaman kaldı şu 3 ayı bir atlatim da bol bol cikicam artık vala
Ooo baya iciyosun.Aman olsunlarda yeterki çayda içmrm sigara da. Benim çay tiryakiliğim fazla günde 20 bardak içerdim en az
Tabiki düşük riskinin olup olmadığını söylemedi ama pazartesi sorucam hepsiniÖnemli ama düşük riskin yoksa çıkarsın ufak ufak bence ama yine de için nasıl rahat ediyorsa
Çok teşekkür ederimMerhaba canım evet şu an için güzel artış
Günde 2 ye düşürmek zor olucak canım sana ben acayip zorlandımAman olsunlarda yeterki çayda içmrm sigara da. Benim çay tiryakiliğim fazla günde 20 bardak içerdim en az
Aslında bugün yapmayacaktim ama eşim yapalım artışı görelim dedi gittik yaptikBence güzel canım testi erken yaptığın için sana öyle geliyor gayet iyi artış hizin
Yıllardır pazartesi sendromum vardı bende deli gibi pazartesiyi bekliyorum ya ilk defaTabiki düşük riskinin olup olmadığını söylemedi ama pazartesi sorucam hepsini
Olsun yap tabi kiz pozitifi göreyim bende hergun yapabilirimAslında bugün yapmayacaktim ama eşim yapalım artışı görelim dedi gittik yaptik
Olsun yap tabi kiz pozitifi göreyim bende hergun yapabilirim
Estrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canımKullanıyorum kuzum.Progestan hem iğne hem fitil kullaniyorum.Fitil günde 3 defa vajinal İğne günde bir defa birde oksapar kullanıyorum.Estrofem günde 3 e düşürdü bu sefer ağızdan yaptı.daha demir hapı falan vermedi vitamin falan sadece levantron imom omega aliyorum.Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum.
Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyorGöbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegimekalçadan olan fena amacım:) aynen iyi olsunda herşey nabalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?