Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çay kahve sigara alkol dedi benim doktor çay ve sigara kısmı biraz can sıkıcı
Aynen canım saglikli olmasi için şartDikkat etmek lazım Allah'tan bende onlar yok günde sadece 1 defa kahve içiyorum o kadar .Annelik böyle bişey istiyorsan katlanicaksan sonra oh diceksin işte bende 2 aydır hatta daha fazla evden dışarı çıkmıyorum bişey olmasın diye

Nasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem valla

Aman olsunlarda yeterki çayda içmrm sigara da. Benim çay tiryakiliğim fazla günde 20 bardak içerdim en az

Nasıl dayanıyorsun canım ben 8 gündür evdeyim ölücem valla
Ay çok. Zor kuzum ya dayanamıyorum ama bebeğimin sağlıklı tutunması için dikkat etmem gerektigini düşünüyorum.İlk 3 ay önemliymiş Henüz doktorla konuşmadım cikabilirmiyim yürüyüş falan yapabilirmiyim diye az zaman kaldı şu 3 ayı bir atlatim da bol bol cikicam artık vala

Önemli ama düşük riskin yoksa çıkarsın ufak ufak bence ama yine de için nasıl rahat ediyorsa

Estrofem ne zaman kesilcek bana kalp atışı duyunca dedi doktor canım
Göbekten yapıyorsun ben göbekten iki tane oksapar vuruyorum o da yetiyo gobegime kalçadan olan fena amacım:) aynen iyi olsunda herşey nabalim
Kalçadan çok yakıyomuş ya öteki de cebimizi yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…