- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.081
Canım doktorum bana en baştan günde 50 ml 2 ampul progestan kullandırdı. Bugün transfer oldum ilaçlara aynen devam dedi. Hemşirem istersen pozitif olduktan sonra değişebiliriz dedi göbeğe geçebilirsin dedi ama geçmeyi düşünmüyorum bana acı vermiyor ha üstünden zaman geçince yerleri acıyor biraz ama olur o kadar diyorum..Canımm neden onu kullanıyosun yani bi tehlike mi yaşadın dozu yüksek diye mi bende yazdırsam mı acaba pazartesi ek olarak
Ya sorma diyemem çünkü doktorlar çok yoğun mesela bugün beni karıştırdı başka hastayla belki bırak demeyi unutmuştur sor devam derse devam et balım
5+5 canm hesaplamaya göre inşallah nasipse gidene kadar 6+4 olur haftaya cuma filan gidicem insallahÇok şükür canım gördük umarım böyle gider bir sıkıntı olmazİnsllalah sende görürsün canım senin kaçıncı haftan
Valla kuzum bir de korkuyorum , ama bir embriyolog dinledim , ileri yas , tekrar eden negatif tup bebekler , dusukler varsa yaptirilmali diyor. Ve eger embriyo yuksek kalitedeyse yaptirin orta kalitedeyse gerek yok diyor pazartesi doktor ne dicek bakalim . 2 kere negatif alinca ve ilk defa 5. Gune gitmeye calisan embriyolar varken bu faktoru de sradan cikartsam mi diyorum acikcasi ama hepsini keybrtmekten de korkuyorum byagi cok bilinmeyenli denklem gibiPgt cok iyi bişey aslında cok maliyetli ama güzel bişey tabiki. Rabbim vermedikçe oda boşmuş
Aynen öyle canım vala oraya gidince herşeyi unutuyorum heyecandan umarım yine unutmamHer doktor çok farklı ama canım ya kalbini ferah tut sen bence aklına takılan herşeyi yaz pazartesi gidince sor ben öyle yapiyodum ya unutmamak için
Çok iyi benimle aynı geçen hafta Pazartesi gittiğimde simdi kaç haftalık Bilmiyorum bende pazartesi ogrenicem bakalım ne ne kadar olmuş 6 bitti 7 diyolar ama ne bilim 7 gibi de durmuyor hayırlısı olsun inşallah5+5 canm hesaplamaya göre inşallah nasipse gidene kadar 6+4 olur haftaya cuma filan gidicem insallah
1 haftada ne kadar büyüdü bilemedim5+5 canm hesaplamaya göre inşallah nasipse gidene kadar 6+4 olur haftaya cuma filan gidicem insallah
Hayırlısı olsun inşallahKizlar bişey sorucaktim. Yarın kan verme günüm 10. Gün. bugün biraz adet belirtilerim var hamiş olan arkadaşlar sizde olmuş muydu böyle durumlar karnım belim agriyor biraz bağırsaklarım hareketli ve sesli
Bende devletin verdiklerine geçicem ya en azından ek olarak depot gibi bi ilaç kullanayım mı diye sorucam. İnşallah pozitif haberlerini alırız canım benim sıkı sıkı tutunsun bebişinCanım doktorum bana en baştan günde 50 ml 2 ampul progestan kullandırdı. Bugün transfer oldum ilaçlara aynen devam dedi. Hemşirem istersen pozitif olduktan sonra değişebiliriz dedi göbeğe geçebilirsin dedi ama geçmeyi düşünmüyorum bana acı vermiyor ha üstünden zaman geçince yerleri acıyor biraz ama olur o kadar diyorum..
Göbekten yapılanı düşünürsek canım bana sadece 2 gün yeter günde 4 ampül yapıyor çünkü
Sor canım defalarca sorsan da bişey olmaz yeter ki gözden bişey kaçmasınBende çözemedimvala yani ben sürekli soruyorum zaten devam edicekmiyim birakicakmiyim diye doktor 10 haftaya kadar devam dedi kendi doktorum keseye gittiğim doktorda tüm gereken ilaçları kullanıyorsun gerek yok başka bişey vermeme dedi pazartesi sorucam tekrar .
Niye durmuyor hamilelik böyle hafta hafta ilerler hesaplama böyledir ama sen boşver kafana takma bunlarıÇok iyi benimle aynı geçen hafta Pazartesi gittiğimde simdi kaç haftalık Bilmiyorum bende pazartesi ogrenicem bakalım ne ne kadar olmuş 6 bitti 7 diyolar ama ne bilim 7 gibi de durmuyor hayırlısı olsun inşallah
Amin canm Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallahpozitifi görürüz canım benim belirtim yoktu öyle fazla belirtisizde oluyor
6-7. Günlerde hafif belim ağrıdı yatmaktandır demiştim bide kasıklar bide bikini bölgesi filan içten içe batmıştı benimde inşllh bebişin ayak sesleriKizlar bişey sorucaktim. Yarın kan verme günüm 10. Gün. bugün biraz adet belirtilerim var hamiş olan arkadaşlar sizde olmuş muydu böyle durumlar karnım belim agriyor biraz bağırsaklarım hareketli ve sesli
Aynen kuzumBende devletin verdiklerine geçicem ya en azından ek olarak depot gibi bi ilaç kullanayım mı diye sorucam. İnşallah pozitif haberlerini alırız canım benim sıkı sıkı tutunsun bebişin
Sor canım defalarca sorsan da bişey olmaz yeter ki gözden bişey kaçmasın
Bilmiyorum ki geçen hafta 5+5 üstünden 1 hafta geçti 7 haftalık olmustur diye şaşırdım ondanNiye durmuyor hamilelik böyle hafta hafta ilerler hesaplama böyledir ama sen boşver kafana takma bunları
Hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerAmin canm Allah razı olsunherhangibir belirtim de yok zaten benim de
Ben yiceklerini yazdım bide hamişler yazsın fikir olsun canımMerhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım
Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan
Transfer den bir gün önce 16,7 di ..Kızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?
Transfer den bir gün önce 16,7 idi..Kızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?
Hadi hayırlı olsun,Benimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktıbeta yani ilaç iğne serum devamke başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa var mı doktoruna danışan bu malum konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?