Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım doktorum bana en baştan günde 50 ml 2 ampul progestan kullandırdı. Bugün transfer oldum ilaçlara aynen devam dedi. Hemşirem istersen pozitif olduktan sonra değişebiliriz dedi göbeğe geçebilirsin dedi ama geçmeyi düşünmüyorum bana acı vermiyor ha üstünden zaman geçince yerleri acıyor biraz ama olur o kadar diyorum..
Göbekten yapılanı düşünürsek canım bana sadece 2 gün yeter günde 4 ampül yapıyor çünkü

Pgt cok iyi bişey aslında cok maliyetli ama güzel bişey tabiki. Rabbim vermedikçe oda boşmuş
Valla kuzum bir de korkuyorum , ama bir embriyolog dinledim , ileri yas , tekrar eden negatif tup bebekler , dusukler varsa yaptirilmali diyor. Ve eger embriyo yuksek kalitedeyse yaptirin orta kalitedeyse gerek yok diyor pazartesi doktor ne dicek bakalim . 2 kere negatif alinca ve ilk defa 5. Gune gitmeye calisan embriyolar varken bu faktoru de sradan cikartsam mi diyorum acikcasi ama hepsini keybrtmekten de korkuyorum byagi cok bilinmeyenli denklem gibi

5+5 canm hesaplamaya göre inşallah nasipse gidene kadar 6+4 olur haftaya cuma filan gidicem insallah
Çok iyi benimle aynı geçen hafta Pazartesi gittiğimde simdi kaç haftalık Bilmiyorum bende pazartesi ogrenicem bakalım ne ne kadar olmuş 6 bitti 7 diyolar ama ne bilim 7 gibi de durmuyor hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bişey sorucaktim. Yarın kan verme günüm 10. Gün. bugün biraz adet belirtilerim var hamiş olan arkadaşlar sizde olmuş muydu böyle durumlar karnım belim agriyor biraz bağırsaklarım hareketli ve sesli

Kizlar bişey sorucaktim. Yarın kan verme günüm 10. Gün. bugün biraz adet belirtilerim var hamiş olan arkadaşlar sizde olmuş muydu böyle durumlar karnım belim agriyor biraz bağırsaklarım hareketli ve sesli
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürüz canım benim belirtim yoktu öyle fazla belirtisizde oluyor

Bende devletin verdiklerine geçicem ya en azından ek olarak depot gibi bi ilaç kullanayım mı diye sorucam. İnşallah pozitif haberlerini alırız canım benim sıkı sıkı tutunsun bebişin
Sor canım defalarca sorsan da bişey olmaz yeter ki gözden bişey kaçmasın

Çok iyi benimle aynı geçen hafta Pazartesi gittiğimde simdi kaç haftalık Bilmiyorum bende pazartesi ogrenicem bakalım ne ne kadar olmuş 6 bitti 7 diyolar ama ne bilim 7 gibi de durmuyor hayırlısı olsun inşallah
Niye durmuyor hamilelik böyle hafta hafta ilerler hesaplama böyledir ama sen boşver kafana takma bunları

6-7. Günlerde hafif belim ağrıdı yatmaktandır demiştim bide kasıklar bide bikini bölgesi filan içten içe batmıştı benimde inşllh bebişin ayak sesleri

Aynen kuzum

Ben yiceklerini yazdım bide hamişler yazsın fikir olsun canım

Kızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?
Transfer den bir gün önce 16,7 di ..
3vajinal.progestan kullandım lekelenme olunca da prolutex yazdı doktorum göbekten günde iki kere canım

Benimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktı beta yani ilaç iğne serum devamke başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa var mı doktoruna danışan bu malum konuyu

Kızçelerim bir de progesteron değerim 18 çıkmış doktor sınırda dedi fitili arttırdı sizin nasıl bu değeriniz?
Transfer den bir gün önce 16,7 idi..
3vajinal.progestan kullandım lekelenme olunca da prolutex yazdı doktrum göbekten günde iki kere canım

Hadi hayırlı olsun,
Sağlıkla büyüsünler.
Yok hiç sormadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…