- 2 Ocak 2021
- 4.854
- 5.351
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.121
Bizde sikinti yok kuzum, dusuk yok ama 2 dis gebelik var 2 de negatif tup bebek. 3. Gunduler simdi 5. Gune gidiyoruz ilk defa bakalim 5 taneden kac tane gidecek .doktora sordum pazartesi duruma gore konusuruz dedi. Doktor son seferin tutmamasina cok sasirdi zaten sagliksizmis demekki dedi bende merak ediyorum artik neden olmuyor diye. Normalde de hamile kalabiliyorum ama iste dis gebelikle sonuclandi , allah yardimcimiz olsun valla maddi manevi zor. Pgt ye yollayip mundar etme durumu da var. o da dusunduriyor beniCanım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.
senin düşük hikayen yok sanırım. Eşinle genetik sorunlarınızda yok. Buna yapılıyprmu bilmiyorum ama uine de bir danış istersen doktorun. Dondurulmuş embriyon varmı en baştan başlayacaksan olabilir
Amin inşallahTşkkr ederimaminn hepimizin yavrusu sağlıkla sıhatle gelsin ailemize yok benim tek bebiş
Senin nasıl geldiler canım. Ya evet ben diyordumki yok ya sağlıklı gelirler ne olabilirki diye düşünüyordum. Ama öyle değilmiş biri tamamen anormalmiş meselaCanım seninle aynı durumumuz
Fakat seninde sağlıklı olmana ragmen biri mozaik biri anormal gelmiş insalh yüzün gülsün canım seni çok iyi anlıyorum
Canım konuş doktorunla sizin için hayırlısı ne şekilde olcaksa ona krar verin inşallahBizde sikinti yok kuzum, dusuk yok ama 2 dis gebelik var 2 de negatif tup bebek. 3. Gunduler simdi 5. Gune gidiyoruz ilk defa bakalim 5 taneden kac tane gidecek .doktora sordum pazartesi duruma gore konusuruz dedi. Doktor son seferin tutmamasina cok sasirdi zaten sagliksizmis demekki dedi bende merak ediyorum artik neden olmuyor diye. Normalde de hamile kalabiliyorum ama iste dis gebelikle sonuclandi , allah yardimcimiz olsun valla maddi manevi zor. Pgt ye yollayip mundar etme durumu da var. o da dusunduriyor beni
Adet olunca görüşücem canım hemşire öyle dedikaramel Latte canım sen doktorunla görüştün mü ne dedi
Çok teşekkür ederim canım benimCanımm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebelerin can olsunlar
Araya karışık demiş kimisi 8 kimisi 10 kimisi 12.Benimkide 10. Haftaya kadar dedi
Danıştım canım fitil sayımı yükseltmişti zaten yarım saat önce konuşmuştuk yerleşmeymiş bi anlık oldu şükür geçtiDoktoruna danış canım. Bu sabah benimde oldu aynısı fitil artığıyla birlikte oldu. Doktorum yerleşme kanaması stres yapma dedi ama ilaçlarıma ek haftada bir proluton ekledi vurdurdum hemen. Onlar dur diyene kadar haftada bir vurdurcakmışım
Bende iki tane progestan dex kullanıyorum canım pazartesi ek olarak başka iğne verebilir ama çok şükür soluk kahverengi geldi bitti beyaza döndü yerleşmeymiş dediğiniz gibiTransfer den bir gün önce 16,7 idi..
3vajinal.progestan kullandım lekelenme olunca da prolutex yazdı doktrum göbekten günde iki kere canım
Yaptım canım pozitif çok şükürÇok teşekkür ederim canım benimsen ne yaptın kaçırdığım sayfaları okuyamadım test yaptın mı inşallah pozitfisindir
Ben 7. Gün yapmıştım pozitifti. Yanlış hatırlamıyosam bi arkadaş 4. Günde yapıp pozitif görmüştü ama adını hatırlamıyorum.Kizlar hic 5.gun embriyosuyla 6.gun test yapip pozitif goren var mi acababeklemeye dayanamiyorum artik gecmiyo resmen zaman
Kullanmadığımız şey kalmadı zaten oda olsun napalım birkaç hafta dahaAraya karışık demiş kimisi 8 kimisi 10 kimisi 12.Kullanalım bakalım
Tamam canım stresten uzak oluyoruz hep pozitif oluyoruzDanıştım canım fitil sayımı yükseltmişti zaten yarım saat önce konuşmuştuk yerleşmeymiş bi anlık oldu şükür geçti
Bende iki tane progestan dex kullanıyorum canım pazartesi ek olarak başka iğne verebilir ama çok şükür soluk kahverengi geldi bitti beyaza döndü yerleşmeymiş dediğiniz gibi
Merhaba benimde 5.gun embriyosu. 6. Gün akşam yapmıştım idrar testinde çok silik vardı .7. gün kanda pozitifti çok şükür.Kizlar hic 5.gun embriyosuyla 6.gun test yapip pozitif goren var mi acababeklemeye dayanamiyorum artik gecmiyo resmen zaman
Gelmedi mi canım adet dahaAdet olunca görüşücem canım hemşire öyle dedi
Maşallah canım Tebrik ederimYaptım canım pozitif çok şükür
Sigara kullanıyor muydunuz ondan kaynaklı olabilir. Ilık Pekmezli bir çay bardağı suya bir çay kaşığı tereyağ atarsanız yumuşak tutar öksürüğünüzü kesmeye yardım edebilir. Yani bunların transfer zamanı Zararlı bi besin olduğunu düşünmüyorum ama gene de biKızlar bende acayip derinden gelen bi öksürük var ama nasıl anlatamam size, affınıza sığınarak diyorum balgam atmaya çalışıyor vücut durmadan derin öksürük tutuyor karnıma kadar kasılıyor bi sorun olur mu ya daha bugün transfer oldum eşim öksürmeme kızıyor zararlı diyor ama durmuyor bu öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?