Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bizde sikinti yok kuzum, dusuk yok ama 2 dis gebelik var 2 de negatif tup bebek. 3. Gunduler simdi 5. Gune gidiyoruz ilk defa bakalim 5 taneden kac tane gidecek .doktora sordum pazartesi duruma gore konusuruz dedi. Doktor son seferin tutmamasina cok sasirdi zaten sagliksizmis demekki dedi bende merak ediyorum artik neden olmuyor diye. Normalde de hamile kalabiliyorum ama iste dis gebelikle sonuclandi , allah yardimcimiz olsun valla maddi manevi zor. Pgt ye yollayip mundar etme durumu da var. o da dusunduriyor beni

Canım seninle aynı durumumuz
Fakat seninde sağlıklı olmana ragmen biri mozaik biri anormal gelmiş insalh yüzün gülsün canım seni çok iyi anlıyorum
Senin nasıl geldiler canım. Ya evet ben diyordumki yok ya sağlıklı gelirler ne olabilirki diye düşünüyordum. Ama öyle değilmiş biri tamamen anormalmiş mesela

Canım konuş doktorunla sizin için hayırlısı ne şekilde olcaksa ona krar verin inşallah Dediğin gibi her ihtimal var çok iyi düşünüp titizlikle ilerlemek gerek. Rabbim yazdıysa ne olursa olsun olacağı varsa oluyor. Olmayacağı varsa da gercekten olmuyor inşallah en güzel şekilde olacak olan nasip olsun

Danıştım canım fitil sayımı yükseltmişti zaten yarım saat önce konuşmuştuk yerleşmeymiş bi anlık oldu şükür geçti
Transfer den bir gün önce 16,7 idi..
3vajinal.progestan kullandım lekelenme olunca da prolutex yazdı doktrum göbekten günde iki kere canım
Bende iki tane progestan dex kullanıyorum canım pazartesi ek olarak başka iğne verebilir ama çok şükür soluk kahverengi geldi bitti beyaza döndü yerleşmeymiş dediğiniz gibi

Tamam canım stresten uzak oluyoruz hep pozitif oluyoruz

Kızlar bende acayip derinden gelen bi öksürük var ama nasıl anlatamam size, affınıza sığınarak diyorum balgam atmaya çalışıyor vücut durmadan derin öksürük tutuyor karnıma kadar kasılıyor bi sorun olur mu ya daha bugün transfer oldum eşim öksürmeme kızıyor zararlı diyor ama durmuyor bu öksürük

Sigara kullanıyor muydunuz ondan kaynaklı olabilir. Ilık Pekmezli bir çay bardağı suya bir çay kaşığı tereyağ atarsanız yumuşak tutar öksürüğünüzü kesmeye yardım edebilir. Yani bunların transfer zamanı Zararlı bi besin olduğunu düşünmüyorum ama gene de bi
Araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…