Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben de transfer zamanı oksuruyordum doğal pastil kullan dedi hemşire çok yaradı canım geçmiş olsun

Benim de ikinci denemem. Birincisinde taze transfer olmuştu transfer öncesi göğüs hassasiyeti başlamıştı bende o yüzden onu belirti olarak sanmıyorum şimdi de göğüs hassasiyetim yok. Transferin 2.gününden itibaren adet sancısı ve sağ tarafımda batma oluyor. Bugün sancım hiç olmadı. Hatta öncekinde bu belirtilere rağmen pozitif değilse belirti aramayacağım demiştim. Şimdi yine aynısını yaşıyorum pozitif görmekten ziyade yüksek bi değer görmek istiyorum inş sizin de öyle olur. Yarın da test yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
İnşallah değerinizde yüksek olur bebeğinizde sağlıklı sıhhatli olur.

Ya bişey sorucam arkadaşlar şimdi biz otelde kalıyoruz
Sıcak havlu koysanız göğsünüze belki yumuşatır.ben kızıma zeytin yağ sürüp sıcak bişey koyuyorum göğsüne baya iyi geliyo
Aynen o iyi olabilir deneyim ben onu en iyisi. Ara ara ketlden su ısıtıp buhar alıyorum ama o aklıma gelmedi

Oyyy kuzum sen hava değişimiyle öyle oldun ne yapsan ki bitki çayıda olmaz şimdi Bi sor Dr una ne alabilirsin diye öksürük le olmaz bişey ya
Valla abla korkuyorum baya derinden derinden geliyor öksürük. Kıbrısa geldiğimden beri hastayım toparlandım sayılır ama bu öksürük yapıştı kaldı

Ya bişey sorucam arkadaşlar şimdi biz otelde kalıyoruz
Aynen o iyi olabilir deneyim ben onu en iyisi. Ara ara ketlden su ısıtıp buhar alıyorum ama o aklıma gelmedi
Kusura bakmayın ben otelde olduğunuzu düsünemedim havluyu ütuleme şansiniz varsa ılık şekilde gögsunuze koyabilirsiniz .. zararı olmaz diye düsünuyorum.

Ya biliyorum bunalttım ama bişey sorucam kızlar. Şimdi biz kıbrısta bi oteldeyiz bu otel bizim hastane ile anlaşmalı olduğu için otel geneli hep benim doktorun hastaları var hep farklı tarif transferleri. Şimdi benim doktorum Murat bey, ve bana merdiven inip çıkma, ne bilim oturma, ne bilim seyahaat vs bir sınırlama getirmedi. İlk yarım saat dinlen sonra özgürsün dedi hareketlerini yarıya indirerek kendini yormadan yere eğilip uzanmadan rutin hayatına dönebilirsin dedi. Ben bu akşam yemeğine yavaş yavaş indim salonda yemek yedim odaya temek istemedim. Karşı odada bi kadın var kocası eşime demiş yenge ayağa kalkmasın merdiven inmesin falan demiş yarın eve dönücez mesela imkanınız varsa kalın biraz daha demiş. Aynı doktor bana bunları demedi ama o kadına merdiven inme çıkma ayağa kalkma en ufak harekette düşer kalabiliyorsanız 10 gün kalın sonucı burda öğrenip öyle gidin falan demiş. Bana öyle bişey demedi hatta işin seni yormayacaksa 3 gün sonra işe başlayabilirsin dedi. Eşimde bana kızıyor ben oturunca bile sen dikkat etmiyon diyor şizce doktor o kadına öyle demişken neden bana o kadar hassas davranmamı söylemedş

Herkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim olmuştu sonucum pozitifti 6.hafta da kalp atışını duymuştuk ama dünkü kontrol de yani 7.hafta da doktor kalp atışı durmuş dedi Salı günü kürtaj yapalım dedi hiç başına böyle bişey gelen oldu mu yada duyduğunuz neden kalbi durmuştur ki bebeğimin dünden beri kafayı yiyorum

Canım benim doktorum ilkinde 1 gün dinlenme yeter işine başla dedi bu seferde 10 gün rapor verdi acaba ilkinde unuttu mu ya da içim rahat etsin diye mi anlamadim

Canım benim doktorum ilkinde 1 gün dinlenme yeter işine başla dedi bu seferde 10 gün rapor verdi acaba ilkinde unuttu mu ya da içim rahat etsin diye mi anlamadim
Kafa karıştırıcı şimdi ben çok da dikkat etmedim ölü gibi yatmadım yani transferden 45 dk sonra ayaklandım ara ara unutup ayakkabı bile giydim çıkardım hatta tranaferden hemen sonra kafamı kaldırıp doktora baktım, ne bilim geldim geleli merdiven inip aşağıda yemek yedim dedalarca wc ye kalktım.. İnşallah akıp girmemiştir bebeler

Akmaz ama bana eğilme kafanı yattığın yerden kaldırma felan dedi bu sefer acayip dikkat ettim artık heycandan uyuyorum hemen test günü gelsin diye

Cnm hiç takma bunları ben transfer oldum hemen kalk dedi doktor grip corona yasak sadece istediğini yap dedi ben direk kalktım kendim giyindim üzerine bir de 3 saatlik yola çıktım doktorum dedi ki bunlar tamamen asılsız ve gerçekten de bu bnm 3.denemem diğerlerinde hep yattım bunda yatmadım çok şükür pozitif oldu hiç kasma kendini bunun yatmakla merdiven çıkmakta inmekle alakası yok

Belki o bayanda başka sorun var doktor ondan öyle demiştir her insan aynı değil ki.. ben kızımda transferden 3. Gun pikniğe gittim pazar gezdim evim dupleks merdiven indim çıktım. İş yerinde 4 kat indim çıktım servisle işe gittim .. 2. Denemede daha dikkat ettim kızımı okula bırakıp gelip dinlendim ama olumsuz oldu..bu 3. Deneme ilk gün 20 dk uzandım hastanede o kadar. İki gün eşim ilgilendi kızımla sonra ben kendi işlerini yapiyorum 4.guden beri çamaşır attım katladim bulasik makinasini yerleştirdim boşalttım merdiven in çık mecbur yapıyorum eee yemeğimide yapıyorum.. çok şükür bu sefer tuttu .. rabbim yazdıktan sonra her türlü oluyo ..

Size kesinlikle katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…