Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar merhabalar. Hamile kalan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin. Bende 30 ocakta transfer oldum bugün 5. Gün test yaptım ama çıkmadı tertemiz negatif ara ara kasık ağrım ve adet sancım oluyor. Fazlasıyla üzgünüm

Merhaba idrar testi mi negatif çıktı sizin

Yani kullanıyordum düne kadar ama öyle çok değil günde 3 en fazla 4 peki tutunmaya zararı olur mu

Oyyy kuzum sen hava değişimiyle öyle oldun ne yapsan ki bitki çayıda olmaz şimdi Bi sor Dr una ne alabilirsin diye öksürük le olmaz bişey ya

Çok şükür geçer o

Sizin gibi bende 30 Ocak”ta transfer oldum. Bugün idrar testim negatif. Aralık ayında kimyasal geçirdim onda da 5.gün çıkmamıştı.Kimyasal geçirdiğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum 8.güne kadar umudum var siz de canınızı sıkmayın

Sizde sıkmayın canınızı hakkımızda hayırlısı olsun. Artık beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Belirtileriniz ne? Benim sadece arada sağ kasıkta ağrı bel ağrısı bide adet ağrısı geliyor bazen. Mesela göğüs hassasiyetim hiç yok. O yüzden umudum kalmıyor. Hcg arttığı an göğüslerim hassaslaşıyor. Her seferinde oradan anlıyordum hamile olduğumu. Ama tabi nasip olmadı üçüde.

Gerçekten mi ya evet bende öyle düşünmeye çalışıyorum da. Acaba kendimi mi kandırıyorum. Daha önce 3 kere kimyasal geçirdim sanki geç çıkarsa buda kimyasal olacak gibi geliyor.
Kötü şeyler düşünme olumlu düşün bolca dua et
Rabbim inşallah sağlıkla pozitif göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…