- 30 Aralık 2020
- 91
- 113
- 43
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.141
Masallah 4.gunde cok erken olmusBen 7. Gün yapmıştım pozitifti. Yanlış hatırlamıyosam bi arkadaş 4. Günde yapıp pozitif görmüştü ama adını hatırlamıyorum.
Bende en iyisi 7.gunu bekliyim o zamanMerhaba benimde 5.gun embriyosu. 6. Gün akşam yapmıştım idrar testinde çok silik vardı .7. gün kanda pozitifti çok şükür.
Bekleyebilirseniz bence 9. Güne kadar bekleyin daha garanti sonuç cikarBende en iyisi 7.gunu bekliyim o zaman
Merhaba idrar testi mi negatif çıktı sizinKızlar merhabalar. Hamile kalan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin. Bende 30 ocakta transfer oldum bugün 5. Gün test yaptım ama çıkmadı tertemiz negatifara ara kasık ağrım ve adet sancım oluyor. Fazlasıyla üzgünüm
Yani kullanıyordum düne kadar ama öyle çok değil günde 3 en fazla 4Sigara kullanıyor muydunuz ondan kaynaklı olabilir. Ilık Pekmezli bir çay bardağı suya bir çay kaşığı tereyağ atarsanız yumuşak tutar öksürüğünüzü kesmeye yardım edebilir. Yani bunların transfer zamanı Zararlı bi besin olduğunu düşünmüyorum ama gene de bi
Araştırın
Yani bişey diyemiyorum gene de araştırın şimdi bilmediğim bişey varsa ama pekmez su tereyağ bu 3 şey tutunmaya bi sıkıntısı olur mı bilemedimYani kullanıyordum düne kadar ama öyle çok değil günde 3 en fazla 4peki tutunmaya zararı olur mu
Merhaba evet idrar testim negatifti. Burayı okurken gaza geldim. Çoğunluk 5. Günde pozitifi görmüş.Merhaba idrar testi mi negatif çıktı sizin
Oyyy kuzum sen hava değişimiyle öyle oldun ne yapsan ki bitki çayıda olmaz şimdi Bi sor Dr una ne alabilirsin diye öksürük le olmaz bişey yaKızlar bende acayip derinden gelen bi öksürük var ama nasıl anlatamam size, affınıza sığınarak diyorum balgam atmaya çalışıyor vücut durmadan derin öksürük tutuyor karnıma kadar kasılıyor bi sorun olur mu ya daha bugün transfer oldum eşim öksürmeme kızıyor zararlı diyor ama durmuyor bu öksürük
Çok şükür geçer oDanıştım canım fitil sayımı yükseltmişti zaten yarım saat önce konuşmuştuk yerleşmeymiş bi anlık oldu şükür geçti
Bende iki tane progestan dex kullanıyorum canım pazartesi ek olarak başka iğne verebilir ama çok şükür soluk kahverengi geldi bitti beyaza döndü yerleşmeymiş dediğiniz gibi
Boşuna üzulmeyin 5.gun idrarda belli olmazki herkeste.. benim bugün 9. Günüm teste çok silik ama kanda çıktı..Merhaba evet idrar testim negatifti. Burayı okurken gaza geldim. Çoğunluk 5. Günde pozitifi görmüş.
Ayyy ne kadar güzel. Sizin adınıza çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. Değeriniz kaç çıktı?Boşuna üzulmeyin 5.gun idrarda belli olmazki herkeste.. benim bugün 9. Günüm teste çok silik ama kanda çıktı..
Çok erken canımMerhaba evet idrar testim negatifti. Burayı okurken gaza geldim. Çoğunluk 5. Günde pozitifi görmüş.
Gerçekten mi ya evet bende öyle düşünmeye çalışıyorum da. Acaba kendimi mi kandırıyorum. Daha önce 3 kere kimyasal geçirdim sanki geç çıkarsa buda kimyasal olacak gibi geliyor.Çok erken canım
Amin inşallah hepimizeAyyy ne kadar güzel. Sizin adınıza çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. Değeriniz kaç çıktı?
Ohhh maşallahAmin inşallah hepimize..
7. Gün 67
9. Gun 126 degerim.
Sizin gibi bende 30 Ocak”ta transfer oldum. Bugün idrar testim negatif. Aralık ayında kimyasal geçirdim onda da 5.gün çıkmamıştı.Kimyasal geçirdiğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum 8.güne kadar umudum var siz de canınızı sıkmayınKızlar merhabalar. Hamile kalan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin. Bende 30 ocakta transfer oldum bugün 5. Gün test yaptım ama çıkmadı tertemiz negatifara ara kasık ağrım ve adet sancım oluyor. Fazlasıyla üzgünüm
Sizde sıkmayın canınızı hakkımızda hayırlısı olsun. Artık beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Belirtileriniz ne? Benim sadece arada sağ kasıkta ağrı bel ağrısı bide adet ağrısı geliyor bazen. Mesela göğüs hassasiyetim hiç yok. O yüzden umudum kalmıyor. Hcg arttığı an göğüslerim hassaslaşıyor. Her seferinde oradan anlıyordum hamile olduğumu. Ama tabi nasip olmadı üçüde.Sizin gibi bende 30 Ocak”ta transfer oldum. Bugün idrar testim negatif. Aralık ayında kimyasal geçirdim onda da 5.gün çıkmamıştı.Kimyasal geçirdiğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum 8.güne kadar umudum var siz de canınızı sıkmayın
Kötü şeyler düşünme olumlu düşün bolca dua etGerçekten mi ya evet bende öyle düşünmeye çalışıyorum da. Acaba kendimi mi kandırıyorum. Daha önce 3 kere kimyasal geçirdim sanki geç çıkarsa buda kimyasal olacak gibi geliyor.
Ohhh maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?