Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba herkese, tüp bebek sürecim yeni başladı acil olarak cetrotide oxodite ilaçlara ihtiyacım var. Duyduğunuz bildiğiniz elinde olan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica ediyorum

Canım benim normalde tüp bebek denediğimizde ilk 3 gün dikkat et diyor dr lar 10 gün ne kalması Allah aşkına ordaki otel fiyatları bedava sanki sen bugun inip çıkmasan iyi olurdu odaya söyleme şansın vardı aslında keşke öyle yapsaydın sen sorsaydın Dr a nasıl hareket etmeliyim diye oda dicekti bikaç gün dikkat edin sonra normal hayatına yavaş dikkatli bir şekilde devam et dicekti adımlarını minik at çooook ağır otur kalk genelde uzan eğilme uzanma bana Dr um ertesi gün ılık ayakta duş alabilirsin demişti yani sen zaten ister istemez hayatını yavaşlatıyorsun ağır çekim modu dikkat et

Betüüüüüül akıp gidecekse vc ye gitmeyelim yavrum neden böyle düşünüyorsun okadar kolaymı bu akıp gidecek sadece hareketlerini kısıtla canım güldürdün beni o bebeleri rahmin içine enjekte ediyorlar..

Merhabalar transfer hazrlığında estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama son iki gündr yanağımda ve kulağımda acımayla karışık ağrı hissi yaşıyorum böyle biley yaşayan var mı acaba…

Merhabalar transfer hazrlığında estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama son iki gündr yanağımda ve kulağımda acımayla karışık ağrı hissi yaşıyorum böyle biley yaşayan var mı acaba…
Bende iç sıkıntısı yapıyor bazen göğsüm ağrıyor gibi gelmişti başlarda olmuştu ilaca alışana kadar alışınca geçiyor ilk kez duydum öyle belirtileri belki piskolojiktir hayırlı olsun tedaviniz..

Maşallah maşallah allahım sakınsın inşallah sorunsuz doğurmayı nasip etsin şöyle ki ben transferden önce grip oldum malesed transfere kadar iyileşmete çalıltım ama anca bu kadar geçti hala grip etkisi var üzerimde.

Akmaz ama bana eğilme kafanı yattığın yerden kaldırma felan dedi bu sefer acayip dikkat ettim artık heycandan uyuyorum hemen test günü gelsin diye
Ya ben bilmiyordum doktor embriyoyu koydu tam çıkıyordu ben kafayı kaldırıp elinize sağlık dedim adam kafanı indir kaldırma öyle ama dedi. Dakka bir gol bir hata ile başlamışız ya

Maşallah tebrik ederim rabbim size bağışlasın evlatlarınızı kesinlikle haklısınız ama insan evham yapıyor Rabbim ol dediyse olur şüphe yok ama acaba bi hata yaptım da ondan olmazsa diye korkuyorum

Ya eşim beni korkutuyor valla bak son derece rahattım ben yoksa o korkutuyor yok oturma, yok ayakda gezme, öksürüyon çok fazla kesin düşecek bunlar diye beni eserikli etti

Maşallah tebrik ederim rabbim size bağışlasın evlatlarınızı kesinlikle haklısınız ama insan evham yapıyor Rabbim ol dediyse olur şüphe yok ama acaba bi hata yaptım da ondan olmazsa diye korkuyorum
Amin çok teşekkür ederim bence korkmayın olucagi varsa her türlü oluyo .. diğer yorumlarınızı okudumda bende kafamı kaldirdim transferde bana hiç uyarı yapmadılar sedyeye geçerken de kalkarak geçtim.. ayrıca bir ay önce çok kötü alerji geçirdim rötgeni ilacı serumu hep kullanmak zorunda kaldim

Abla bana da dedi ertesi gün ılık duş alabilirsin uzanma eğilme ama normal hayatına dön dedi kendini yormada dedi ama merdiven anca 15 basamak bile yok yani ben dedim eşime ben inerim yemek odaya gelirse kendimi daha kötü hissederim dedim. Off dinlesemiydim ki ne bilşm abla alt tarafı 15 basamak onuda çok yavaş inip çıktım..

Rabbim nasip etsin artık ne yapalım yani dediğin gibi olacağı varsa oluyor zaten. Allah istesin yeter. İnşAllah ister

Aslında şuan ben de grip oldum ama pek bişeyde demediler

Tam olarak kaç haftalık kaç gündü cnm ne zmn transfer olmuştun blr de doktorun ne açıklama yaptı

Benimde 5. Gün embriyosuydu kesesi küçüktü bebek büyüyordu ama kese yeteri kadar büyümüyordu 8+1 de kalbi durmuş 25 ocakta aldılar genetiğe gönderdik bizde büyük ihtimalle genetik anomalisi var dedi doktor patoloji bir işe yaramaz genetiğe gönderin dedi elde kalan embiriyolarim için en iyisi buymuş 3. Transferim ilk pozitifimdi benim deliriyorum elimden birşey gelmiyor şu 3 ayı yaşamamış olmayı dilerdim

Tam olarak kaç haftalık kaç gündü cnm ne zmn transfer olmuştun blr de doktorun ne açıklama yaptı
Tam olarak 7+1 di doktorun kalbi durmuş sebebini öğrenmek için genetiğe göndermemiz lazım ama tekrarlayan düşüğün olmadığı için gönderemeyiz dedi ilk gebeliğimdi kan uyuşmazlığı da sebep olmuş olabilir dedi veya bebek sağlıklı değildi kendini imha etti dedi gelişimi iyiydi haftasıyla uyumlu gidiyordu ama kalbi durmuş perşembe günü

O kadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim sabır versin kardeşim sana da benim doktorum tekrarlayan düşük olmadığı için ve ilk transfer olduğu için gönderemeyiz dedi ama ben gitmesini istiyorum nasıl olacak bilmiyorum

Benim doktorum da aynı şekilde burada yattığın 1 saat yeter sadece ağır iş yapma sürekli yatma vücudun da kan akışı olsun olacağı varsa olur dedi hatta ben 1 saat sonra doktoru gördüm ya wc gittim duruyor mu acaba dediğim de dünyada dönüyor ama biz düşmüyoruz öyle düşün olacağı varsa olur içini ferah tut demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…