- 11 Ekim 2020
- 225
- 111
- 53
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.181
Canım benim normalde tüp bebek denediğimizde ilk 3 gün dikkat et diyor dr lar 10 gün ne kalması Allah aşkına ordaki otel fiyatları bedava sankiYa biliyorum bunalttım ama bişey sorucam kızlar. Şimdi biz kıbrısta bi oteldeyiz bu otel bizim hastane ile anlaşmalı olduğu için otel geneli hep benim doktorun hastaları var hep farklı tarif transferleri. Şimdi benim doktorum Murat bey, ve bana merdiven inip çıkma, ne bilim oturma, ne bilim seyahaat vs bir sınırlama getirmedi. İlk yarım saat dinlen sonra özgürsün dedi hareketlerini yarıya indirerek kendini yormadan yere eğilip uzanmadan rutin hayatına dönebilirsin dedi. Ben bu akşam yemeğine yavaş yavaş indim salonda yemek yedim odaya temek istemedim. Karşı odada bi kadın var kocası eşime demiş yenge ayağa kalkmasın merdiven inmesin falan demiş yarın eve dönücez mesela imkanınız varsa kalın biraz daha demiş. Aynı doktor bana bunları demedi ama o kadına merdiven inme çıkma ayağa kalkma en ufak harekette düşer kalabiliyorsanız 10 gün kalın sonucı burda öğrenip öyle gidin falan demiş. Bana öyle bişey demedi hatta işin seni yormayacaksa 3 gün sonra işe başlayabilirsin dedi. Eşimde bana kızıyor ben oturunca bile sen dikkat etmiyon diyor şizce doktor o kadına öyle demişken neden bana o kadar hassas davranmamı söylemedş
BetüüüüüülKafa karıştırıcı şimdi ben çok da dikkat etmedim ölü gibi yatmadım yani transferden 45 dk sonra ayaklandım ara ara unutup ayakkabı bile giydim çıkardım hatta tranaferden hemen sonra kafamı kaldırıp doktora baktım, ne bilim geldim geleli merdiven inip aşağıda yemek yedim dedalarca wc ye kalktım.. İnşallah akıp girmemiştir bebeler
Bende iç sıkıntısı yapıyor bazen göğsüm ağrıyor gibi gelmişti başlarda olmuştu ilaca alışana kadar alışınca geçiyor ilk kez duydum öyle belirtileri belki piskolojiktir hayırlı olsun tedaviniz..Merhabalar transfer hazrlığında estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama son iki gündr yanağımda ve kulağımda acımayla karışık ağrı hissi yaşıyorum böyle biley yaşayan var mı acaba…
Maşallah maşallah allahım sakınsın inşallah sorunsuz doğurmayı nasip etsinCnm hiç takma bunları ben transfer oldum hemen kalk dedi doktor grip corona yasak sadece istediğini yap dedi ben direk kalktım kendim giyindim üzerine bir de 3 saatlik yola çıktım doktorum dedi ki bunlar tamamen asılsız ve gerçekten de bu bnm 3.denemem diğerlerinde hep yattım bunda yatmadım çok şükür pozitif oldu hiç kasma kendini bunun yatmakla merdiven çıkmakta inmekle alakası yok
Ya ben bilmiyordum doktor embriyoyu koydu tam çıkıyordu ben kafayı kaldırıp elinize sağlık dedim adam kafanı indir kaldırma öyle ama dedi. Dakka bir gol bir hata ile başlamışız yaAkmaz ama bana eğilme kafanı yattığın yerden kaldırma felan dedi bu sefer acayip dikkat ettim artık heycandan uyuyorum hemen test günü gelsin diye
Maşallah tebrik ederimBelki o bayanda başka sorun var doktor ondan öyle demiştir her insan aynı değil ki.. ben kızımda transferden 3. Gun pikniğe gittim pazar gezdim evim dupleks merdiven indim çıktım. İş yerinde 4 kat indim çıktım servisle işe gittim .. 2. Denemede daha dikkat ettim kızımı okula bırakıp gelip dinlendim ama olumsuz oldu..bu 3. Deneme ilk gün 20 dk uzandım hastanede o kadar. İki gün eşim ilgilendi kızımla sonra ben kendi işlerini yapiyorum 4.guden beri çamaşır attım katladim bulasik makinasini yerleştirdim boşalttım merdiven in çık mecbur yapıyorum eee yemeğimide yapıyorum.. çok şükür bu sefer tuttu .. rabbim yazdıktan sonra her türlü oluyo ..
Ya eşim beni korkutuyor valla bak son derece rahattım ben yoksa o korkutuyor yok oturma, yok ayakda gezme, öksürüyon çok fazla kesin düşecek bunlar diye beni eserikli ettiBetüüüüüülakıp gidecekse vc ye gitmeyelim yavrum neden böyle düşünüyorsun okadar kolaymı bu akıp gidecek sadece hareketlerini kısıtla canım güldürdün beni o bebeleri rahmin içine enjekte ediyorlar..
Amin çok teşekkür ederimMaşallah tebrik ederimrabbim size bağışlasın evlatlarınızı kesinlikle haklısınız ama insan evham yapıyor Rabbim ol dediyse olur şüphe yok ama acaba bi hata yaptım da ondan olmazsa diye korkuyorum
Abla bana da dedi ertesi gün ılık duş alabilirsin uzanma eğilme ama normal hayatına dön dedi kendini yormada dedi ama merdiven anca 15 basamak bile yok yani ben dedim eşime ben inerim yemek odaya gelirse kendimi daha kötü hissederim dedim. Off dinlesemiydim ki ne bilşm abla alt tarafı 15 basamak onuda çok yavaş inip çıktım..Canım benim normalde tüp bebek denediğimizde ilk 3 gün dikkat et diyor dr lar 10 gün ne kalması Allah aşkına ordaki otel fiyatları bedava sankisen bugun inip çıkmasan iyi olurdu odaya söyleme şansın vardı aslında keşke öyle yapsaydın sen sorsaydın Dr a nasıl hareket etmeliyim diye oda dicekti bikaç gün dikkat edin sonra normal hayatına yavaş dikkatli bir şekilde devam et dicekti adımlarını minik at çooook ağır otur kalk genelde uzan eğilme uzanma bana Dr um ertesi gün ılık ayakta duş alabilirsin demişti yani sen zaten ister istemez hayatını yavaşlatıyorsun ağır çekim modu dikkat et
Teşekkür ederim kaç günde vücudunuz alıştı acaba ilacaBende iç sıkıntısı yapıyor bazen göğsüm ağrıyor gibi gelmişti başlarda olmuştu ilaca alışana kadar alışınca geçiyor ilk kez duydum öyle belirtileri belki piskolojiktir hayırlı olsun tedaviniz..
Rabbim nasip etsin artık ne yapalım yani dediğin gibi olacağı varsa oluyor zaten. Allah istesin yeter.Amin çok teşekkür ederimbence korkmayın olucagi varsa her türlü oluyo .. diğer yorumlarınızı okudumda bende kafamı kaldirdim transferde bana hiç uyarı yapmadılar sedyeye geçerken de kalkarak geçtim.. ayrıca bir ay önce çok kötü alerji geçirdim rötgeni ilacı serumu hep kullanmak zorunda kaldim
Aslında şuan ben de grip oldum ama pek bişeyde demedilerMaşallah maşallah allahım sakınsın inşallah sorunsuz doğurmayı nasip etsinşöyle ki ben transferden önce grip oldum malesed transfere kadar iyileşmete çalıltım ama anca bu kadar geçti hala grip etkisi var üzerimde.
Tam olarak kaç haftalık kaç gündü cnm ne zmn transfer olmuştun blr de doktorun ne açıklama yaptıHerkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim olmuştu sonucum pozitifti 6.hafta da kalp atışını duymuştuk ama dünkü kontrol de yani 7.hafta da doktor kalp atışı durmuş dedi Salı günü kürtaj yapalım dedi hiç başına böyle bişey gelen oldu mu yada duyduğunuz neden kalbi durmuştur ki bebeğimin dünden beri kafayı yiyorum
Benimde 5. Gün embriyosuydu kesesi küçüktü bebek büyüyordu ama kese yeteri kadar büyümüyordu 8+1 de kalbi durmuş 25 ocakta aldılar genetiğe gönderdik bizde büyük ihtimalle genetik anomalisi var dedi doktor patoloji bir işe yaramaz genetiğe gönderin dedi elde kalan embiriyolarim için en iyisi buymuş 3. Transferim ilk pozitifimdi benim deliriyorum elimden birşey gelmiyor şu 3 ayı yaşamamış olmayı dilerdimHerkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim olmuştu sonucum pozitifti 6.hafta da kalp atışını duymuştuk ama dünkü kontrol de yani 7.hafta da doktor kalp atışı durmuş dedi Salı günü kürtaj yapalım dedi hiç başına böyle bişey gelen oldu mu yada duyduğunuz neden kalbi durmuştur ki bebeğimin dünden beri kafayı yiyorum
Yok kız gelmedi yaGelmedi mi canım adet daha
Tam olarak 7+1 di doktorun kalbi durmuş sebebini öğrenmek için genetiğe göndermemiz lazım ama tekrarlayan düşüğün olmadığı için gönderemeyiz dedi ilk gebeliğimdi kan uyuşmazlığı da sebep olmuş olabilir dedi veya bebek sağlıklı değildi kendini imha etti dedi gelişimi iyiydi haftasıyla uyumlu gidiyordu ama kalbi durmuş perşembe günüTam olarak kaç haftalık kaç gündü cnm ne zmn transfer olmuştun blr de doktorun ne açıklama yaptı
O kadar iyi anlıyorum ki seniBenimde 5. Gün embriyosuydu kesesi küçüktü bebek büyüyordu ama kese yeteri kadar büyümüyordu 8+1 de kalbi durmuş 25 ocakta aldılar genetiğe gönderdik bizde büyük ihtimalle genetik anomalisi var dedi doktor patoloji bir işe yaramaz genetiğe gönderin dedi elde kalan embiriyolarim için en iyisi buymuş 3. Transferim ilk pozitifimdi benim deliriyorum elimden birşey gelmiyor şu 3 ayı yaşamamış olmayı dilerdim
Benim doktorum da aynı şekilde burada yattığın 1 saat yeter sadece ağır iş yapma sürekli yatma vücudun da kan akışı olsun olacağı varsa olur dedi hatta ben 1 saat sonra doktoru gördüm ya wc gittim duruyor mu acaba dediğim de dünyada dönüyor ama biz düşmüyoruz öyle düşün olacağı varsa olur içini ferah tut demiştiKafa karıştırıcı şimdi ben çok da dikkat etmedim ölü gibi yatmadım yani transferden 45 dk sonra ayaklandım ara ara unutup ayakkabı bile giydim çıkardım hatta tranaferden hemen sonra kafamı kaldırıp doktora baktım, ne bilim geldim geleli merdiven inip aşağıda yemek yedim dedalarca wc ye kalktım.. İnşallah akıp girmemiştir bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?