- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.201
Bir tek bende.mi olur diye düşünüyordum su an aşırı daralıyorum sanki üstüme geliyorlar sizde de öyle mi olduBende iç sıkıntısı yapıyor bazen göğsüm ağrıyor gibi gelmişti başlarda olmuştu ilaca alışana kadar alışınca geçiyor ilk kez duydum öyle belirtileri belki piskolojiktir hayırlı olsun tedaviniz..
Canım ilaçları bırakınca 10 gün içinde olunuyor benim oldu bitti Dr umla görüşme yaptık cylo prokneva ya başladım Medine hurması varsa her gün 2 tane ye o söktürüyo birde maydanoz limonYok kız gelmedi ya
Canım ben ilaç bırakmadan adet oldum tam günügününe. Transferin 9. Günü adet oldum test yaptık negatifmiş. Sanki hiç transfer olmamış gibi.21 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. 1 tane daha donmuş embriyom var doktor beklemeye gerek yok sen hazırsan adet oldugunda gel dedi. Sizinkiler nasıldı 1-2. Ay beklemek daha mı iyi olur acab bilemedim. Bide ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz bnm normalde 3ünde olmam gerekiyodu ama
Ahhh ahhhh ben neler çektim salona geldim yattım aldım yastığı elime her gece estrofem başlarda daraltı veriyor ama alışınca geçiyor Bi 10 gün daraltıyor.Bir tek bende.mi olur diye düşünüyordum su an aşırı daralıyorum sanki üstüme geliyorlar sizde de öyle mi oldu
Geçmiş olsun canım cok zor cok.Allahım içini ferahlatsınBenimde 5. Gün embriyosuydu kesesi küçüktü bebek büyüyordu ama kese yeteri kadar büyümüyordu 8+1 de kalbi durmuş 25 ocakta aldılar genetiğe gönderdik bizde büyük ihtimalle genetik anomalisi var dedi doktor patoloji bir işe yaramaz genetiğe gönderin dedi elde kalan embiriyolarim için en iyisi buymuş 3. Transferim ilk pozitifimdi benim deliriyorum elimden birşey gelmiyor şu 3 ayı yaşamamış olmayı dilerdim
Benim hamilelik takibini için gittiğim doktorda öyle dedi nasip canim ya patolojiye gkndeririz dedi ben kabul etmedim tüp bebek profesörümle konuştum özel klinikti kesinlikle genetik bakılmalı tüp bebekle oluyor sonuçta genetik birşeyse diğer embriyolar da olmadığı ne malum dedi kürtajın bebeğimi koydukları yerde aldılar genetiğe vermeseydim çok pişman olurdum sonuç bekliyorum anestezili kürtaj ve genetik test çok güvendiğim profesör yaptı 13500 TL ye yaptılarO kadar iyi anlıyorum ki seniRabbim sabır versin kardeşim sana da benim doktorum tekrarlayan düşük olmadığı için ve ilk transfer olduğu için gönderemeyiz dedi ama ben gitmesini istiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Benim fitil dışında ilacimda yok aslında ama bugün başladı iç daralmalarim duygu değişimlerim oluyor sürekliAhhh ahhhh ben neler çektim salona geldim yattım aldım yastığı elime her gece estrofem başlarda daraltı veriyor ama alışınca geçiyor Bi 10 gün daraltıyor.
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinRabbim nasip etsin artık ne yapalım yani dediğin gibi olacağı varsa oluyor zaten. Allah istesin yeter.İnşAllah ister
Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Evet zor bir durum ama şuna inan Rabbim bizi bizden daha çok seviyor biliyor, tanıyor. İlerde yaşayacağımız daha çok üzüleceğimiz şeyden korumuştur. Diyor ya “Ben size şah damarınızdan daha yakınım” bize bizden yakın. İnan daha kötüsünden korumuştur seni. Güçlü ol, güven… sabredelim Rabbim bize de verecek inanıyorum ben yoksa böyle dua etmeyi nasip etmezdi.Benimde 5. Gün embriyosuydu kesesi küçüktü bebek büyüyordu ama kese yeteri kadar büyümüyordu 8+1 de kalbi durmuş 25 ocakta aldılar genetiğe gönderdik bizde büyük ihtimalle genetik anomalisi var dedi doktor patoloji bir işe yaramaz genetiğe gönderin dedi elde kalan embiriyolarim için en iyisi buymuş 3. Transferim ilk pozitifimdi benim deliriyorum elimden birşey gelmiyor şu 3 ayı yaşamamış olmayı dilerdim
Canım bende 2 ocak transfer olup negatif sonuç alanlardan biriyim 10 gün içinde adet olunuyor ilaçları bıraktıktan sonra Dr söylüyor zaten bedenen ve psikolojik rahatsan yapalım diyor ama bikaç adet geçirmek en doğrusu çünkü ister istemez ilaçlar etkiliyor moral bozuluyor hemen yeni bir tedaviyi vucut isteniyor hakkınız da hayırlısı olsun..21 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. 1 tane daha donmuş embriyom var doktor beklemeye gerek yok sen hazırsan adet oldugunda gel dedi. Sizinkiler nasıldı 1-2. Ay beklemek daha mı iyi olur acab bilemedim. Bide ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz bnm normalde 3ünde olmam gerekiyodu ama
Ben bi tekrar sorayım doktoruma bakalım peki kürtaj zor mu sonrası falanBenim hamilelik takibini için gittiğim doktorda öyle dedi nasip canim ya patolojiye gkndeririz dedi ben kabul etmedim tüp bebek profesörümle konuştum özel klinikti kesinlikle genetik bakılmalı tüp bebekle oluyor sonuçta genetik birşeyse diğer embriyolar da olmadığı ne malum dedi kürtajın bebeğimi koydukları yerde aldılar genetiğe vermeseydim çok pişman olurdum sonuç bekliyorum anestezili kürtaj ve genetik test çok güvendiğim profesör yaptı 13500 TL ye yaptılar
Burdaki çoğu hamiş hemen hemen yaşadı lekelenme yi tutunma lekesi o rahat olun bol bol dinlenin hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar merhaba, kanda gebelık goruldukten sonra hafif kanama yasayan varmı acaba adet kanı renginde ama az şekilde.
Bebeğimi kaybettim bir daha tüp bebek yaptiramayacagiz maddi olarak bittik derken dün çok büyük köklü bir firmaya daha yüksek maaş ve daha iyi bir imkanla transfer ettiler beni bütün ümitlerim tükenmişti ama şimdi seneye tekrar deneyebiliriz belki diye düşünüyorum bilmiyorum Allah büyük inşallah bir şekilde güldürecek yüzümüzüCanım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Evet zor bir durum ama şuna inan Rabbim bizi bizden daha çok seviyor biliyor, tanıyor. İlerde yaşayacağımız daha çok üzüleceğimiz şeyden korumuştur. Diyor ya “Ben size şah damarınızdan daha yakınım” bize bizden yakın. İnan daha kötüsünden korumuştur seni. Güçlü ol, güven… sabredelim Rabbim bize de verecek inanıyorum ben yoksa böyle dua etmeyi nasip etmezdi.
İğne yerlerimin hala acıması dışında ilaçlardan kalma bir şey hissetmiyorum aslında ama tıbbi açıdan bi sakıncası yok dedi doktor bakıyım bi adet olayım denizem galiba hemen biraz sabırsızlıkta olunca :)Canım bende 2 ocak transfer olup negatif sonuç alanlardan biriyim 10 gün içinde adet olunuyor ilaçları bıraktıktan sonra Dr söylüyor zaten bedenen ve psikolojik rahatsan yapalım diyor ama bikaç adet geçirmek en doğrusu çünkü ister istemez ilaçlar etkiliyor moral bozuluyor hemen yeni bir tedaviyi vucut isteniyor hakkınız da hayırlısı olsun..
Hımmm estrofem kullanmıyormusunuz estrofem yapıyor genelde yan etkileri Dr uma dedim sadece bende.mi olmuyo bu hocam demiştim hayır herkeste yapıyor başlarda sonuçta hormon yükleniyor vucut alt üst oluyor demiştiBenim fitil dışında ilacimda yok aslında ama bugün başladı iç daralmalarim duygu değişimlerim oluyor sürekli
Bak işte sen yeter ki güven, sabret. İnşallah bebeğin nasibiyle zamanında gelecek.Bebeğimi kaybettim bir daha tüp bebek yaptiramayacagiz maddi olarak bittik derken dün çok büyük köklü bir firmaya daha yüksek maaş ve daha iyi bir imkanla transfer ettiler beni bütün ümitlerim tükenmişti ama şimdi seneye tekrar deneyebiliriz belki diye düşünüyorum bilmiyorum Allah büyük inşallah bir şekilde güldürecek yüzümüzü
İlk gün hiç birşey yoktu ikinci ve üçüncü gün sancım oldu oda metiler diye bir hap 3 gün içtim kürtajdan sonra o sancı yaptı yoğun adet sancısı gibi hala lekelenme ufak ufak kanamam var ama iyiyim hiç birşey anlamadım yoğun kanamam şiddetli sancım olmadı doktor çok çok önemli lütfen çok iyi bir yerde yaptır rahmin kendini çok iyi toparlaması gerekiyorBen bi tekrar sorayım doktoruma bakalım peki kürtaj zor mu sonrası falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?