- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.221
Hayırlı olsun cnm sağlıkla tutunsun bebisler birkaç gün hiç birşey yapma yat dinlen düzenli beslen balık, süt,yoğurt, yumurta kuruyemiş birde baklagiller tüket,bol su iç cnm başka da dua etmekten başka yapacak bir şey yok cnmMerhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım
Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan
Yok hayır benim transfer sürecim doğal ilerledi progesteron fitil dışında kullanmıyorumHımmm estrofem kullanmıyormusunuz estrofem yapıyor genelde yan etkileri Dr uma dedim sadece bende.mi olmuyo bu hocam demiştim hayır herkeste yapıyor başlarda sonuçta hormon yükleniyor vucut alt üst oluyor demişti
Daha önce kan uyuşmazlığı için bir test istememişmiyfi pekiTam olarak 7+1 di doktorun kalbi durmuş sebebini öğrenmek için genetiğe göndermemiz lazım ama tekrarlayan düşüğün olmadığı için gönderemeyiz dedi ilk gebeliğimdi kan uyuşmazlığı da sebep olmuş olabilir dedi veya bebek sağlıklı değildi kendini imha etti dedi gelişimi iyiydi haftasıyla uyumlu gidiyordu ama kalbi durmuş perşembe günü
Kesinlikle herşey de doktor çok önemli,çok Şükür doktorum işinin ehli bilgili biri ama gene de çok korkuyorum kürtajdan da aslında en önemlisi bebeğimin benden alınacak olması en zoru da buİlk gün hiç birşey yoktu ikinci ve üçüncü gün sancım oldu oda metiler diye bir hap 3 gün içtim kürtajdan sonra o sancı yaptı yoğun adet sancısı gibi hala lekelenme ufak ufak kanamam var ama iyiyim hiç birşey anlamadım yoğun kanamam şiddetli sancım olmadı doktor çok çok önemli lütfen çok iyi bir yerde yaptır rahmin kendini çok iyi toparlaması gerekiyor
Hayır sordu bize biz yok dedik çünkü nikah işlemleri yapılırken bize kan uyuşmazlığınız yok denildiDaha önce kan uyuşmazlığı için bir test istememişmiyfi peki
Ama kürtajdan sonra detaylı kan incelemesi yapacakmış doktorumHayır sordu bize biz yok dedik çünkü nikah işlemleri yapılırken bize kan uyuşmazlığınız yok denildi
Allah razı olsun Rabbım hepımızı sevındırsın.. aynı duaya umuda durmuş bir halkadayız hepımız.. birbirimizi anlıyoruz..Burdaki çoğu hamiş hemen hemen yaşadı lekelenme yi tutunma lekesi o rahat olun bol bol dinlenin hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Allah razı olsun Rabbım hepımızı sevındırsın.. aynı duaya umuda durmuş bir halkadayız hepımız.. birbirimizi anlıyoruz.ıBurdaki çoğu hamiş hemen hemen yaşadı lekelenme yi tutunma lekesi o rahat olun bol bol dinlenin hayırlı olsun sağlıkla gelsin
ne guzel de ormussun. Rabbım bebeklerne de ormeyı gıydırmeyı nasıp etsın. Bende hep ıstıyorum ama bı turlu ogrenemedımEki Görüntüle 3202806
Bebeğe bir şeyler örerim derken negatif olunca eşime çorap örüyorumben bir daha ki transferi böyle bekleyeceğim mümkün olduğunca kafama takmadan. Doğal beslenerek (genellikle yeşillik ve az hareketle)
Rabbım bebegını nasıbıyle gonderırr InsAllah umdugunuza nail etsin, sevındırsın. Hıc bu gunlerı yasamamıs gıbı olunBebeğimi kaybettim bir daha tüp bebek yaptiramayacagiz maddi olarak bittik derken dün çok büyük köklü bir firmaya daha yüksek maaş ve daha iyi bir imkanla transfer ettiler beni bütün ümitlerim tükenmişti ama şimdi seneye tekrar deneyebiliriz belki diye düşünüyorum bilmiyorum Allah büyük inşallah bir şekilde güldürecek yüzümüzü
Ben canım ilaç aldıktan yarım saat sonra yanaklarım kızarıp acımaya başlıyor al al geziniyorum millet hastamısın diyordu.. alev atıyordu yanaklarım kulaklarıma kadar. Bazı bölgelerde de sanki acı biber deymiş de acıyor gibi oluyordu. Ama geçiyor zamanla vücut alısıyor canımMerhabalar transfer hazrlığında estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 ama son iki gündr yanağımda ve kulağımda acımayla karışık ağrı hissi yaşıyorum böyle biley yaşayan var mı acaba…
Canım benim doktorumda yatma normal hayatına dön kendini yorma sadece dedi. Hastaneden çıkarken acıkmıştım ben eşim sordu yemek yiyebilirmiyiz flan diye güzel bir yemek ısmarla dedi eşime hastaneden yemek yemeye gittik. Hatta tüp bebek merkezi hastanenin eksi katında biz merdivenden çıkıp hastaneden çıktık yürüyerek hastanenin biraz altındaki lokantaya gidip yemek yedik. Sonra eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben yolun karşısına geçip onu bekledim hatta karşıya geçerıen araba geliyordu azcık 2 3 adım koşmak zorund kaldım bunu kimseye söylemedimRabbim nasip etsin artık ne yapalım yani dediğin gibi olacağı varsa oluyor zaten. Allah istesin yeter.İnşAllah ister
Anesteziden uyanınca çok ağlıyorsun zaten istemsiz Allah büyük rabbim onları bize şefaatçi eylesin korkma kürtaj yaşadıklarımızın en kolayı inan hala prolutex ve oksopar yaptığım yerler iyileşmedi seni çok iyi anlıyorum ama Rabbim verdi Rabbim aldı öyle düşün zaten gitmişler bizden ben 3 gün öyle yaşamışım habersiz geçecek kardeşim inşallah geçecekKesinlikle herşey de doktor çok önemli,çok Şükür doktorum işinin ehli bilgili biri ama gene de çok korkuyorum kürtajdan da aslında en önemlisi bebeğimin benden alınacak olması en zoru da bu
Amin canım Rabbim hayal ettiklerimizi en güzeliyle yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben de internetten bakıp yapıyorum.Allah razı olsun Rabbım hepımızı sevındırsın.. aynı duaya umuda durmuş bir halkadayız hepımız.. birbirimizi anlıyoruz.ı
ne guzel de ormussun. Rabbım bebeklerne de ormeyı gıydırmeyı nasıp etsın. Bende hep ıstıyorum ama bı turlu ogrenemedım
Bizim kan uyuşmazlığımiz vardı kanaman olursa iğne yaparız demişlerdi gebelikte bir damla bile olmadı ama kürtajdan hemen sonra yaptılar onunla ilgili birşey söylemedilerHayır sordu bize biz yok dedik çünkü nikah işlemleri yapılırken bize kan uyuşmazlığınız yok denildi
Canım ben canım kimle paylaşmak istiyorsa onunla paylaştım (annem, bikaç arkadaşım, bir kaç akrabam) sonra negatif olunca hepsine mesaj attım. Sonuç negatif olumlu olumsuz bana herhangi bir mesaj atmayın. Yanımda olduğunuz dua ettiğinizi biliyorum. Sizi seviyorum gibi. Sonra geçti gitti normal hayata döndüm.Kızlar hepınızın gonlune gore versın Rabbım. Ben yeni gordum grubu baya da bı ılerlemıs, bastan okumam oek mumkun gornmuyor, ama dua aynı olunca birbirimizd empatı yapabılıyoruz. Sız tefavınızı paylastınızmı cevrenızle. Kımler bılıuor. Benım esımdısında bı annem bılıyor..
Aman acelem yok beklerim ben daha rahatımCanım ilaçları bırakınca 10 gün içinde olunuyor benim oldu bitti Dr umla görüşme yaptık cylo prokneva ya başladım Medine hurması varsa her gün 2 tane ye o söktürüyo birde maydanoz limon
Allahım dayanma gücü versin bu acıyı yaşayan, bu tedavi sürecinde olan tüm kardeşlerimizeAnesteziden uyanınca çok ağlıyorsun zaten istemsiz Allah büyük rabbim onları bize şefaatçi eylesin korkma kürtaj yaşadıklarımızın en kolayı inan hala prolutex ve oksopar yaptığım yerler iyileşmedi seni çok iyi anlıyorum ama Rabbim verdi Rabbim aldı öyle düşün zaten gitmişler bizden ben 3 gün öyle yaşamışım habersiz geçecek kardeşim inşallah geçecek
Benim lekelenmem oldu bir hafta falan iğne oldum geçmişti,doktor zaten araştırıp kürtajdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak.Bizim kan uyuşmazlığımiz vardı kanaman olursa iğne yaparız demişlerdi gebelikte bir damla bile olmadı ama kürtajdan hemen sonra yaptılar onunla ilgili birşey söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?