Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Geçiyor çoğu ama ben mal gibi oldum boş bomboş hissediyorum etrafta olanları anlamıyorum anlamak istemiyorum yokmuş hiç olmamış gibi düşünüyorum ağlayamıyorum sıyırdım galiba biraz hiç birşey hissedemiyorum ilk öğrendiğim andaki gibi değil ama orda kaldım gibi o sevinci yaşadık buna da şükür ne desek boş bende 7 sene bekledim

Evet bende bikaç adetten sınr
Sadece spor hocam alt komşum onun haricinde bilen yoktu bilmemeleri daha iyi artık söylemeyi tercih etmiyorum zaten aileler başka şehirde bizim olmayınca annem benden çok üzülüyor negatif sonuçlandı iyiki bilmediler benim bu 9. Denemeydi artık kimse ne soruyo ne merak ediyor ilk zamanlar ki gibi değil artık..

Benim lekelenmem oldu bir hafta falan iğne oldum geçmişti,doktor zaten araştırıp kürtajdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak.

Sen neden kürtaj oldun
Kalbi durmuş işte 8+1de çok kanaman olur kaldiramazsin dediler enfeksiyon oluşabilir dediler neden olduğunu öğrenmek istiyorum dedim genetiğe aldılar bu ayın sonunda çıkacak sonucu

Kızlar 7. Gün beta 5 çıkmıştı bugün 9. Gün 10 olmuş galiba kimyasal gebelik böyle bir şey yaşayan var mı
Ben de benzerini yaşadım. 9. Gün beta 6 ile başladı, sonra 20 oldu 2 gün sonra, sonra 40 oldu 2 gün sonra. 40 olduğu gün kanamam başladı düşük yaptım. Ama tam düşüremediğüm için kürtaj oldum. Doktor kimyasal gibi demişti. Düşük betalar sağlıksız gebelik olabiliyor, umarım seninki bana benzemez

Bende 30 Ocakta transfer oldum kizlar hatta bugun buraya yazmistim 5.gun pozitif goren oldu mu acaba diye okuduklarimdan da cogu kisi en erken 7.gun cok silik gormus o yuzden en erken pazartesiyi beklemek durumundayiz cok zor geliyo suan gecen 5 gun sanki 15 gun gibi geldi bana…

Hayırlısı canım sağlıkla gelsinler
Kübracım sen bu hafta hesabının içinden çıkamayacaksın doğurana kadar anca çözeceksin valla 5+5 demek 6 haftalık demek 5 bitmiş üstüne 5 gün geçmiş 6. Haftayı dolduruyorsun demek
6+4 de 6 bitmiş 7 yi dolduruyorsun yani 7 haftalık demek

Ama kürtajdan sonra detaylı kan incelemesi yapacakmış doktorum
Canım benim kan uyuşmazlığı için bir test yapılmıyor zaten kadın negatif erkek pozitif ise uyuşmazlık var demektir. Buda hamilelik süresince değil sonrasında önemli düşük tehdidi va dışında ben düşük yapabilirdim heran kanamam çoktu bana yapıldı o yüzden kn uyuşmazlığı iğnesi ama böyle vir tehdir olmasaydı kürtajdan sonra muhakkak yapılıcaktı zaten

Allah inşallah en kısa samanda gönlünüze göre versin tüm darda olanlara tüm bekleyenlere inşallah

Off senin ki daha zor dile kolay 7 sene başına gelmeyen anlayamaz bize bu sevinci yaşatan Rabbim bu yarım kalan mutluluğumuzu da tamamlayacak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim ki ayakta kalalım

O zaman bizde var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra iğne yapılacak bana kesin,ben bu durumun düşüğe sebep olduğunu bile bilmiyordum ki keşke önceden bilseydim

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İçim rahatladı bir nebze de olsa sayende valla kesin akıp gittiler ben fark bile etmefen diye çok korkuyordum çünkü dedim ya merdive indim yemek yiyip çıktım, transfer sonrası kafamı kaldırdım oturup kalkarken yavaş olmadım bazen ona kafayı takıyordum. Nryse bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin inşallah

Sağol canım inşallah hala bendelerdir bi kaç saat sonra yolculuk başlıyor evime dönücem mecbur hava alanında beklerken de 2 saat geçicek derken saat 2 gibi evimde olurum inşallah rabbim bana bağışlar inşallah

Rabbime emanet canım artık inşallah birşey olmaz sen yinede dikkate devam et. Dinlen çoğunlukla bırak bir süre acil ve önemli olmayan işi. Sımsıkı tutunsun inşallah
Benide ilk 1 saat popomın altına yastk koyup yatırdılar ama hemşire buna bile gerek yok aslında bilimsel birşey değil sadece siz psikolojik olan rahat edin diye dedi

Canm ben transferden sora hiç dinlemedim nerdeyse pozitifi aldıktan sora dinlenmeye başladım diyebilirim öyle gunlerce yatmaya etmeye gerek filan yok kafana çok takma rahat olmaya çalış gönlünden kalmak geçiyorsa kal sen bilirsin tabi
Çoğu transferimde böyle günlerce yatmadım

O zaman bizde var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra iğne yapılacak bana kesin,ben bu durumun düşüğe sebep olduğunu bile bilmiyordum ki keşke önceden bilseydim
O sebep olmamis olabilir bana da kurtaj sonrasi yapmisti doktorum . Ben negatif esim pozitif. Ama normalde ilk gebelikse cok sminti olmuyor ,2 cocukta problem oluyor . Yapilmasi gerekirse de 28. Hafta falan yapiyorlar igneyi. Yani suclama kendini . O sadece bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…