- 7 Nisan 2021
- 515
- 310
- 53
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.241
Geçiyor çoğu ama ben mal gibi oldum boş bomboş hissediyorum etrafta olanları anlamıyorum anlamak istemiyorum yokmuş hiç olmamış gibi düşünüyorum ağlayamıyorum sıyırdım galiba biraz hiç birşey hissedemiyorum ilk öğrendiğim andaki gibi değil ama orda kaldım gibi o sevinci yaşadık buna da şükür ne desek boş bende 7 sene bekledimAllahım dayanma gücü versin bu acıyı yaşayan, bu tedavi sürecinde olan tüm kardeşlerimizehep imrendim 4.5 senedir hemen hamile kalanlara ama hiç isyan etmedim biliyordum Rabbim bi gğn bizi de sevindirecekti öyle de oldu ama sonra gitti evladım benim de öyle iki gün olmuş kalbi duralı eşime diyorum ki ben nasıl anlamdım gittiğini ben nasıl bi anneyim bu tedavi sürecinde hepimiz fiziksel bir sürü acı çektik ama sonuç olumlu olunca insan hepsini unutuyormuş ama şu an ki acı bambaşka eminim şeninde öyle oldu olup kaybedince bambaşka bi acı tarifi olmayan ,ben kendimi nasıl toplarım bilmiyorum
Evet bende bikaç adetten sınrİğne yerlerimin hala acıması dışında ilaçlardan kalma bir şey hissetmiyorum aslında ama tıbbi açıdan bi sakıncası yok dedi doktor bakıyım bi adet olayım denizem galiba hemen biraz sabırsızlıkta olunca :)
Sadece spor hocam alt komşum onun haricinde bilen yoktu bilmemeleri daha iyi artık söylemeyi tercih etmiyorum zaten aileler başka şehirde bizim olmayınca annem benden çok üzülüyorKızlar hepınızın gonlune gore versın Rabbım. Ben yeni gordum grubu baya da bı ılerlemıs, bastan okumam oek mumkun gornmuyor, ama dua aynı olunca birbirimizd empatı yapabılıyoruz. Sız tefavınızı paylastınızmı cevrenızle. Kımler bılıuor. Benım esımdısında bı annem bılıyor..
Kalbi durmuş işte 8+1de çok kanaman olur kaldiramazsin dediler enfeksiyon oluşabilir dediler neden olduğunu öğrenmek istiyorum dedim genetiğe aldılar bu ayın sonunda çıkacak sonucuBenim lekelenmem oldu bir hafta falan iğne oldum geçmişti,doktor zaten araştırıp kürtajdan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak.
Sen neden kürtaj oldun
Ben de benzerini yaşadım. 9. Gün beta 6 ile başladı, sonra 20 oldu 2 gün sonra, sonra 40 oldu 2 gün sonra. 40 olduğu gün kanamam başladı düşük yaptım. Ama tam düşüremediğüm için kürtaj oldum. Doktor kimyasal gibi demişti. Düşük betalar sağlıksız gebelik olabiliyor, umarım seninki bana benzemezKızlar 7. Gün beta 5 çıkmıştı bugün 9. Gün 10 olmuş galiba kimyasal gebelik böyle bir şey yaşayan var mı
Ayy peki tek embriyo muydu cift embriyo muydu
Sizin gibi bende 30 Ocak”ta transfer oldum. Bugün idrar testim negatif. Aralık ayında kimyasal geçirdim onda da 5.gün çıkmamıştı.Kimyasal geçirdiğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum 8.güne kadar umudum var siz de canınızı sıkmayın
Bende 30 Ocakta transfer oldum kizlar hatta bugun buraya yazmistim 5.gun pozitif goren oldu mu acaba diye okuduklarimdan da cogu kisi en erken 7.gun cok silik gormus o yuzden en erken pazartesiyi beklemek durumundayizSizde sıkmayın canınızı hakkımızda hayırlısı olsun. Artık beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Belirtileriniz ne? Benim sadece arada sağ kasıkta ağrı bel ağrısı bide adet ağrısı geliyor bazen. Mesela göğüs hassasiyetim hiç yok. O yüzden umudum kalmıyor. Hcg arttığı an göğüslerim hassaslaşıyor. Her seferinde oradan anlıyordum hamile olduğumu. Ama tabi nasip olmadı üçüde.
Kübracım sen bu hafta hesabının içinden çıkamayacaksın doğurana kadar anca çözeceksin vallaHayırlısı canım sağlıkla gelsinler
Canım benim kan uyuşmazlığı için bir test yapılmıyor zaten kadın negatif erkek pozitif ise uyuşmazlık var demektir. Buda hamilelik süresince değil sonrasında önemli düşük tehdidi va dışında ben düşük yapabilirdim heran kanamam çoktu bana yapıldı o yüzden kn uyuşmazlığı iğnesi ama böyle vir tehdir olmasaydı kürtajdan sonra muhakkak yapılıcaktı zatenAma kürtajdan sonra detaylı kan incelemesi yapacakmış doktorum
Allah inşallah en kısa samanda gönlünüze göre versin tüm darda olanlara tüm bekleyenlere inşallahGeçiyor çoğu ama ben mal gibi oldum boş bomboş hissediyorum etrafta olanları anlamıyorum anlamak istemiyorum yokmuş hiç olmamış gibi düşünüyorum ağlayamıyorum sıyırdım galiba biraz hiç birşey hissedemiyorum ilk öğrendiğim andaki gibi değil ama orda kaldım gibi o sevinci yaşadık buna da şükür ne desek boş bende 7 sene bekledim
Off senin ki daha zor dile kolay 7 sene başına gelmeyen anlayamaz bize bu sevinci yaşatan Rabbim bu yarım kalan mutluluğumuzu da tamamlayacak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim ki ayakta kalalımGeçiyor çoğu ama ben mal gibi oldum boş bomboş hissediyorum etrafta olanları anlamıyorum anlamak istemiyorum yokmuş hiç olmamış gibi düşünüyorum ağlayamıyorum sıyırdım galiba biraz hiç birşey hissedemiyorum ilk öğrendiğim andaki gibi değil ama orda kaldım gibi o sevinci yaşadık buna da şükür ne desek boş bende 7 sene bekledim
İnşallah kötü bişey çıkmaz da diğer embriyoların sana yarım kalan mutluluğunu tamamlatırKalbi durmuş işte 8+1de çok kanaman olur kaldiramazsin dediler enfeksiyon oluşabilir dediler neden olduğunu öğrenmek istiyorum dedim genetiğe aldılar bu ayın sonunda çıkacak sonucu
O zaman bizde var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra iğne yapılacak bana kesin,ben bu durumun düşüğe sebep olduğunu bile bilmiyordum ki keşke önceden bilseydimCanım benim kan uyuşmazlığı için bir test yapılmıyor zaten kadın negatif erkek pozitif ise uyuşmazlık var demektir. Buda hamilelik süresince değil sonrasında önemli düşük tehdidi va dışında ben düşük yapabilirdim heran kanamam çoktu bana yapıldı o yüzden kn uyuşmazlığı iğnesi ama böyle vir tehdir olmasaydı kürtajdan sonra muhakkak yapılıcaktı zaten
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun güzel duan içinAllah inşallah en kısa samanda gönlünüze göre versin tüm darda olanlara tüm bekleyenlere inşallah
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İçim rahatladı bir nebze de olsa sayende valla kesin akıp gittiler ben fark bile etmefen diye çok korkuyordum çünkü dedim ya merdive indim yemek yiyip çıktım, transfer sonrası kafamı kaldırdım oturup kalkarken yavaş olmadım bazen ona kafayı takıyordum. Nryse bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin inşallahCanım benim doktorumda yatma normal hayatına dön kendini yorma sadece dedi. Hastaneden çıkarken acıkmıştım ben eşim sordu yemek yiyebilirmiyiz flan diye güzel bir yemek ısmarla dedi eşime hastaneden yemek yemeye gittik. Hatta tüp bebek merkezi hastanenin eksi katında biz merdivenden çıkıp hastaneden çıktık yürüyerek hastanenin biraz altındaki lokantaya gidip yemek yedik. Sonra eşim arabayı otoparktan almaya gitti ben yolun karşısına geçip onu bekledim hatta karşıya geçerıen araba geliyordu azcık 2 3 adım koşmak zorund kaldım bunu kimseye söylemedimsonra 1 saatlik yola geldim evdde ilk 3 gün dinlendim genel olarak yattım.
bir ay önceki trAnsferim de iptal olmuştu benim son dk o zaman planını yapnıştık olcak gibi transferden 4 günnsnra yakın akrabamızın düğünü vardı ben gidebilirmiyim diye sormuştum o zaman biraz arabayla yolu vardı. gidebilirsin tabi demişti. Biz transfer yapıp sonra amerikaya japonyaya ucakla yolluyoruz demişti.
O kadının acaba başka özel bir durumumu var ona o şekilde söylemiş
Sağol canım inşallah hala bendelerdirHayırlı olsun cnm sağlıkla tutunsun bebisler birkaç gün hiç birşey yapma yat dinlen düzenli beslen balık, süt,yoğurt, yumurta kuruyemiş birde baklagiller tüket,bol su iç cnm başka da dua etmekten başka yapacak bir şey yok cnminş Rabbim dualarımızı kabul etsin
Rabbime emanet canım artık inşallah birşey olmaz sen yinede dikkate devam et. Dinlen çoğunlukla bırak bir süre acil ve önemli olmayan işi. Sımsıkı tutunsun inşallahRabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İçim rahatladı bir nebze de olsa sayende valla kesin akıp gittiler ben fark bile etmefen diye çok korkuyordum çünkü dedim ya merdive indim yemek yiyip çıktım, transfer sonrası kafamı kaldırdım oturup kalkarken yavaş olmadım bazen ona kafayı takıyordum. Nryse bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin inşallah
Canm ben transferden sora hiç dinlemedim nerdeyse pozitifi aldıktan sora dinlenmeye başladım diyebilirim öyle gunlerce yatmaya etmeye gerek filan yok kafana çok takma rahat olmaya çalış gönlünden kalmak geçiyorsa kal sen bilirsin tabiRabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İçim rahatladı bir nebze de olsa sayende valla kesin akıp gittiler ben fark bile etmefen diye çok korkuyordum çünkü dedim ya merdive indim yemek yiyip çıktım, transfer sonrası kafamı kaldırdım oturup kalkarken yavaş olmadım bazen ona kafayı takıyordum. Nryse bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin inşallah
O sebep olmamis olabilir bana da kurtaj sonrasi yapmisti doktorum . Ben negatif esim pozitif. Ama normalde ilk gebelikse cok sminti olmuyor ,2 cocukta problem oluyor . Yapilmasi gerekirse de 28. Hafta falan yapiyorlar igneyi. Yani suclama kendini . O sadece bir ihtimal.O zaman bizde var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra iğne yapılacak bana kesin,ben bu durumun düşüğe sebep olduğunu bile bilmiyordum ki keşke önceden bilseydim
Kan verdin mi canım sonucn nasılAmin canım inşallah. Güzel haberler alalım Allah’ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?