Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim korkmuştum bi anormallik bendemi var diye gerçekten acı biber sürmüşüm gbi bi acı ne zamana alışacak bu vcut 12. Günüm ilaçta hala devam yan etkiler..

Canım benim ellerine sağlık, evet bir dahaki Transfer de gelecek yavrun içini ferah tut

Oksapar 600 662 TL olması lazım ben 0.4 lukleri doldurdum eve raporla tabi şimdide 0.6 Lik kullancan dedi dokgor bakalım ne olcak.
Canım araştırma yaparken yazına denk geldim benimde düşüklerim var oksapar 0.4 lük kullanıyorum ama içim rahat değil kimyasal gebeliklerim var 0.6 lık mı kullansam bir başka doktor günde bir tane 4 lük yeter bir başkası sabah akşam 4 lük kullan diyor ne yapacağımı şaşırdım

evet canım bugün 2. Günüm bekliyorum..
sen oldun mu
Hayırlı haberler al İnşAllah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.. ben daha transfer olmadım çarşamba günü kontrolüm var 15 günü doldruyorum ilaçta o gün belli olacak transferim.. acılı bi işlemmiydi transfer beni en korkutan o muayeneyi bile zor olan bi insanım transfer beni ürkütüyor o yüzden..

Benmde durum öyle canm sabah akşam 0.4 Luk kullanalim dedi 12 saat etkisi var dedi zaten 12 saatte bir kullanmış olursun dedi elimde çok 0.4luk vardı çünkü daha iyi olur dedi onu kullaniyoruz doktorunla görüş birliği yap canm en iyisi 0.6 Lik için ayrı rapor çıkartmam gerekiyordu çünkü böyle karar kıldık benm de inşallah vesile olur

Sabah akşam kullanırken Allah korusun herhangi bir kanama yaşadın mı bşrde corasprinde kullanıyor musun

Sabah akşam kullanırken Allah korusun herhangi bir kanama yaşadın mı bşrde corasprinde kullanıyor musun
Yok yerlesme kanaması oldu o sıra bikere azalttım sora kanama görmediğin sürece vurulmaya devam et dedi görürsen tekrar bire düşür dedi herhangi bi sknti yaşamadım şuan onuda kullaniyorum cnm

Doktorum kese görmeden doz arttırmıyor ama ben kimyasal olmasından korkuyorum bu yüzden kullanmak istiyorum

Doktorum kese görmeden doz arttırmıyor ama ben kimyasal olmasından korkuyorum bu yüzden kullanmak istiyorum
Doktoruna güven herkesin durumu farklı bana kullan dedi mutlaka ben kullanıyorum oksapar 0.4 Luk zaten etkisi 12 saatte bitiyormus mecbur cnm şuan ne aşamadasin

Amin inşallah ecmain
Hiç acı olmuyor canım zaten idrara sıkısık oluyorsun biraz idrarı tutmak zor oluyor. Hoca rahim ağzını görmek için bişey takıyor embriyoları rahme bırakmak için tıp dilindeki adını unuttum ama böyle pipet gibi onu bile hissetmiyorsun idrara sıkışık oldugundan. Birde ekrandan izliyorsun o heyecan var görüyorsun rahmine geldiğini kısaca acı flan yok canım rahat ol

Kızlar selam dün de yazmıştım yarın tekrar beta ölçtüreceğim size danışmak istedim
Transferin 9.günü beta:343
11. Gün: 599

Yarın 13. Gün kaç çıkarsa bir oh diyebilirim, 2’ye katlanmadığı için endişeliyim

Senin içinde şuan beklemek en zorudur sanırım mutlu haberler alırsın İnşAllah ilaçlara devam ediyomusun şuan eklediği ilaç felan var mı?

Senin içinde şuan beklemek en zorudur sanırım mutlu haberler alırsın İnşAllah ilaçlara devam ediyomusun şuan eklediği ilaç felan var mı?
Amin inşallah pozitif haberi bende alırım diğer arkadaşlar gibi canım sende alırsın inşallah beklemek en zoru evet vakit gecmiyor gibi ama geciyor ya transfer öncesi kullandıgım ilaçlara transferden sonrada devam ediyorlar + 3 iğne daha verdiler bana c vitamin takviye verdiler hap gibi. Yani kullandığım seler arttı ama bi yere kadar tabi

Kanı aynı yerde ve aynı saattemi verdin canım

Çok teşekkür ederim korkmuştum bi anormallik bendemi var diye gerçekten acı biber sürmüşüm gbi bi acı ne zamana alışacak bu vcut 12. Günüm ilaçta hala devam yan etkiler..
O acı biber yanması bende de çok oldu canım ayyyy kafayı yicektim artık benim boyun göğüs bölgem öyleydi soğuk bezler koyuyordum alışınca geçiyor ama alışana kadar kötü ben panikliyordum acaba kalpte mi bişey var diye

Evet aynı hastanede verdim sabah 9.-9:30 civarı. %70 küsür artmış. Hemşirem %60 üstü iyi dedi ama burada çok gördüm kimyasal veya düşükle sonuçlanan başka konularda. Eğer ikiye katlamıyorsa
Yook canım normal hemşirenin dediğ gibi o merak etme hiç stres uapma kötü etkilenmesin bebişin güzel ilerlicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…