- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.281
İnşallahYook canım normal hemşirenin dediğ gibi o merak etme hiç stres uapma kötü etkilenmesin bebişin güzel ilerlicek
Aynen sol kulak boyun yanak acı içinde resmen burda içimim ferahladı hiç değilse bende kotkmuştum yoksa rahatdım şuanO acı biber yanması bende de çok oldu canım ayyyy kafayı yicektim artık benim boyun göğüs bölgem öyleydi soğuk bezler koyuyordum alışınca geçiyor ama alışana kadar kötüben panikliyordum acaba kalpte mi bişey var diye
Amin amin evet beklemek zor bian önce olsa bitse herşey kesşkeAmin inşallah pozitif haberi bende alırım diğer arkadaşlar gibi canım sende alırsın inşallahbeklemek en zoru evet vakit gecmiyor gibi ama geciyor ya transfer öncesi kullandıgım ilaçlara transferden sonrada devam ediyorlar + 3 iğne daha verdiler bana c vitamin takviye verdiler hap gibi. Yani kullandığım seler arttı ama bi yere kadar tabi
Hiç korkma cnm acı flnda hissetmiyorsun zaten bol su iç,çok dua et rahat ol yaniHayırlı haberler al İnşAllah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.. ben daha transfer olmadım çarşamba günü kontrolüm var 15 günü doldruyorum ilaçta o gün belli olacak transferim.. acılı bi işlemmiydi transfer beni en korkutan o muayeneyi bile zor olan bi insanım transfer beni ürkütüyor o yüzden..
UmarımBen de benzerini yaşadım. 9. Gün beta 6 ile başladı, sonra 20 oldu 2 gün sonra, sonra 40 oldu 2 gün sonra. 40 olduğu gün kanamam başladı düşük yaptım. Ama tam düşüremediğüm için kürtaj oldum. Doktor kimyasal gibi demişti. Düşük betalar sağlıksız gebelik olabiliyor, umarım seninki bana benzemez
Amin çok teşekkür ederimHiç korkma cnm acı flnda hissetmiyorsun zaten bol su iç,çok dua et rahat ol yaniAllah yardımcın olsun
Allah razı olsun söylediklerin içinO sebep olmamis olabilir bana da kurtaj sonrasi yapmisti doktorum . Ben negatif esim pozitif. Ama normalde ilk gebelikse cok sminti olmuyor ,2 cocukta problem oluyor . Yapilmasi gerekirse de 28. Hafta falan yapiyorlar igneyi. Yani suclama kendini . O sadece bir ihtimal.
Sanırsam 960 %60 960larda bşey yapıyor bu aralıkta çıkması yeterki olurKızlar selam dün de yazmıştım yarın tekrar beta ölçtüreceğim size danışmak istedim
Transferin 9.günü beta:343
11. Gün: 599
Yarın 13. Gün kaç çıkarsa bir oh diyebilirim, 2’ye katlanmadığı için endişeliyim
İnşallah güzel çıkıcak sakin ol bugünmü verdin yarınmı vericeksinİnşallahÇok stres yaptım zaten kaygılı bir yapım var yarın öğlene ışınlanmak istiyorum sonucu almak için
Yarın sabah vereceğim yine 9 gibiİnşallah güzel çıkıcak sakin ol bugünmü verdin yarınmı vericeksin
Vallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur.Bende 30 Ocakta transfer oldum kizlar hatta bugun buraya yazmistim 5.gun pozitif goren oldu mu acaba diye okuduklarimdan da cogu kisi en erken 7.gun cok silik gormus o yuzden en erken pazartesiyi beklemek durumundayizcok zor geliyo suan gecen 5 gun sanki 15 gun gibi geldi bana…
Transfer günü dahil mi günleri sayiyorsunuz yoksa hariç miVallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur.
Transfer günü hariç sayıyorum. 30 ocak transfer günümdü o gün hariç 6. Gün bugünTransfer günü dahil mi günleri sayiyorsunuz yoksa hariç mi
Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdiVallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur.
He tamam canim anladım ne bilim ya kafam karıştı ama şimdi netleşti saol kuzumKübracım sen bu hafta hesabının içinden çıkamayacaksın doğurana kadar anca çözeceksin valla5+5 demek 6 haftalık demek 5 bitmiş üstüne 5 gün geçmiş 6. Haftayı dolduruyorsun demek
6+4 de 6 bitmiş 7 yi dolduruyorsun yani 7 haftalık demek
Kızlaaaar daha erken burdaki herkes 7. 8.9. Gün test yaptılar acele etmeyin hemen idrara yansıtmaz aaaa aaaaa Bi sakin olun en erken 8. Gün yapın şu testleri az sabır..Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?