Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aynen sol kulak boyun yanak acı içinde resmen burda içimim ferahladı hiç değilse bende kotkmuştum yoksa rahatdım şuan

Amin amin evet beklemek zor bian önce olsa bitse herşey kesşke

Hiç korkma cnm acı flnda hissetmiyorsun zaten bol su iç,çok dua et rahat ol yani Allah yardımcın olsun

Umarım

Sanırsam 960 %60 960larda bşey yapıyor bu aralıkta çıkması yeterki olur

İnşallah Çok stres yaptım zaten kaygılı bir yapım var yarın öğlene ışınlanmak istiyorum sonucu almak için
İnşallah güzel çıkıcak sakin ol bugünmü verdin yarınmı vericeksin

Vallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur.

Vallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur.
Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi

He tamam canim anladım ne bilim ya kafam karıştı ama şimdi netleşti saol kuzum

Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi
Kızlaaaar daha erken burdaki herkes 7. 8.9. Gün test yaptılar acele etmeyin hemen idrara yansıtmaz aaaa aaaaa Bi sakin olun en erken 8. Gün yapın şu testleri az sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…