- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.301
Buna seviiin yerleşme lekelenmen olmuşKızlar şimdi wc den çıktım iç çamaşırıma tam iki damla kahverengilik bulaşmış ama peçeteye hiç birşey gelmedi
11 şubat dediler ama sonra doktorumla görüştük 10 şubatta da yapsan olur sen bilirsin dedi. Biraz önce iki damla kahverengilik bulaşmıştı çamaşırıma iyice korkmaya başladımCanim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi
Ayyy inşallah öyledirBuna seviiin yerleşme lekelenmen olmuşbikaç gün sonra test yapabilirsin lekelenme iyi ye işaret tutunma lekelenme si o
Ay hadi hayirli ugurlu olsun yerlesme kanamasidir o benim hemsirem tup bebek yapan ve tutan cogu kiside yerlesme kanamasi oldugunu soylediKızlar şimdi wc den çıktım iç çamaşırıma tam iki damla kahverengilik bulaşmış ama peçeteye hiç birşey gelmedi
Canım kızlar yine ben geldimKızlar moralim çok bozuk
Transferin 11. Günü :185
Transferin 13. Günü 289
%60 bile artmamış iki günde.
İlk bebeğimi de 6. Haftada sağlıksız beta artışı nedenli kürtaj yapmışlardı.
Yine mi aynı şeyi yaşıyorum
Ay inşallah ya çok sıkıntılıyım iki gündür olmadı diye. Bide ilaçlardan heralde ruh halim çok kötü içim sıkılıyor sürekli. Sende inşallah pozitifi görürsün. Ben de tabiAy hadi hayirli ugurlu olsun yerlesme kanamasidir o benim hemsirem tup bebek yapan ve tutan cogu kiside yerlesme kanamasi oldugunu soyledi
Bu durum düşüğe sebep olmaz. Düşük riski oluşturmaz kanama vs var ise risk oluşur sadece.Oda bebek pozitif olursa senin negatif kanın bebekle savaşağı için. Normal ilerleyen hamileliklerde son zamanlar ya da doğum sonrası yapılıyorO zaman bizde var ben negatifim eşim pozitif kürtajdan sonra iğne yapılacak bana kesin,ben bu durumun düşüğe sebep olduğunu bile bilmiyordum ki keşke önceden bilseydim
İnsallah hepimiz cok dua ediyorum, herkes en hayirli zamanda pozitif gorup saglikla bebegini eline almak nasip olsunAy inşallah ya çok sıkıntılıyım iki gündür olmadı diye. Bide ilaçlardan heralde ruh halim çok kötü içim sıkılıyor sürekli. Sende inşallah pozitifi görürsün. Ben de tabi
Canım bir önceki gebeligimde benim 37 değer ile öğrenmiştim ikinci 67 olunca üzülmüştüm üçüncü değer 0 çıkmıştı kimyasal değildir inşallah seninKızlar 7. Gün beta 5 çıkmıştı bugün 9. Gün 10 olmuş galiba kimyasal gebelik böyle bir şey yaşayan var mı
Bu hafta kalp atışını dinlemeye gideceğiz normaldeKızlar selam
13 Ocak transferim olmuştu sonucum pozitif çıktı
5. Haftamdayım
Dün akşam ilk kez bir lekelenmem oldu
Hemşire önemli değil artarsa haberleşelim dedi
Sabah tuvalate kalktığımda çamaşırımda kan vardı
Ve klozetteki su kırmızı olmuştu
Çamaşırımdan anladığım gece bir kanama olmuş ama yoğun olmamış yani pijamama vs geçmemiş
Hemşireyi aradım kendi doktorum yurtdışında olduğu için hastane aciline yönlendirip progestan kalçadan yaptırttı.
İçim rahat etsin diye orda bi doktora muayene oldum
Karnımdan baktı
Kese duruyor dedi ama üstten bakınca içindeki hücre canlı mı göremiyoruz dedi. Kendi doktorum olmadığı için alttan baktırmadım.
Kendi Hemşiremiz tüp bebekte bu kanamalarla karşılaşıyoruz dedi ama endişeliyim tabi
Yarınn kendi doktoruma gidicem.
Şimdi yine ufak kanamalar oluyur
Böyle. Bir durumla karşılaşan var mı acaba
Yarına kadar içimi rahatlamaya ihtiyacım var
Aynen öyle bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin kısmette varsa bulur bizi zaten herley Allahtan o en iyisini bilir.Rabbime emanet canım artık inşallah birşey olmaz sen yinede dikkate devam et. Dinlen çoğunlukla bırak bir süre acil ve önemli olmayan işi. Sımsıkı tutunsun inşallah
Benide ilk 1 saat popomın altına yastk koyup yatırdılar ama hemşire buna bile gerek yok aslında bilimsel birşey değil sadece siz psikolojik olan rahat edin diye dedi
Amin canım korkma herşey olacağına varır bu sayfada hemen hemen herkesin lekelenme si oldu hepsi de pozitif çıktı moralini yüksek tut kaçıncı gün bugun 6. Gün mü 2 gün daha bekle test yap idrarda ilk tedavin sanırım böyle heyecanlanman normal ilk se biz artık heyecan yapmıyoruz ama test yaparken yürek ağızda oluyor her şey olacağına varır olumlu düşün nefes egsersizi yap bol bol dua et hakkında hayırlısı olsunAyyy inşallah öyledirçok teşekkür ederim moralimi yükselttiniz. Allah bütün dileklerinizi sizin için hayırlı eylesin ama biraz korkuyorum ellerim titriyor.
Sizde allah razı olsun tecrübelerinizi bizlerle paylaşıp akıllar veriyorsunuz ne güzel rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin burda hep beraber sevinelim güzel haberler alalım sizdenAmin canım korkma herşey olacağına varır bu sayfada hemen hemen herkesin lekelenme si oldu hepsi de pozitif çıktı moralini yüksek tut kaçıncı gün bugun 6. Gün mü 2 gün daha bekle test yap idrarda ilk tedavin sanırım böyle heyecanlanman normal ilk se biz artık heyecan yapmıyoruz ama test yaparken yürek ağızda oluyor her şey olacağına varır olumlu düşün nefes egsersizi yap bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun
Kuzum bende öyle düşünüyorum öyle körü körüne yatmak doğru değil bencede ama gözüm korktu hiç değilae ilk 3 gün çok aşırı dikkat etmek gerek demiş diğer hastalar eşime pardesümü bile giymemi istemiyor eşim ne bilim evham yaptım o sebepleCanm ben transferden sora hiç dinlemedim nerdeyse pozitifi aldıktan sora dinlenmeye başladım diyebilirim öyle gunlerce yatmaya etmeye gerek filan yok kafana çok takma rahat olmaya çalış gönlünden kalmak geçiyorsa kal sen bilirsin tabi
Çoğu transferimde böyle günlerce yatmadım
Herkesin olsun istiyorum kendimden bildiğim için bu sürecin ne kadar meşekkatli zor maddi manavi yıpratıcı bir süreç olduğu için bildiklerimi yazıyorum ki Bi nebze rahatlasınlar canım 18 senedir bu işin içindeyim 9 kez tüp bebek yaptırdım insan ister istemez herşeye aşina oluyor artık bazen Dr um biliyorsun şu ilacı başla vs vs diyor Allah büyük Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim imtihanım uzuuuuun ve yorucu oldu Taktir Allahın böyle sınıyor beni de Rabbim affetsin beni çok istedim ben bişeyi çok isteyince olmuyor..Sizde allah razı olsun tecrübelerinizi bizlerle paylaşıp akıllar veriyorsunuz ne güzel rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin burda hep beraber sevinelim güzel haberler alalım sizden
Bundan sonraki çabalarınız bebeğinizi büyütmek için olsun inşallahHerkesin olsun istiyorum kendimden bildiğim için bu sürecin ne kadar meşekkatli zor maddi manavi yıpratıcı bir süreç olduğu için bildiklerimi yazıyorum ki Bi nebze rahatlasınlar canım 18 senedir bu işin içindeyim 9 kez tüp bebek yaptırdım insan ister istemez herşeye aşina oluyor artık bazen Dr um biliyorsun şu ilacı başla vs vs diyor Allah büyük Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim imtihanım uzuuuuun ve yorucu oldu Taktir Allahın böyle sınıyor beni de Rabbim affetsin beni çok istedim ben bişeyi çok isteyince olmuyor..
Canım oksopar yazılmıyor ama bildiğim estrofem yazılıyor aile hekiminde ben hiç yazdırmadım çok külfetli Allah yardımcımız olsun en son aldığım da 7 yada 8 bin ilaç iğneye vermiştim gecen hafta vitaminler sadece 1.500 tuttu ilaçlar çok pahalı malesefarkadaşlar oksaparı devlet kadın doğum doktoru yazsa sgk karşılar mı? Yarın zeynep kamilden randevu aldım ilaçları yazdırmak istiyorum artık hangisi yazılırsa onu yazdırıcam. Bi dünya ilacımız var malum
Ayyy ağlıcamBundan sonraki çabalarınız bebeğinizi büyütmek için olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?