- 30 Aralık 2020
- 91
- 113
- 43
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.321
6. Günüm. İlk tüp bebek tedavim evet aslında ilk zamanlar çok rahattım ama sonradan değişik hislere kapılmaya başladım. 4 sene oldu artık negatif görmek ayrı geriyor pozitif görmek çok çok ayrı gerginlik yapıyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Amin canım korkma herşey olacağına varır bu sayfada hemen hemen herkesin lekelenme si oldu hepsi de pozitif çıktı moralini yüksek tut kaçıncı gün bugun 6. Gün mü 2 gün daha bekle test yap idrarda ilk tedavin sanırım böyle heyecanlanman normal ilk se biz artık heyecan yapmıyoruz ama test yaparken yürek ağızda oluyor her şey olacağına varır olumlu düşün nefes egsersizi yap bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun
İlkler her zaman böyle heyecanlı bilirim saatleri dkları saydım ben ilk tüp bebek de ben ilk tüp bebek de garanti bu oldu demiştim sanki garantisi var gibi geliyordu bana ama üst üste yasayınca negatifleri Heee dedim hiç bir şeyin garantisi yokmuş bu hayatta dedim.. Nasip varmış dedim Allah yazdıysa olurmuş dedim6. Günüm. İlk tüp bebek tedavim evet aslında ilk zamanlar çok rahattım ama sonradan değişik hislere kapılmaya başladım. 4 sene oldu artık negatif görmek ayrı geriyor pozitif görmek çok çok ayrı gerginlik yapıyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba benimde 24 ocak transferdi negatif oldu bir tane dondurulmuş embryom var tam da merak ettiğim soruları sormuşsunuz hiç bilgim yok bu konuda benimde21 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. 1 tane daha donmuş embriyom var doktor beklemeye gerek yok sen hazırsan adet oldugunda gel dedi. Sizinkiler nasıldı 1-2. Ay beklemek daha mı iyi olur acab bilemedim. Bide ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz bnm normalde 3ünde olmam gerekiyodu ama
Yazdırılıyor canım ben yazdırıp alıyorum hep yoksa çok pahalı. Diğer ilaçları da yazdırıyorum ama sürekli yazdıramıyosun bi zamanı var ondan sonra yazdırabiliyosunarkadaşlar oksaparı devlet kadın doğum doktoru yazsa sgk karşılar mı? Yarın zeynep kamilden randevu aldım ilaçları yazdırmak istiyorum artık hangisi yazılırsa onu yazdırıcam. Bi dünya ilacımız var malum
Oksapar yazılıyor arkadaşım:)Canım oksopar yazılmıyor ama bildiğim estrofem yazılıyor aile hekiminde ben hiç yazdırmadım çok külfetli Allah yardımcımız olsun en son aldığım da 7 yada 8 bin ilaç iğneye vermiştim gecen hafta vitaminler sadece 1.500 tuttu ilaçlar çok pahalı malesef
Neden oldu böyle diye araştırmaktan neyin neden olmuş olacağını düşünmekten kafayı yiyorumBu durum düşüğe sebep olmaz. Düşük riski oluşturmaz kanama vs var ise risk oluşur sadece.Oda bebek pozitif olursa senin negatif kanın bebekle savaşağı için. Normal ilerleyen hamileliklerde son zamanlar ya da doğum sonrası yapılıyor
Oksoparı aile hekiminize yazdırabilirsiniz, ben cuma yazdırıp aldım 2 kutuarkadaşlar oksaparı devlet kadın doğum doktoru yazsa sgk karşılar mı? Yarın zeynep kamilden randevu aldım ilaçları yazdırmak istiyorum artık hangisi yazılırsa onu yazdırıcam. Bi dünya ilacımız var malum
Aynı şekilde hep birbirimizden öğreniyoruz bende yarın yazdırıcam kadın doğuma tabi pozitif olursaAy harika ben bazı ilaçların yazdırıldığını hiç bilmiyodum burdaki kızlardan öğrendim. Totalde 15 binden fazla ilaç parası ödemişimdir. Bide serum verdi dr her hafta takılacak fiyatı 770 tlartık ne kadarı yazdırılırsa devlette yazdırmaya çalışıcam iyi ki burası var bi çok şeyi burdan öğrendim ben bu süreçte
Allahım bu emeklerinin mükafatını versin inşallah. Okudum 9. Denemenizmiş sınavımız büyük hamd olsun demekden başka çaremiz yok. Ama siniz için kendimden daha çok dua edeceğim bir değil iki tane birden olsun çektiğiniz sıkıntıları unutup tebessümle hatırlayın inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tevekkülünüze sabrınıza hayran kaldım. Çok rahatlatıcı bir enerjiniz var.İlkler her zaman böyle heyecanlı bilirim saatleri dkları saydım ben ilk tüp bebek de ben ilk tüp bebek de garanti bu oldu demiştim sanki garantisi var gibi geliyordu bana ama üst üste yasayınca negatifleri Heee dedim hiç bir şeyin garantisi yokmuş bu hayatta dedim.. Nasip varmış dedim Allah yazdıysa olurmuş dedim
Canim sen ne sebeple tup bebege basladin ozel degilse sorabilir miyimİlkler her zaman böyle heyecanlı bilirim saatleri dkları saydım ben ilk tüp bebek de ben ilk tüp bebek de garanti bu oldu demiştim sanki garantisi var gibi geliyordu bana ama üst üste yasayınca negatifleri Heee dedim hiç bir şeyin garantisi yokmuş bu hayatta dedim.. Nasip varmış dedim Allah yazdıysa olurmuş dedim
Hımm tmmm canım ben estrofemi duymuştum iyi bari yazılsın ya para dökülüyor ilaçrala çok külfetliOksapar yazılıyor arkadaşım:)
Estrofemde yazılıyor fakat devlet günde 1 adet karşılıyor biz daha fazla kullandığımız için onuda belki 1 belki 2 kez karşılamış pluyor bizlere:) oksapar da700-800 tl kutusu sgk var ise %20 ödeniyordu
Evet yapım çok pozitif ama çooook da duygusalım kendimden çok başkalarının iyiliğini isteyen bir karekterim tam bir Boğa kadınıyım sanırım yılların verdiği bir dayanıklılık bu çok şükür sağlığımız yerinde hamdolsunAllahım bu emeklerinin mükafatını versin inşallah. Okudum 9. Denemenizmiş sınavımız büyük hamd olsun demekden başka çaremiz yok. Ama siniz için kendimden daha çok dua edeceğim bir değil iki tane birden olsun çektiğiniz sıkıntıları unutup tebessümle hatırlayın inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tevekkülünüze sabrınıza hayran kaldım. Çok rahatlatıcı bir enerjiniz var.
Ayrıca dualarınızda yer alacağım için çook mutlu oldum bilinmez kimin ne zaman ettiği kabul olunur bir birini tanımayanın duası kabul olsun inşaallahAllahım bu emeklerinin mükafatını versin inşallah. Okudum 9. Denemenizmiş sınavımız büyük hamd olsun demekden başka çaremiz yok. Ama siniz için kendimden daha çok dua edeceğim bir değil iki tane birden olsun çektiğiniz sıkıntıları unutup tebessümle hatırlayın inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tevekkülünüze sabrınıza hayran kaldım. Çok rahatlatıcı bir enerjiniz var.
Rabbim bidakine doldursun kucağını arkadasım buda bir sınav bizlere Yaradana hamdolsun sağlığımız yerinde Allahım maddi manevi güç kuvvet versin her birimize..Kizlar benim de ilk transferimdi 5. Gün iki embriyo konulmuştu negatif oldu malesef kalanlar güzel haberler alsın inşallah
Çok şükür minnaklar evine geldiler bol bol dinlenin şimdi canımAynen öyle bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin kısmette varsa bulur bizi zaten herley Allahtan o en iyisini bilir.İnşAllah bize layık görürde nasip eder bizede bi evlat şuan evime geldim yaklaşık saat 9 dan beri ayaktayım malüm hava alanında en az 2 saat öncesinden gidiliyor malesef şuan uzandım ama
Valla bana yarım saat uzan yeter4 dediler sadece ayaklarım bükük şekilde kalmamı söylediler ben 1 saate yakın kaldım. Tuvalet konusunu mesela kötüysen sürgü verelim dediler hemen ben iyiydim istemedim
Aynen çok şükür gwldik evimizeÇok şükür minnaklar evine geldiler bol bol dinlenin şimdi canım
Hayıelısıyla inşallah güzel haberler alcaz
İlk adetinle tekrar tedaviye baslayacak?ben genelde bi iki ay dinlendirildigini biliyordum ama eger sikinti yok baslayabiliriz derse bende baslamak istiyorum bende negatif gordum adeti bekliyorum edet olunca doktora gidecegim21 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. 1 tane daha donmuş embriyom var doktor beklemeye gerek yok sen hazırsan adet oldugunda gel dedi. Sizinkiler nasıldı 1-2. Ay beklemek daha mı iyi olur acab bilemedim. Bide ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz bnm normalde 3ünde olmam gerekiyodu ama
Ay inşallah canım benimmAynen çok şükür gwldik evimizeevi gezdirdim minnaklarla İnşAllah kalırlarda odalarını hazırlarız birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?