- 7 Nisan 2021
- 515
- 310
- 53
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.341
Kimyasal büyük ihtimalle yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak sen şimdi hamiş misin yaaa bu kimyasal neden olur bilmiyorum ablam veremedimCanım bir önceki gebeligimde benim 37 değer ile öğrenmiştim ikinci 67 olunca üzülmüştüm üçüncü değer 0 çıkmıştı kimyasal değildir inşallah senin
Tatlım hayirli olsun , güzel sonuçlar alirsin insallahRabbim bebeğini sana bağışlasın canım. İçim rahatladı bir nebze de olsa sayende valla kesin akıp gittiler ben fark bile etmefen diye çok korkuyordum çünkü dedim ya merdive indim yemek yiyip çıktım, transfer sonrası kafamı kaldırdım oturup kalkarken yavaş olmadım bazen ona kafayı takıyordum. Nryse bakalım hayırlısı Rabbim nasip etsin inşallah
Valla bekleme süremiz var mı dedim yok adet olunca gel dedi ama bnm baştan değil dındurulmusum var o transfer edilecek. Belki ondan dolayı beklemeye gerek yok demiştir. Diğeride taze transfer değildi çünkü 1 ay dinlendirmişti.İlk adetinle tekrar tedaviye baslayacak?ben genelde bi iki ay dinlendirildigini biliyordum ama eger sikinti yok baslayabiliriz derse bende baslamak istiyorum bende negatif gordum adeti bekliyorum edet olunca doktora gidecegim
2 gunde %60 ve sonrasi normal kabul ediliyor canm benim rahat olKızlar selam dün de yazmıştım yarın tekrar beta ölçtüreceğim size danışmak istedim
Transferin 9.günü beta:343
11. Gün: 599
Yarın 13. Gün kaç çıkarsa bir oh diyebilirim, 2’ye katlanmadığı için endişeliyim
Bana dua eder misiniz çok kaygılıyım2 gunde %60 ve sonrasi normal kabul ediliyor canm benim rahat ol
Bugün verdim 16 geldi betahcg doktorum 2 gün sonra tekrar ver dedi. İnşallah hamileyimdirKan verdin mi canım sonucn nasıl
Oiii kiyamam yaBana dua eder misiniz çok kaygılıyım
Çok teşekkür ederim inş alırımOiii kiyamam yaherşey güzel olucak canını sıkma benimde 2. Degerim tam iki katı degildi 12.gün(381) -14.gün yeniden verdigimde 2 katinida gecmisti- 900 e yukselmisti- kimyasal gebeliklerde genelde deger cok yukselmiyor zaten. İnsallah sende guzel haberler alicaksin stres yapma bedenini zorlama.
Hadi insallah yarin kontrol günün rabbim yar ve yardimcin olsunAminn inşallah canım tüm istiyenlere nasip etsin inşallahBende öyle düşündüm zaten vardır bir bildigi birde benim hem kese hem kalp atışını öğünü duyduğu için ayrı ayrı sürekli kontrole çağırmak istemedi heralde daha bana demir hapı yada ek bir ilaç vermedi bakalım pazartesi bir sorucam belli olur heralde
Canim insallah hersey güzel gider sen lutfen canini sıkmaBana dua eder misiniz çok kaygılıyım
Endiselenme yavrusunuda sende üzme kurban oldugum rabbim herdaim yardimcin olsun. Insallah ustedugin gibi olur herseyÇok teşekkür ederim inş alırımHafta sonumu zehir ettim kendime ya neden böyleyim
Çok sağolunEndiselenme yavrusunuda sende üzme kurban oldugum rabbim herdaim yardimcin olsun. Insallah ustedugin gibi olur hersey
Hassas bir konu ve çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden kusursuz olsun istiyoruz tatlım ya ve ilaçlar gerçekten karekteri bir tık etkiliyorÇok teşekkür ederim inş alırımHafta sonumu zehir ettim kendime ya neden böyleyim
Çok haklısınHassas bir konu ve çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden kusursuz olsun istiyoruz tatlım ya ve ilaçlar gerçekten karekteri bir tık etkiliyorhassas bir pomcige donuyoruz , yarin guzel sonuclar alicaksinnn canm benimm ki senin hatirladigim kadariyla erken gün degerin 300 lerdeydi , 12.günün yarinmi?
Sağlıksız olduğu için kimyasal oluyor vücut onu atıyor canım şuan beş haftalık gebeyim henüz kese yada kalp atışına gidemedim sadece kanda pozitif gördüm 15 şubata randevu alabildim ancak o zaman içim rahatlayacak iki kaybim var canım inşallah bunu sağlıkla kucagima alabilirim darısı en kısa zamanda sana olsun canımKimyasal büyük ihtimalle yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak sen şimdi hamiş misin yaaa bu kimyasal neden olur bilmiyorum ablam veremedim
Rabbim kızıno sana bağışlası, karnındaki yavruyu da hayırla sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin,Tatlım hayirli olsun , güzel sonuçlar alirsin insallahBenim 2. Transferim ikisindede yatmadim ve cok hareketli biriyimdir oturup kalkarken istemsiz seri oldugum cok oldu. Zaten istesemde cok dikkat edemiyorum bir tatlis kizim var yani yatmak bir yana son derece hareketliydim. Doktorumda kan akisi ve vucudun ritmi icin yatis onermedi. Onceki mesajlarinida okudum eşinle konusan ailenin soyledikleride bir tık abartı geldi ama bu cok hassas bir konu oldugu icin herkesin tavri baska ve kim nasil isterse öyle beklesin testi diye dusunuyorum.. ozellikle sana yazmamin sebebi akip gittigi gibi dusunceler getirme lutfen aklina, aksine seninle sıkıca tutundugunu dusun olumsuzu cekme rahat ol insallah hersey yolunda gidicek ve 9ay keyifle gebeligini yasiycaksin
Canmm aminnn inşallah bu hafta kontrol var bakalim kese gormeden moda giremiyorumRabbim kızıno sana bağışlası, karnındaki yavruyu da hayırla sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin,valla olumlu düşünmek istiyorum zaten iyiydim de psikolojik olarak ama rşim demorilze ediyor beni bazen aşırı aşırı dikkat etmemi bekliyor tek başıma yataktan kalkıp doğrulmamaı bile istemiyor başka biride yok ki yanımızda abartmayın diyecek sonra kendi kendime triplere giriyorum bende bakalım inşallah benled kalırlar 9 ay
Ne kadar ödedniz suan son fiyatı ne olmuşOksoparı aile hekiminize yazdırabilirsiniz, ben cuma yazdırıp aldım 2 kutu
Hadi ya kuzum bende şu an ikisi de yok yani vermedi doktor henüz yarın kontrolüm var belki verir doktor yarın için güzel giderse inşallahİlk 3 ay sadece folik asit kullaniliyor K Kubra Avci , sonra multivitamin ve demir ekleniyorlar tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?