Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım bir önceki gebeligimde benim 37 değer ile öğrenmiştim ikinci 67 olunca üzülmüştüm üçüncü değer 0 çıkmıştı kimyasal değildir inşallah senin
Kimyasal büyük ihtimalle yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak sen şimdi hamiş misin yaaa bu kimyasal neden olur bilmiyorum ablam veremedim

Tatlım hayirli olsun , güzel sonuçlar alirsin insallah Benim 2. Transferim ikisindede yatmadim ve cok hareketli biriyimdir oturup kalkarken istemsiz seri oldugum cok oldu. Zaten istesemde cok dikkat edemiyorum bir tatlis kizim var yani yatmak bir yana son derece hareketliydim. Doktorumda kan akisi ve vucudun ritmi icin yatis onermedi. Onceki mesajlarinida okudum eşinle konusan ailenin soyledikleride bir tık abartı geldi ama bu cok hassas bir konu oldugu icin herkesin tavri baska ve kim nasil isterse öyle beklesin testi diye dusunuyorum.. ozellikle sana yazmamin sebebi akip gittigi gibi dusunceler getirme lutfen aklina, aksine seninle sıkıca tutundugunu dusun olumsuzu cekme rahat ol insallah hersey yolunda gidicek ve 9ay keyifle gebeligini yasiycaksin

İlk adetinle tekrar tedaviye baslayacak?ben genelde bi iki ay dinlendirildigini biliyordum ama eger sikinti yok baslayabiliriz derse bende baslamak istiyorum bende negatif gordum adeti bekliyorum edet olunca doktora gidecegim
Valla bekleme süremiz var mı dedim yok adet olunca gel dedi ama bnm baştan değil dındurulmusum var o transfer edilecek. Belki ondan dolayı beklemeye gerek yok demiştir. Diğeride taze transfer değildi çünkü 1 ay dinlendirmişti.

2 gunde %60 ve sonrasi normal kabul ediliyor canm benim rahat ol

Bana dua eder misiniz çok kaygılıyım
Oiii kiyamam ya herşey güzel olucak canını sıkma benimde 2. Degerim tam iki katı degildi 12.gün(381) -14.gün yeniden verdigimde 2 katinida gecmisti- 900 e yukselmisti- kimyasal gebeliklerde genelde deger cok yukselmiyor zaten. İnsallah sende guzel haberler alicaksin stres yapma bedenini zorlama.

Çok teşekkür ederim inş alırım Hafta sonumu zehir ettim kendime ya neden böyleyim

Hadi insallah yarin kontrol günün rabbim yar ve yardimcin olsun

Çok teşekkür ederim inş alırım Hafta sonumu zehir ettim kendime ya neden böyleyim
Hassas bir konu ve çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden kusursuz olsun istiyoruz tatlım ya ve ilaçlar gerçekten karekteri bir tık etkiliyor hassas bir pomcige donuyoruz , yarin guzel sonuclar alicaksinnn canm benimm ki senin hatirladigim kadariyla erken gün degerin 300 lerdeydi , 12.günün yarinmi?

Çok haklısın Evet 9.günüm 343 çıkmıştı, cumartesi 11.gün 599. Yarın 13. Günüm olacak.

Kimyasal büyük ihtimalle yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak sen şimdi hamiş misin yaaa bu kimyasal neden olur bilmiyorum ablam veremedim
Sağlıksız olduğu için kimyasal oluyor vücut onu atıyor canım şuan beş haftalık gebeyim henüz kese yada kalp atışına gidemedim sadece kanda pozitif gördüm 15 şubata randevu alabildim ancak o zaman içim rahatlayacak iki kaybim var canım inşallah bunu sağlıkla kucagima alabilirim darısı en kısa zamanda sana olsun canım

Rabbim kızıno sana bağışlası, karnındaki yavruyu da hayırla sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin, valla olumlu düşünmek istiyorum zaten iyiydim de psikolojik olarak ama rşim demorilze ediyor beni bazen aşırı aşırı dikkat etmemi bekliyor tek başıma yataktan kalkıp doğrulmamaı bile istemiyor başka biride yok ki yanımızda abartmayın diyecek sonra kendi kendime triplere giriyorum bende bakalım inşallah benled kalırlar 9 ay

Canmm aminnn inşallah bu hafta kontrol var bakalim kese gormeden moda giremiyorum amaninnn panikli eş en zorlarindan tabi oda şimdi heycanlı, zamanla sakinler ilk gunler tabi otelde herkes birseyler soyledikce kafasi çorba olmustur eee 5.gün erken gebelikk yesmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…