- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.361
Amin canım inşallahHadi insallah yarin kontrol günün rabbim yar ve yardimcin olsun
Benimde ilki donmus transferdi ve benimde donmus transfer yapilacak umarim benim doktorumda bi sakinca gormez bende baslarimValla bekleme süremiz var mı dedim yok adet olunca gel dedi ama bnm baştan değil dındurulmusum var o transfer edilecek. Belki ondan dolayı beklemeye gerek yok demiştir. Diğeride taze transfer değildi çünkü 1 ay dinlendirmişti.
Hadi hayırlısı olsun canımÇok haklısınEvet 9.günüm 343 çıkmıştı, cumartesi 11.gün 599. Yarın 13. Günüm olacak.
Canım benim kaygılanma rabbim ne derse o olur üzme kendini inşallah güzel şeyler olucak zor bir süreç ama iyisine de kotusune de alışmak zorundayız .Ama sen endişelenme herşeyde vardır bir hayır bol bol dua et rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBana dua eder misiniz çok kaygılıyım
Rabbim Pozitifi nasip etsin inşallahBugün verdim 16 geldi betahcg doktorum 2 gün sonra tekrar ver dedi. İnşallah hamileyimdir
Yaaaa inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki kimyasal mı oldı senin deSağlıksız olduğu için kimyasal oluyor vücut onu atıyor canım şuan beş haftalık gebeyim henüz kese yada kalp atışına gidemedim sadece kanda pozitif gördüm 15 şubata randevu alabildim ancak o zaman içim rahatlayacak iki kaybim var canım inşallah bunu sağlıkla kucagima alabilirim darısı en kısa zamanda sana olsun canım
İlk 3 aydan sonra tatlim, 4.aya girerken veriliyor. Yarin güzel bir gün olsunHadi ya kuzum bende şu an ikisi de yok yani vermedi doktor henüz yarın kontrolüm var belki verir doktor yarın için güzel giderse inşallah
Aynen bende böyleyim bazen çok keskin ağrılar girip çıkıyo küçücük bi haraket yaptığımda çok pişman olabiliyorumKızlar transferin 14. Gününe girdim daha çok yeni bir hamilelik malum. Fakat karnım şişti az ayakta dursam belim ağrıyo kasıklar sürekli acıyo batıyo zonklama gibi bişeyler oluyo.Doğal yolla hamile kalanlar 15. Günde anlamıyolar bile hoplayıp zıplıyolar. Bulantı kusma kanama vs böyle seyler hiç olmadı ama belim hep yastık istiyo :)çok naz yapmak istemiyorum sevmem öyle şeyleri ama 6 aylık hamile gibiyim hareketlerim değiştisizde durumlar nasıl
Bendeeee . Ağrı olunca korkuyorum ağrı olmayınca yine korkuyorum na acaipmiş ya bu işAynen bende böyleyim bazen çok keskin ağrılar girip çıkıyo küçücük bi haraket yaptığımda çok pişman olabiliyorumBazı gün tek bi ağrı olmuyo ertesi gün sanki regl olcakmışım gibi oluyorum çok dalgalanma oluyo gibi hormonlarda
Uygulamaya göre 4+3. Benim midem bulanmaya başladı. Özellikle tatlı bişeyler yiyince direk kusuyorumKızlar transferin 14. Gününe girdim daha çok yeni bir hamilelik malum. Fakat karnım şişti az ayakta dursam belim ağrıyo kasıklar sürekli acıyo batıyo zonklama gibi bişeyler oluyo.Doğal yolla hamile kalanlar 15. Günde anlamıyolar bile hoplayıp zıplıyolar. Bulantı kusma kanama vs böyle seyler hiç olmadı ama belim hep yastık istiyo :)çok naz yapmak istemiyorum sevmem öyle şeyleri ama 6 aylık hamile gibiyim hareketlerim değiştisizde durumlar nasıl
Aynennn ya tam olarak böyleyimBendeeee . Ağrı olunca korkuyorum ağrı olmayınca yine korkuyorum na acaipmiş ya bu iş
Bende 4+5im ..Benimde 12. Günüm
Uygulamaya göre 4+3. Benim midem bulanmaya başladı. Özellikle tatlı bişeyler yiyince direk kusuyorumdışarıya çıkarsam kasıklarımda batma tarzı ağrı oluyo. Gündüzleri uykum geliyo göğüslerim patlıcak derece şişti ve çok acıyo ağzıma gircek nerdeyse . Eşimde sürekli abartıyosun diyip duruyo karnımda şişlik benimde var pantolonlarımı giyemiyorum giyince bu sefer karnımı sıktığından ağrılar oluyo adet olmadığımız için onun şişkinliği var bence
Hım. Anladım canım inşallahİlk 3 aydan sonra tatlim, 4.aya girerken veriliyor. Yarin güzel bir gün olsun
Kuzum şişlikler ilaçlardan gaz yapıyor ondan kaynaklı ilk zamanlarda bana da olmuştu geçti şimdi miden yanıyor sürekli ve migde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı arada kusmalarim başladıKızlar transferin 14. Gününe girdim daha çok yeni bir hamilelik malum. Fakat karnım şişti az ayakta dursam belim ağrıyo kasıklar sürekli acıyo batıyo zonklama gibi bişeyler oluyo.Doğal yolla hamile kalanlar 15. Günde anlamıyolar bile hoplayıp zıplıyolar. Bulantı kusma kanama vs böyle seyler hiç olmadı ama belim hep yastık istiyo :)çok naz yapmak istemiyorum sevmem öyle şeyleri ama 6 aylık hamile gibiyim hareketlerim değiştisizde durumlar nasıl
İnşallah Allah razı olsunRabbim Pozitifi nasip etsin inşallah
Merhaba ben 6+2 de Zeynep Kamile gitmiştim profesör erkek doktora randevu aldım asistan kadın bir doktor muayene etti beni bir gün önce özel hastanede bebeği görüp kalp atışını duymuştum Zeynep Kamil deki bebeği de göremedi kalp atışını da duyamadi ben önceki gün gördüm deyince ultrason fotosuna baktı ve şaşırdı özel hastanedeki doktor kalp atışını duyar duymaz 3 kutu oksopar 3 kutu estrofem ve 3 kutu progestan yazdı 55 TL rapor ücreti ödedim 132 TL de bütün bu ilaçlar tuttuarkadaşlar oksaparı devlet kadın doğum doktoru yazsa sgk karşılar mı? Yarın zeynep kamilden randevu aldım ilaçları yazdırmak istiyorum artık hangisi yazılırsa onu yazdırıcam. Bi dünya ilacımız var malum
Oksapar 0.4 igneyi eger iyi biriyse aile hekimi bile yaziyor kutusu 10 gunluk 80 tlye geliyorarkadaşlar oksaparı devlet kadın doğum doktoru yazsa sgk karşılar mı? Yarın zeynep kamilden randevu aldım ilaçları yazdırmak istiyorum artık hangisi yazılırsa onu yazdırıcam. Bi dünya ilacımız var malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?