Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde ilki donmus transferdi ve benimde donmus transfer yapilacak umarim benim doktorumda bi sakinca gormez bende baslarim

Bana dua eder misiniz çok kaygılıyım
Canım benim kaygılanma rabbim ne derse o olur üzme kendini inşallah güzel şeyler olucak zor bir süreç ama iyisine de kotusune de alışmak zorundayız .Ama sen endişelenme herşeyde vardır bir hayır bol bol dua et rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Yaaaa inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki kimyasal mı oldı senin de napıcam bilmiyorum 3 dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama işte kafam karıştı

Kızlar transferin 14. Gününe girdim daha çok yeni bir hamilelik malum. Fakat karnım şişti az ayakta dursam belim ağrıyo kasıklar sürekli acıyo batıyo zonklama gibi bişeyler oluyo.Doğal yolla hamile kalanlar 15. Günde anlamıyolar bile hoplayıp zıplıyolar. Bulantı kusma kanama vs böyle seyler hiç olmadı ama belim hep yastık istiyo :)çok naz yapmak istemiyorum sevmem öyle şeyleri ama 6 aylık hamile gibiyim hareketlerim değişti sizde durumlar nasıl

Aynen bende böyleyim bazen çok keskin ağrılar girip çıkıyo küçücük bi haraket yaptığımda çok pişman olabiliyorum Bazı gün tek bi ağrı olmuyo ertesi gün sanki regl olcakmışım gibi oluyorum çok dalgalanma oluyo gibi hormonlarda

Bendeeee . Ağrı olunca korkuyorum ağrı olmayınca yine korkuyorum na acaipmiş ya bu iş

Benimde 12. Günüm
Uygulamaya göre 4+3. Benim midem bulanmaya başladı. Özellikle tatlı bişeyler yiyince direk kusuyorum dışarıya çıkarsam kasıklarımda batma tarzı ağrı oluyo. Gündüzleri uykum geliyo göğüslerim patlıcak derece şişti ve çok acıyo ağzıma gircek nerdeyse . Eşimde sürekli abartıyosun diyip duruyo karnımda şişlik benimde var pantolonlarımı giyemiyorum giyince bu sefer karnımı sıktığından ağrılar oluyo adet olmadığımız için onun şişkinliği var bence

Bende 4+5im ..
Benimde deterjan dan midem bulanıyor gibi ana kusma vs olmadı.
Uyku halim baya var öğleden sonra uyuyorum akşam da erken uykum geliyor pantolonda işe giderken beli lastikli tercih ediyorum sıkmasın diye.
Kasık ağrısı ara ara oluyor

Kuzum şişlikler ilaçlardan gaz yapıyor ondan kaynaklı ilk zamanlarda bana da olmuştu geçti şimdi miden yanıyor sürekli ve migde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı arada kusmalarim başladıSenin daha yeni daha neler olucak bir bilsen Allah yardım etsin ben şahsen şu an ikizlere hamileyim ve çok zorlanıyorum yemek yiyemiyorum zorlanıyorum

Daha yolun başındayız desene bide sende daha fazla olur ikizlerden dolayı haklısın ben aşırı yiyorum hiç bişeyden midem filan bulanmadı maşallah eskiden kuş kadar yiyomuşum bunu anladım Amin balım allah hepimizin yardımcısı olsun adım adım yaşayıp görelim güzelce hepimiz

Merhaba ben 6+2 de Zeynep Kamile gitmiştim profesör erkek doktora randevu aldım asistan kadın bir doktor muayene etti beni bir gün önce özel hastanede bebeği görüp kalp atışını duymuştum Zeynep Kamil deki bebeği de göremedi kalp atışını da duyamadi ben önceki gün gördüm deyince ultrason fotosuna baktı ve şaşırdı özel hastanedeki doktor kalp atışını duyar duymaz 3 kutu oksopar 3 kutu estrofem ve 3 kutu progestan yazdı 55 TL rapor ücreti ödedim 132 TL de bütün bu ilaçlar tuttu

Oksapar 0.4 igneyi eger iyi biriyse aile hekimi bile yaziyor kutusu 10 gunluk 80 tlye geliyor kadin dogum doktorlarida yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…