Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inşallah aynen yolun çok çok başındayız daha 8 ay net var yani Olmaz mı ya ama onlar için herşeye katlaniyorum yeterli sağlıkla hayırlısiyla kucağıma alayım.Bende çok yiyorum hemde geceleri çok acikiyorum.Gunduzleri çok yiyemiyorum ama zamanla artık ilerlicez asicaz

Ben Perşembe günü yazdırdım canım oksapar estrofem ve progestan yazıyor hem sağlık ocağı hemde devlet hastanesi kadın doğum Normalde 3 kutu vermiyor estrofem progestan veriyor 3 kutu birde oksapar 2 kutu devlet veriyor en fazla daha fazlasını ödemiyor ama

Zaten ay ay alamadigin için çoğu zaman parayla alıcaksın kuzum çünkü aylık yazıldığı için devlet ay ay veriyor biz fazladan kullanıyoruz 1 hafta ancak yetiyor sonra hep parayla alıyoruz ay dolana kadar sürekli yazdiramiyosun yani ay dolması lazım

Kullanım dozunu o şekilde ayarladı özeldeki doktor o sayede 3 er kutu almıştım hepsini bende

Dozunu ona göre ayarlayıp bir aylık şekilde yazmıştı gelecek ay için tekrar yazarız demişti günü bitmeden alınmıyor zaten günde 3 progestan 3 estrofem içiyordum bende oksoparda bir tane vuruyordum tam bir ay yeterdi yazdıkları

Benim ne doktorum ne eczanem sağolsunlar hiç bişey demediler bunlar yazdırılıyo vs ilk deneme ilk bebek bişey bilmiyoruz gidip gidip aldık pahalı pahalı neyse bebişe feda olsun ama böyle bi imkan varken neden daha pahalıya alıyorum ve neden kimse beni uyarmıyo allahtan bu topiğin kızları var

Canım dun kalp atışı durmuş diyen sendin sanırım. Duyuldu mu kalp atışı. Çok sevindim..

Benim kaybım yok ama negatif deneme var bir tane sadece pıhtılaşma da yok ..genede kullanıyorum verdi doktor üstüne coraspirin kullaniyorum

Benim sadece bir tane negatif coraspirin ve oskapari görünce özellikle sordum benim pirti sorunum yok diye tedbir amaçlı veriyoruz 12. Haftaya kadar mutlaka kullanılacak dediler..
Evet canım evet öyle ama tutunsun diye değil yani tedbir amaçlı negatiflerimiz var diye kan akışı fazlalaşsın diye veriliyor.
Allah korusun kanama oldugu zamanlarda kesiyorlar bizim gibi pıhtılaşması olmayanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…