- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.381
Amin canım inşallahDaha yolun başındayız desenebide sende daha fazla olur ikizlerden dolayı haklısın ben aşırı yiyorum hiç bişeyden midem filan bulanmadı maşallah eskiden kuş kadar yiyomuşum bunu anladım Amin balım allah hepimizin yardımcısı olsun adım adım yaşayıp görelim güzelce hepimiz
Ben Perşembe günü yazdırdım canım oksapar estrofem ve progestan yazıyor hem sağlık ocağı hemde devlet hastanesi kadın doğum Normalde 3 kutu vermiyor estrofem progestan veriyor 3 kutu birde oksapar 2 kutu devlet veriyor en fazla daha fazlasını ödemiyor amaMerhaba ben 6+2 de Zeynep Kamile gitmiştim profesör erkek doktora randevu aldım asistan kadın bir doktor muayene etti beni bir gün önce özel hastanede bebeği görüp kalp atışını duymuştum Zeynep Kamil deki bebeği de göremedi kalp atışını da duyamadi ben önceki gün gördüm deyince ultrason fotosuna baktı ve şaşırdı özel hastanedeki doktor kalp atışını duyar duymaz 3 kutu oksopar 3 kutu estrofem ve 3 kutu progestan yazdı 55 TL rapor ücreti ödedim 132 TL de bütün bu ilaçlar tuttu
Canım benim tuttu ilk hamileliğimde ama boş gebelik yaşadım 2 tarnsferde hiç tutmadı 3 hamileyim ikizlereKızlar kimyasal gebelik yaşayıp sonraki deneme de hamile kalan var mı
Zaten ay ay alamadigin için çoğu zaman parayla alıcaksın kuzum çünkü aylık yazıldığı için devlet ay ay veriyor biz fazladan kullanıyoruz 1 hafta ancak yetiyor sonra hep parayla alıyoruz ay dolana kadar sürekli yazdiramiyosun yani ay dolması lazımMerhaba ben 6+2 de Zeynep Kamile gitmiştim profesör erkek doktora randevu aldım asistan kadın bir doktor muayene etti beni bir gün önce özel hastanede bebeği görüp kalp atışını duymuştum Zeynep Kamil deki bebeği de göremedi kalp atışını da duyamadi ben önceki gün gördüm deyince ultrason fotosuna baktı ve şaşırdı özel hastanedeki doktor kalp atışını duyar duymaz 3 kutu oksopar 3 kutu estrofem ve 3 kutu progestan yazdı 55 TL rapor ücreti ödedim 132 TL de bütün bu ilaçlar tuttu
Kullanım dozunu o şekilde ayarladı özeldeki doktor o sayede 3 er kutu almıştım hepsini bendeBen Perşembe günü yazdırdım canım oksapar estrofem ve progestan yazıyor hem sağlık ocağı hemde devlet hastanesi kadın doğum Normalde 3 kutu vermiyor estrofem progestan veriyor 3 kutu birde oksapar 2 kutu devlet veriyor en fazla daha fazlasını ödemiyor ama
Dozunu ona göre ayarlayıp bir aylık şekilde yazmıştı gelecek ay için tekrar yazarız demişti günü bitmeden alınmıyor zaten günde 3 progestan 3 estrofem içiyordum bende oksoparda bir tane vuruyordum tam bir ay yeterdi yazdıklarıZaten ay ay alamadigin için çoğu zaman parayla alıcaksın kuzum çünkü aylık yazıldığı için devlet ay ay veriyor biz fazladan kullanıyoruz 1 hafta ancak yetiyor sonra hep parayla alıyoruz ay dolana kadar sürekli yazdiramiyosun yani ay dolması lazım
Him anladim canım peki nasıl alabildin özelden bende artık yetişemiyorum çünkü sıkıntı yaşıyorum çok fazla tutuyor iğne ilaclarKullanım dozunu o şekilde ayarladı özeldeki doktor o sayede 3 er kutu almıştım hepsini bende
Benim yetmiyor sen gunde kaç defa aliyosun ?Dozunu ona göre ayarlayıp bir aylık şekilde yazmıştı gelecek ay için tekrar yazarız demişti günü bitmeden alınmıyor zaten günde 3 progestan 3 estrofem içiyordum bende oksoparda bir tane vuruyordum tam bir ay yeterdi yazdıkları
Canım düşük olmasın bebek tutunsun diye gelişmesi içinKızlar bu oksapar ne için kullanıyor?
Ben iki transferdede kullanmadim burda çok duydum sormak istedim. Kan sulandirici saniyordum oksapariCanım düşük olmasın bebek tutunsun diye gelişmesi için
Benim ne doktorum ne eczanem sağolsunlar hiç bişey demediler bunlar yazdırılıyo vsDozunu ona göre ayarlayıp bir aylık şekilde yazmıştı gelecek ay için tekrar yazarız demişti günü bitmeden alınmıyor zaten günde 3 progestan 3 estrofem içiyordum bende oksoparda bir tane vuruyordum tam bir ay yeterdi yazdıkları
Kan sulandırıcı olarak da veriyorlar sanırım çok kullanan var canımBen iki transferdede kullanmadim burda çok duydum sormak istedim. Kan sulandirici saniyordum oksapari
Canım dun kalp atışı durmuş diyen sendin sanırım. Duyuldu mu kalp atışı. Çok sevindim..Merhaba ben 6+2 de Zeynep Kamile gitmiştim profesör erkek doktora randevu aldım asistan kadın bir doktor muayene etti beni bir gün önce özel hastanede bebeği görüp kalp atışını duymuştum Zeynep Kamil deki bebeği de göremedi kalp atışını da duyamadi ben önceki gün gördüm deyince ultrason fotosuna baktı ve şaşırdı özel hastanedeki doktor kalp atışını duyar duymaz 3 kutu oksopar 3 kutu estrofem ve 3 kutu progestan yazdı 55 TL rapor ücreti ödedim 132 TL de bütün bu ilaçlar tuttu
Kan pıhtılaşması olanlara ve daha önce düşük yaşayanlara tedbir amaçlı veriliyor canım.Kızlar bu oksapar ne için kullanıyor?
Benim kaybım yok ama negatif deneme var bir tane sadece pıhtılaşma da yok ..genede kullanıyorum verdi doktor üstüne coraspirin kullaniyorumKan pıhtılaşması olanlara ve daha önce düşük yaşayanlara tedbir amaçlı veriliyor canım.
Gereksiz ve fazla kullanımı kanamaya yol açıyor.
Eğer kaybın pıhtılaşman yoksa bebek tutunmasında bi rolü yok
Benimde yok banada ikisi aynı anda veriliyor negatiflerimden dolayı zaten tedbir amaçlı dedim.Benim kaybım yok ama negatif deneme var bir tane sadece pıhtılaşma da yok ..genede kullanıyorum verdi doktor üstüne coraspirin kullaniyorum
Benim sadece bir tane negatif coraspirin ve oskapari görünce özellikle sordum benim pirti sorunum yok diye tedbir amaçlı veriyoruz 12. Haftaya kadar mutlaka kullanılacak dediler..Benimde yok banada ikisi aynı anda veriliyor negatiflerimden dolayı zaten tedbir amaçlı dedim.
Evet canım evet öyle ama tutunsun diye değil yani tedbir amaçlı negatiflerimiz var diye kan akışı fazlalaşsın diye veriliyor.Benim sadece bir tane negatif coraspirin ve oskapari görünce özellikle sordum benim pirti sorunum yok diye tedbir amaçlı veriyoruz 12. Haftaya kadar mutlaka kullanılacak dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?