- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.401
Aaaaa kanama olunca kesildiğini bilmiyordum ben .. çok teşekkür ederimEvet canım evet öyle ama tutunsun diye değil yani tedbir amaçlı negatiflerimiz var diye kan akışı fazlalaşsın diye veriliyor.
Allah korusun kanama oldugu zamanlarda kesiyorlar bizim gibi pıhtılaşması olmayanlardan
Rica ederim canım benim doktorum önce aspirini kesmişti iğneye devam etmiştim kanama durmuştu kanama artsaydı onu da kesecekti.Aaaaa kanama olunca kesildiğini bilmiyordum ben .. çok teşekkür ederim
Acaba kanama olursa bebeğe zarar verir mi ki yaa .. şimdi kafamda deli sorularRica ederim canım benim doktorum önce aspirini kesmişti iğneye devam etmiştim kanama durmuştu kanama artsaydı onu da kesecekti.
Her kanama zarar vermez bunu doktorlar bilir canım çok kanaması olup doğuran insanlar var.Acaba kanama olursa bebeğe zarar verir mi ki yaa .. şimdi kafamda deli sorular
Karamelll tesekkur ederim cevap içinKan pıhtılaşması olanlara ve daha önce düşük yaşayanlara tedbir amaçlı veriliyor canım.
Gereksiz ve fazla kullanımı kanamaya yol açıyor.
Eğer kaybın pıhtılaşman yoksa bebek tutunmasında bi rolü yok
Cok zor canım dişini sıkKaramelll tesekkur ederim cevap içinben bir önceki tedavide gebeligin sonuna kadar coraspirin kullanmistim, oksaparda oyleyse birde gobek igne zormus benim gobegim ignemi kabul etmiyor anlamadim asiri morardi sertlikler okadar dikkat ediyorum yine ayni yine ayni , kevgir gibi oldu hepsi benek benek
Kanama alani bitene kadar biraz dikkat gerekiyor ve bu alanin keseye ne kadar yakin oldugu onemli diye biliyorumAcaba kanama olursa bebeğe zarar verir mi ki yaa .. şimdi kafamda deli sorular
Normalde canm az degildir ama bu ignelere vucudum reaksiyon gosteriyor anlamadim gittiCok zor canım dişini sık
Göbek büyüdükçe oksapar koldan ve bacaktan vurulabiliyor zorlanınca.
Aynen öyle Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor durum..Her kanama zarar vermez bunu doktorlar bilir canım çok kanaması olup doğuran insanlar var.
Kimse yaşamasın inşallah
Ben 26 yada 28 . Haftada az kanama yaşamıştım keseye yakınlığı bakiliyo dediğiniz gibi ..benim merak ettiğim oskapar yada coraspirinden kaynaklı kanama olursa yine kese çevresimi bakiliyo. Ben ilk kontrolde bı sorayım en iyisi doktoraKanama alani bitene kadar biraz dikkat gerekiyor ve bu alanin keseye ne kadar yakin oldugu onemli diye biliyorum
Kanama alanının derecesine göre canım kan sulandırıcyıı kesiyorlar özel bir durum yoksa. Bu ilaçlar kanama alanini onlar yaratmiyor aslinda onlar olusuyor. ilaclarda sulandirdigi icin kanı iyi gelmiyor diye kesiliyor. Dogumdan 3 hafta oncede kesiliyor meselaBen 26 yada 28 . Haftada az kanama yaşamıştım keseye yakınlığı bakiliyo dediğiniz gibi ..benim merak ettiğim oskapar yada coraspirinden kaynaklı kanama olursa yine kese çevresimi bakiliyo. Ben ilk kontrolde bı sorayım en iyisi doktora
Karisik yazmisim galibaKanama alanının derecesine göre canım kan sulandırıcyıı kesiyorlar özel bir durum yoksa. Bu ilaçlar kanama alanini onlar yaratmiyor aslinda onlar olusuyor. ilaclarda sulandirdigi icin kanı iyi gelmiyor diye kesiliyor. Dogumdan 3 hafta oncede kesiliyor mesela
Biri kimyasaldi canım diğeri doğdu iki ay yaşadı gönlünü ferah tut Allah'ım ol derse olurYaaaa inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki kimyasal mı oldı senin denapıcam bilmiyorum 3 dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama işte kafam karıştı
Tamam canım çok teşekkür ederim ilk denemeydi 3 dondurulmuş var bakalım doktorum ne diyecekBiri kimyasaldi canım diğeri doğdu iki ay yaşadı gönlünü ferah tut Allah'ım ol derse olurdenemekten vazgeçme..
Ne zorluklar yaşamışsın hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinCanım benim tuttu ilk hamileliğimde ama boş gebelik yaşadım 2 tarnsferde hiç tutmadı 3 hamileyim ikizlere
Tekrar hamile kaldınız mıBen de benzerini yaşadım. 9. Gün beta 6 ile başladı, sonra 20 oldu 2 gün sonra, sonra 40 oldu 2 gün sonra. 40 olduğu gün kanamam başladı düşük yaptım. Ama tam düşüremediğüm için kürtaj oldum. Doktor kimyasal gibi demişti. Düşük betalar sağlıksız gebelik olabiliyor, umarım seninki bana benzemez
Canım naptın test yaptınmıAynı şekilde hep birbirimizden öğreniyoruz bende yarın yazdırıcam kadın doğuma tabi pozitif olursa
Günaydın canım şimdi uyandım direkt kan testi vericem bugün 9.bucuktaCanım naptın test yaptınmı
Hadi güzel haberini bekliyoruz canımGünaydın canım şimdi uyandım direkt kan testi vericem bugün 9.bucukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?