Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaaaa kanama olunca kesildiğini bilmiyordum ben .. çok teşekkür ederim

Karamelll tesekkur ederim cevap için ben bir önceki tedavide gebeligin sonuna kadar coraspirin kullanmistim, oksaparda oyleyse birde gobek igne zormus benim gobegim ignemi kabul etmiyor anlamadim asiri morardi sertlikler okadar dikkat ediyorum yine ayni yine ayni , kevgir gibi oldu hepsi benek benek

Cok zor canım dişini sık
Göbek büyüdükçe oksapar koldan ve bacaktan vurulabiliyor zorlanınca.

Kanama alani bitene kadar biraz dikkat gerekiyor ve bu alanin keseye ne kadar yakin oldugu onemli diye biliyorum
Ben 26 yada 28 . Haftada az kanama yaşamıştım keseye yakınlığı bakiliyo dediğiniz gibi ..benim merak ettiğim oskapar yada coraspirinden kaynaklı kanama olursa yine kese çevresimi bakiliyo. Ben ilk kontrolde bı sorayım en iyisi doktora

Kanama alanının derecesine göre canım kan sulandırıcyıı kesiyorlar özel bir durum yoksa. Bu ilaçlar kanama alanini onlar yaratmiyor aslinda onlar olusuyor. ilaclarda sulandirdigi icin kanı iyi gelmiyor diye kesiliyor. Dogumdan 3 hafta oncede kesiliyor mesela

Karisik yazmisim galiba

Yaaaa inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki kimyasal mı oldı senin de napıcam bilmiyorum 3 dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama işte kafam karıştı
Biri kimyasaldi canım diğeri doğdu iki ay yaşadı gönlünü ferah tut Allah'ım ol derse olurdenemekten vazgeçme..

Tekrar hamile kaldınız mı

Kızlar deprem bölgesinde yaşayanlar geçmiş olsun umarım hepiniz iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…