Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım benim Dr um pıhtılaşma olsun olmasın kullandırıyo hatta ben pıhtılaşma testi yaptırıcam pıhtılaşma çıksın çıkmasın nasılsa kullancaz dedi..

Kızlar bugun benim çok kanamam oldu adet kanı gibi kırmızı gece acile gittim betaya baktılar 8642 çıktı çok iyi değerin dediler. Muayene ettiler normal kan dediler. 12 gibi kendi doktoruma gidicem bugun ama geçen hafta tek kese gördü doktor dün acilde ikiz olabilir bu değer dedi. Kanamam şuan hafif bi şekilde var azar azar geliyor pet koydum yani o şekilde. Çok korkuyorum bu hafta sonu kalp atışını duycaktık normal mi gerçekten bu kan yaşayan oldumu hiç pozitif devam eden oldumu

Çok teşekkür ederim anladım şimdi

Ben bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydü kendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir

Canım benim bizde doğuda aşırı hissettik yataktan basıl kalktığımı bilmiyorum Allahım bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun sizede inşallah miniklerin tutunmuştur hiç üzülme strez yapma

Çok çok kötüydü hayatımda böyle bişey görmedim ben inşallah tutunmuştu ya Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Ayyyy canım geçmiş olsun nerde yaşıyorsun valla hepimiz çok çok üzgünüz acıları acımız Rabbim oradakilere yardım etsin çatlaklar fln varsa dışarıya mı çıksanız arabaya fln

Ayyyy canım geçmiş olsun nerde yaşıyorsun valla hepimiz çok çok üzgünüz acıları acımız Rabbim oradakilere yardım etsin çatlaklar fln varsa dışarıya mı çıksanız arabaya fln
Bi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz biz büyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz

Bi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz biz büyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz
Canım Allah yardımcın olsun benimde teyzemler Antep'te onlar dışarıda sende arabaya falan mı geçip yatsan saat başı nerdeyse sallıyor demislerdi 1 saat önce

Aynı ilerlicez gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…