- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.421
Canım kan sulandırıcı pıhtıyı önleyici..Kızlar bu oksapar ne için kullanıyor?
Canım benim Dr um pıhtılaşma olsun olmasın kullandırıyo hatta ben pıhtılaşma testi yaptırıcam pıhtılaşma çıksın çıkmasın nasılsa kullancaz dedi..Kan pıhtılaşması olanlara ve daha önce düşük yaşayanlara tedbir amaçlı veriliyor canım.
Gereksiz ve fazla kullanımı kanamaya yol açıyor.
Eğer kaybın pıhtılaşman yoksa bebek tutunmasında bi rolü yok
Çok teşekkür ederim anladım şimdiKanama alanının derecesine göre canım kan sulandırıcyıı kesiyorlar özel bir durum yoksa. Bu ilaçlar kanama alanini onlar yaratmiyor aslinda onlar olusuyor. ilaclarda sulandirdigi icin kanı iyi gelmiyor diye kesiliyor. Dogumdan 3 hafta oncede kesiliyor mesela
Yoo anladım siziKarisik yazmisim galiba
Canım benim bizde doğuda aşırı hissettik yataktan basıl kalktığımı bilmiyorumBen bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydükendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir
Bugün opuya giriyorum yeniden deniyorum inşallah olur. Siz tekrar değere baktırdınız mı çıkmış mı ?Tekrar hamile kaldınız mı
Ayyyy canım geçmiş olsun nerde yaşıyorsun valla hepimiz çok çok üzgünüz acıları acımızBen bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydükendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir
Bi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz bizAyyyy canım geçmiş olsun nerde yaşıyorsun valla hepimiz çok çok üzgünüz acıları acımızRabbim oradakilere yardım etsin çatlaklar fln varsa dışarıya mı çıksanız arabaya fln
Ayyyy canım benim dikkat edin artçılar sürecekmişBi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz bizbüyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz
Canım Allah yardımcın olsun benimde teyzemler Antep'te onlar dışarıda sende arabaya falan mı geçip yatsan saat başı nerdeyse sallıyor demislerdi 1 saat önceBi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz bizbüyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz
Aynı ilerlicez gibi görünüyoBende 4+5im ..
Benimde deterjan dan midem bulanıyor gibi ana kusma vs olmadı.
Uyku halim baya var öğleden sonra uyuyorum akşam da erken uykum geliyorpantolonda işe giderken beli lastikli tercih ediyorum sıkmasın diye.
Kasık ağrısı ara ara oluyor
Geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bi durum. Allah yardımcınız olsun tüm diğer depremzedelerle birlikteBi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz bizbüyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz
Aynen arada yokluyorAyyyy canım benim dikkat edin artçılar sürecekmiş
Aminn Allah razı olsunGeçmiş olsun gerçekten çok üzücü bi durum. Allah yardımcınız olsun tüm diğer depremzedelerle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?