- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.441
Arabadaydık canım da pijamalarla arabada üşürüm diye gçelim dedi eşim evdeyiz şimdiCanım Allah yardımcın olsun benimde teyzemler Antep'te onlar dışarıda sende arabaya falan mı geçip yatsan saat başı nerdeyse sallıyor demislerdi 1 saat önce
Allah yardımcınız olsun canım dua ediyoruz daha kötüsü olmasın diyeArabadaydık canım da pijamalarla arabada üşürüm diye gçelim dedi eşim evdeyiz şimdi
Canım müstakil bir ev var ise oraya geçin artçılar çok olur şimdi sakin kal derin nefes al allahım yardım etsinAllah razı olsun herkesden..Rabbim tüm depremzedelere yardım etsin
Bu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heraldeKızlar benim değerim maalesef iyi yükselmemiş.
9.gün:343
11.gün:599
13.gün: 831o kadar üzgünüm ki sadece %38 artmış
Doktorun bişey dedi mi canımBu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heralde
2 gün sonra bir daha istedilerDoktorun bişey dedi mi canım
doktorun ne dıyo canım?Bu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heralde
Sordun mu doktoruna ne diyor, yine de uzme kendini ne hikayeler okuyoruz bu forumda. Bi doktoruna danis bence.Bu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heralde
2 gün sonra bir daha test istediler, endişelenmeyin lütfen dedi hemşire ama nasıl endişelenmeyelim. 1500’ü geçerse ultrasona yönlendiririz dedidoktorun ne dıyo canım?
Çok geçmiş olsun. Allahım bi daha yaşatmasın. Bebeklerin seninledir inşallah kötü düşünme iyilerdir onlar en güvenli yerdelerBen bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydükendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir
Eee 2 katı artması gerek artmış sizinki iki katı Dr unuz ne diyor görüşünüzmü hemen kötü düşünmeyin lütfenBu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heralde
İki katı artmamışmı değer sanki ne bileyim güzel artışta gibi ama dr u ne dicek bakalım.doktorun ne dıyo canım?
İnşallah 2 gün sonra sonuc farklı olur canım cok üzgünümBu şekilde olup düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Bir yerden sonra gelişmeyi durdurdu heralde
%38 artmış 2 gündeİki katı artmamışmı değer sanki ne bileyim güzel artışta gibi ama dr u ne dicek bakalım.
kan degerlerı duzensız olup saglıklı da olabılır suan hıc bırsey dıyemezler,2 gün sonra bir daha test istediler, endişelenmeyin lütfen dedi hemşire ama nasıl endişelenmeyelim. 1500’ü geçerse ultrasona yönlendiririz dedi
Canım senş hatırlatıyorum güzel emriyo ların olmuş inşallah sonuda Güzel olur sevindim senin adınaBenim de doktorum aradi bugun kalitesini soylemedi ama hepsi 5. Gune gitti ama 3 tanesi iyi kalite bunlaei bugun donduralim kalan 2 yi yarina birakalim dedi .durumlari iyi ne ben ne de embriyolog gerek duymuyoruz pgt ye dedi . Duruma gore onlari da dondurucam. Insallah iyi olur hersey.
Canim benim bende seni hatirliyorum cok tesekkur ederim insallah seninde istedigin gibi olur hersey. Sen napiyosun ?Canım senş hatırlatıyorum güzel emriyo ların olmuş inşallah sonuda Güzel olur sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?