Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

kan degerlerı duzensız olup saglıklı da olabılır suan hıc bırsey dıyemezler,
ıcını ferah tutmaya calıs, ayetel kursı oku, ınsırah oku..
ınsalllaahh saglıkla ılerler canım
Benim açıkçası umudum yok böyle olacağına ilk başta negatifi görsem daha iyiydi. İlk değerim 9.gün 343 çok yüksek çıkmıştı

Kızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korusun bebeğini kanama yoksa iyidir Allah'ın izniyle etkilenen herkese çok büyük geçmiş olsun Rabbim hepinizi ve evlatlarınızı korusun

Geçmiş olsun canım herkese ve size. Cok zor izliyoruz tvde

Kızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Allahım korusun canım geçmiş olsun nerde yaşadın depremi Allahım çok çok büyük bir afet oldu Türkiye ye inşallah bişey olmamıştır canım

Çok çok geçmiş olsun ben 2.katta beşik gibi sallandım evdeki dolaplar vitrün içleri hep devrilmiş bazı duvarların sıvası patlamış anlatamam Allah yardımcın olsun

Benim açıkçası umudum yok böyle olacağına ilk başta negatifi görsem daha iyiydi. İlk değerim 9.gün 343 çok yüksek çıkmıştı
Canım çift embriyo muydu ya da belki ikiz çıktılar yola tek yumurta da olsa ama biri durdu biri devam ediyo ondan öyle çıktı bilemeyiz ki bunu şimdiden canını sıkma söylemesi çok kolay biliyorum ama benim 9.gün 88 çıktı senin benim kaç katım çıkmış belki de iki bebekti ama biri seninledir Temennim o yönde tıbbi bi bilgim yok tabi

Çok çok geçmiş olsun ben 2.katta beşik gibi sallandım evdeki dolaplar vitrün içleri hep devrilmiş bazı duvarların sıvası patlamış anlatamam Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canım benim duyduğumdan beri kendime gelemedim siz bi de yaşadınız Allah ordaki herkesin yardımcısı olsun bebeklerinizi de size bağışlasın

Benim doktorum ne sorsam yok diyo bagisiklik baskilayici mi yaptirsam dedim bi etkisi yok dedi, pgt yaptiriyim dedim gerek yok dedi, bilmem ne olsa dedim bilimsel bir gecerliligi yok dedi dedi dedi

Kızlar 6+6 da bebeğin kalp atışı karından ultrasonda duyulur mu? Ben cuma günü gittiğimde vajinal ultrasonda duyuldu ama bugün tahlil için devlete gittim karından ultrasonda gözükmedi.Sizce normal mi?Kalp atışını duyanlar kaç günlükken ve vajinal mı bakıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…