- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.461
Benim açıkçası umudum yokkan degerlerı duzensız olup saglıklı da olabılır suan hıc bırsey dıyemezler,
ıcını ferah tutmaya calıs, ayetel kursı oku, ınsırah oku..
ınsalllaahh saglıkla ılerler canım
ılerlemesı kısmını doktorun daha ıyı yorumlar canım,Benim açıkçası umudum yokböyle olacağına ilk başta negatifi görsem daha iyiydi. İlk değerim 9.gün 343 çok yüksek çıkmıştı
2. Tedavinin hazırlıklarını yapıyorum Mart sonunda 2. Ye başlucaz inşallah bizdeCanim benim bende seni hatirliyorum cok tesekkur ederim insallah seninde istedigin gibi olur hersey. Sen napiyosun ?
Hadi insallah kuzum Allah yuzune gulsun2. Tedavinin hazırlıklarını yapıyorum Mart sonunda 2. Ye başlucaz inşallah bizde
Oyle dusunme dua et aklini biseylerle mesgul et . Kurma kafanda.Benim açıkçası umudum yokböyle olacağına ilk başta negatifi görsem daha iyiydi. İlk değerim 9.gün 343 çok yüksek çıkmıştı
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korusun bebeğini kanama yoksa iyidir Allah'ın izniyle etkilenen herkese çok büyük geçmiş olsun Rabbim hepinizi ve evlatlarınızı korusunKızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım herkese ve size. Cok zor izliyoruz tvdeBen bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydükendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir
Allah yardımcınız olsunBugün opuya giriyorum yeniden deniyorum inşallah olur. Siz tekrar değere baktırdınız mı çıkmış mı ?
Allahım korusun canım geçmiş olsun nerde yaşadın depremi Allahım çok çok büyük bir afet oldu Türkiye ye inşallah bişey olmamıştır canımKızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Çok çok geçmiş olsun ben 2.katta beşik gibi sallandım evdeki dolaplar vitrün içleri hep devrilmiş bazı duvarların sıvası patlamış anlatamam Allah yardımcın olsunKızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Canım çift embriyo muydu ya da belki ikiz çıktılar yola tek yumurta da olsa ama biri durdu biri devam ediyo ondan öyle çıktı bilemeyiz ki bunu şimdiden canını sıkma söylemesi çok kolay biliyorum ama benim 9.gün 88 çıktı senin benim kaç katım çıkmış belki de iki bebekti ama biri seninledirBenim açıkçası umudum yokböyle olacağına ilk başta negatifi görsem daha iyiydi. İlk değerim 9.gün 343 çok yüksek çıkmıştı
Allah razı olsun Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bi durumuş 29 yaşımda ilk defa yaşadım böyle bişey burda sarsıntı bile olmazdı normalde, çok nadir sarsıntı olurdu bu baya ağur geldi hepimizeGeçmiş olsun canım herkese ve size. Cok zor izliyoruz tvde
Çok geçmiş olsun canım benim duyduğumdan beri kendime gelemedim siz bi de yaşadınız Allah ordaki herkesin yardımcısı olsun bebeklerinizi de size bağışlasınÇok çok geçmiş olsun ben 2.katta beşik gibi sallandım evdeki dolaplar vitrün içleri hep devrilmiş bazı duvarların sıvası patlamış anlatamam Allah yardımcın olsun
Adanadayim canım yıkılan binalar var tanidiklarimiz enkaz altındaAllahım korusun canım geçmiş olsun nerde yaşadın depremi Allahım çok çok büyük bir afet oldu Türkiye ye inşallah bişey olmamıştır canım
Çok geçmiş olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok çok geçmiş olsun ben 2.katta beşik gibi sallandım evdeki dolaplar vitrün içleri hep devrilmiş bazı duvarların sıvası patlamış anlatamam Allah yardımcın olsun
Kuzum bu sayfaya bakmıyorum kac gundur şimdi gordum artısını%38 artmış 2 günde
İnşallah canım bu sefer herşey güzel olur umarımHadi insallah kuzum Allah yuzune gulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?