Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım çok geçmiş olsun. Kendinizi güvenli bir yere alın. Evde çatlaklar varsa bu seni huzursuzda eder. Şuan için seni sıcak tutacak birşeyler alıp güvenli bir yere geçin.

2 gün sonra bir daha tekrarlayalım dedi. Bu kadar yüksek değerde kimyasal olur mu?
Kimyasal da biraz daha deger dusuk oluyo sanki 1000 1500 gbi gebelik kesesıne bakarlar su an şüphelenmişlerdir beta iyi artmıyo diye gebelik kesesi rahım içinde mi diye bakacaklar eger içindeyse bebek oluşup oluşmadıgına bakarlar 1 hafta sonrasında, beta 1000 1500 oldugu halde eger içinde degılse kese rahımın dış gebelikten şüphelenirler ve erkenden müdahele ederler kuzum.. inşallah boyle bişey degıldir gebeliğin guzel ilerler

Kizlar bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür ikizler iyi 7 haftalık bir sıkıntı çıkmadı gümbür gümbür duyduk ikisininde kalp atışını 13 Mart'ta tekrar gidicez bir aksilik çıkmazsa.Bu arada depremi yaşayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun rabbim sabır versin inşallah

Cnm bende yarın gidicem aynıyız senle galiba banada daha karından duyulmaz demişti hastaneden yine alttan muayene ededecegiz dedi

Çok sevindim cnm bende yarın gidicem bakalım inş iyi durumdadir herşey heyecanlıyım

Transferim 23 ocak
Son adet tarihim 3 ocak
Ama son adeti sordu dr özellikle belirttim tedavi bebeği olduğunu. Transfer tarihimide söyledim sat ı baz aldı
Sizinle çok yakınız
Transferim 26 Ocak
Regli 6 Ocak benimde kese için ne zaman gitsem bilemedim bende.. çoğu doktor regli yi baz aliyo.

Hepimize geçmiş olsun kızlar Başımız sağ olsun Rabbim korusun herkesi bugün benimde transferimin 3. Günü belim çok ağrıyor alttan sancı giriyor alttan iğne gibi kasıklarımada ara ara sizlerinde böyle oluyormuydu Papatyamveben-Mavi Cookiie ve diğer kızçeler

Canım benim transfer olduğum ilk günden itibaren hep bel ağrım olmuştu. Belimin bir noktasına batma gibi

Canım benim transfer olduğum ilk günden itibaren hep bel ağrım olmuştu. Belimin bir noktasına batma gibi
Kuzum benimde ilk günden beri var ama bugün daha yoğun hissediyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanki adet olmuşum gibi merak ettim sizlerdede mi böyleydi diye hayırlısı inşallah bebişlerm tutunuyordur

Aminnn tüm Türkiye'ye geçmiş olsun, başımız sağolsun
Benim bel agrim ve kasık ağrım ilk günden beri oldu halada devm ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…