- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.481
Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunBi saat kadar oldu eve geleli arabadaydık Gaziantepteyiz bizbüyük yarık yok binada ama ara ara çatlaklar var fayanslar düşmüş durumda Allaha emanetiz
2 gün sonra bir daha tekrarlayalım dedi. Bu kadar yüksek değerde kimyasal olur mu?Kuzum bu sayfaya bakmıyorum kac gundur şimdi gordum artısınıkimyasala benziyor ne dedi hemşiren?
Canım Allah korusun, olmamıştır sakin kalmaya çalış. Kendinizi güvenli bir yere alın.Kızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Kendinizi güvenli bir yere alın. Evde çatlaklar varsa bu seni huzursuzda eder. Şuan için seni sıcak tutacak birşeyler alıp güvenli bir yere geçin.Ben bizatihi yaşadım depremi korkunçtu herşey çok kötüydükendime gelemiyorum hala hayatımda ilk defa bu denli bi depreö gördüm evdeki sıvalar dahi dökülmüş binanın bazı yerlerinde çatlaklar var çok korkunç anlatamam. Cumartesi daha transfer olmuştum oysaki inşallah bebeklerim benimledir
Kimyasal da biraz daha deger dusuk oluyo sanki 1000 1500 gbi gebelik kesesıne bakarlar su an şüphelenmişlerdir beta iyi artmıyo diye gebelik kesesi rahım içinde mi diye bakacaklar eger içindeyse bebek oluşup oluşmadıgına bakarlar 1 hafta sonrasında, beta 1000 1500 oldugu halde eger içinde degılse kese rahımın dış gebelikten şüphelenirler ve erkenden müdahele ederler kuzum.. inşallah boyle bişey degıldir gebeliğin guzel ilerler2 gün sonra bir daha tekrarlayalım dedi. Bu kadar yüksek değerde kimyasal olur mu?
Amin canım inşallahNe zorluklar yaşamışsın hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Kizlar bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür ikizler iyi 7 haftalık bir sıkıntı çıkmadı gümbür gümbür duyduk ikisininde kalp atışını 13 Mart'ta tekrar gidicez bir aksilik çıkmazsa.Kan pıhtılaşması olanlara ve daha önce düşük yaşayanlara tedbir amaçlı veriliyor canım.
Gereksiz ve fazla kullanımı kanamaya yol açıyor.
Eğer kaybın pıhtılaşman yoksa bebek tutunmasında bi rolü yok
Merhaba tranferiniz ne zamandi ?Banada bugün dr 4+6 dedi. 4week 6 day yazıyokeseye baktı bizaz zor buldu ama buldu minnak bişey
Kızlar acil şifalar diliyorum hisseden yaşayan herkese hiç keyfim yok allahım herkesin yardımcısı olsun söylenecek söz çok az
Ayyy Allah yardımcınız olsun canım benim 2. De oldu yine 7.6 Allahım korusunAdanadayim canım yıkılan binalar var tanidiklarimiz enkaz altında
Cnm bende yarın gidicem aynıyız senle galiba banada daha karından duyulmaz demişti hastaneden yine alttan muayene ededecegiz dediKızlar 6+6 da bebeğin kalp atışı karından ultrasonda duyulur mu? Ben cuma günü gittiğimde vajinal ultrasonda duyuldu ama bugün tahlil için devlete gittim karından ultrasonda gözükmedi.Sizce normal mi?Kalp atışını duyanlar kaç günlükken ve vajinal mı bakıldı?
Çok geçmiş olsun cnm, çok zor gidebileceğin bir yer varsa çık bence evden dahada strese girme Allah yardımcınız olsunKızlar 15. Katta oturuyorum depremden çok etkilendim aklım çıktı diyebilirim bebeğime birşey olmuş mudur hala çok korkuyorum
Çok sevindim cnm bende yarın gidicem bakalım inş iyi durumdadir herşeyKizlar bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür ikizler iyi 7 haftalık bir sıkıntı çıkmadı gümbür gümbür duyduk ikisininde kalp atışını 13 Mart'ta tekrar gidicez bir aksilik çıkmazsa.Bu arada depremi yaşayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun rabbim sabır versin inşallah
Transferim 23 ocakMerhaba tranferiniz ne zamandi ?
Sizinle çok yakınızTransferim 23 ocak
Son adet tarihim 3 ocak
Ama son adeti sordu dr özellikle belirttim tedavi bebeği olduğunu. Transfer tarihimide söyledim sat ı baz aldı
Canım benim transfer olduğum ilk günden itibaren hep bel ağrım olmuştu. Belimin bir noktasına batma gibiHepimize geçmiş olsun kızlar Başımız sağ olsun Rabbim korusun herkesibugün benimde transferimin 3. Günü belim çok ağrıyor alttan sancı giriyor alttan iğne gibi kasıklarımada ara ara sizlerinde böyle oluyormuydu Papatyamveben-Mavi Cookiie ve diğer kızçeler
Kuzum benimde ilk günden beri var ama bugün daha yoğun hissediyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanki adet olmuşum gibi merak ettim sizlerdede mi böyleydi diyeCanım benim transfer olduğum ilk günden itibaren hep bel ağrım olmuştu. Belimin bir noktasına batma gibi
Aminnn tüm Türkiye'ye geçmiş olsun, başımız sağolsunHepimize geçmiş olsun kızlar Başımız sağ olsun Rabbim korusun herkesibugün benimde transferimin 3. Günü belim çok ağrıyor alttan sancı giriyor alttan iğne gibi kasıklarımada ara ara sizlerinde böyle oluyormuydu Papatyamveben-Mavi Cookiie ve diğer kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?