- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.501
İnşallau canım bebişin yapıyordur dikkat et yat dinlen elini karnına koyup bol bol dua etKuzum benimde ilk günden beri var ama bugün daha yoğun hissediyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanki adet olmuşum gibi merak ettim sizlerdede mi böyleydi diyehayırlısı inşallah bebişlerm tutunuyordur
Aminnn tüm Türkiye'ye geçmiş olsun, başımız sağolsun
Benim bel agrim ve kasık ağrım ilk günden beri oldu halada devm ediyor canım
Saolun kızçeler inşallah bende sizler gibi pozitif haber alırımİnşallau canım bebişin yapıyordur dikkat et yat dinlen elini karnına koyup bol bol dua et
Bahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdımSizinle çok yakınız
Transferim 26 Ocak
Regli 6 Ocak benimde kese için ne zaman gitsem bilemedim bende.. çoğu doktor regli yi baz aliyo.
İnşallah canım çok bekledik rabbim nasip etsinSaolun kızçeler inşallah bende sizler gibi pozitif haber alırım
Benim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesineBahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdım
Çok teşekkür ederimBahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdım
Aminňn canım inşallahSaolun kızçeler inşallah bende sizler gibi pozitif haber alırım
Teşekkür ederim canım benimÇok sevindim cnm bende yarın gidicem bakalım inş iyi durumdadir herşeyheyecanlıyım
Tamam atıcam hatta kardeşim bide bıyık çizmiş öldük gülmektenBenim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesineFotosunu nasıl net mi bi de vajinal daha net görünür heralde bu zamanlarda
Tamam atıcam hatta kardeşim bide bıyık çizmiş öldük gülmekten
En son betan kaçtı canım kese gördüğündeTamam atıcam hatta kardeşim bide bıyık çizmiş öldük gülmekten
Betam 12. Gün 1134 çıkmıştı sonra ne oldu bilmiyorum açıkçası. Şu an 15. GündeyimEn son betan kaçtı canım kese gördüğünde
Maşallah canım sağlıcakla gelsin evladın inşallahBetam 12. Gün 1134 çıkmıştı sonra ne oldu bilmiyorum açıkçası. Şu an 15. Gündeyim
Maşallah canım büyüyüp kocaman olsun inşallahEvet karından baktı sağ olun kızlar darısı isteyen arzu eden herkesin başına olsun. Fazla sevinemedim bile aklım fikrim yaşanan acı olayda rabbim iu soğuk günlerde yardım etsin inşallah evlere hep ateş düştü bi daha yaşanmasın inşallah
Öyle canım bugun kan verdim kan verdiğimi bile unuttum artık pek hoş değl hayırlısı olsun. rabbim feraha çıkarsın ülkemizi içimiz yanıyorEvet karından baktı sağ olun kızlar darısı isteyen arzu eden herkesin başına olsun. Fazla sevinemedim bile aklım fikrim yaşanan acı olayda rabbim iu soğuk günlerde yardım etsin inşallah evlere hep ateş düştü bi daha yaşanmasın inşallah
Benimde transferim 24 ocakSizinle çok yakınız
Transferim 26 Ocak
Regli 6 Ocak benimde kese için ne zaman gitsem bilemedim bende.. çoğu doktor regli yi baz aliyo.
Ben de 24 ocakta transfer olmuştum en son kanınız kaç çıkmıştıBenimde transferim 24 ocak
Son adetimde 5 ocak. Şuan 4+4 görünüyo. Cumartesi günü keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?