Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallau canım bebişin yapıyordur dikkat et yat dinlen elini karnına koyup bol bol dua et

Sizinle çok yakınız
Transferim 26 Ocak
Regli 6 Ocak benimde kese için ne zaman gitsem bilemedim bende.. çoğu doktor regli yi baz aliyo.
Bahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdım

Benim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesine Fotosunu nasıl net mi bi de vajinal daha net görünür heralde bu zamanlarda

Çok teşekkür ederim

Benim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesine Fotosunu nasıl net mi bi de vajinal daha net görünür heralde bu zamanlarda
Tamam atıcam hatta kardeşim bide bıyık çizmiş öldük gülmekten

Gözün aydın canım karındanmı gördünüz

Maşallah canım büyüyüp kocaman olsun inşallah

Öyle canım bugun kan verdim kan verdiğimi bile unuttum artık pek hoş değl hayırlısı olsun. rabbim feraha çıkarsın ülkemizi içimiz yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…