- 12 Haziran 2021
- 84
- 80
- 18
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.521
Çıktı ama 5 doktor kızdı moralim bozuldu uyudum bende 14 gün sonra yap diyorum 3. Gün çıkmaz daha felan dedi bilmiyorum artık 4 gün sonra tekrar denicem yükselir mi ki gerçektenNuketttt canım sonucun cıktımı
Sonucunmu 5 çıktı canım. Yükselebilir tabiki 5 tam sınırdaÇıktı ama 5 doktor kızdı moralim bozuldu uyudum bende 14 gün sonra yap diyorum 3. Gün çıkmaz daha felan dedi bilmiyorum artık 4 gün sonra tekrar denicem yükselir mi ki gerçekten
Tam sınır ama 3. Gün embriyosu ya emin olamiyorum tam sürüncemeSonucunmu 5 çıktı canım. Yükselebilir tabiki 5 tam sınırda
Cumartesi gittikten sonra yazabilirsiniz kese görünup görunmedigini bende gideyim ona göre.Benimde transferim 24 ocak
Son adetimde 5 ocak. Şuan 4+4 görünüyo. Cumartesi günü keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum
Merhaba konunuzun dışında bi soru ama taze transfer için e2 değerinizin en gazla kaç olması gerekiyor yani sizinde mutlaka bakılmıştır diye soruyorum. Sizinki kaçtı mesela?Kızlar herkese geçmiş olsun, deprem hepimizi derinden sarstı. Ben de bugün opu oldum. Sonrasında taze transfer olacak muhtemelen 5. Gün cumartesi olacak. Ancak bana doktor hiç ilaç vermedi, yalnızca duphaston verdi günde 3 kere içmem için. Ne progesteron iğne, ne estrofem ne cipro antibiyotik ne de prednol. Şaştım kaldım. Bu 6. Opum ama ilk defa sadece opu sonrası duphaston içiyorum. Hemşire rahmin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyor dedi. Böyle olan var mı? Doktora yrın sorsam mı neden sadece 1 ilaç verdiniz diye
Benimki 1.700 lerdeydi. Yumurta başına 200 müş sanırım. Dolu yumurta sayısına bakmak için kullanılan bir test sanırım. Benden 9 yumurta toplandı. Yarın haber verecekler kaçı döllenebildi diye. Değer olarak kaçın üstündeki olmuyor onu bilmiyorum.Merhaba konunuzun dışında bi soru ama taze transfer için e2 değerinizin en gazla kaç olması gerekiyor yani sizinde mutlaka bakılmıştır diye soruyorum. Sizinki kaçtı mesela?
Evde test yaptınız mı? Genelde 6. Günde öğreniyorlar5. Gun embryo transferi oldum 6. Günüm bugün. 2gundur cok fena kasik agrilarim basladi Goguslerim cok aciyor yasayan varmi lutfen yardim edin !!!??
Anladım teşekkür ederim. İnşallah güzel embriyolarınız olur sağlıklıca tutunur sizeBenimki 1.700 lerdeydi. Yumurta başına 200 müş sanırım. Dolu yumurta sayısına bakmak için kullanılan bir test sanırım. Benden 9 yumurta toplandı. Yarın haber verecekler kaçı döllenebildi diye. Değer olarak kaçın üstündeki olmuyor onu bilmiyorum.
Kizlar benim çok fazla migdem yanıyor ne yapmalıyımKuzum benimde ilk günden beri var ama bugün daha yoğun hissediyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanki adet olmuşum gibi merak ettim sizlerdede mi böyleydi diyehayırlısı inşallah bebişlerm tutunuyordur
Hayir yapmadim 1 bucuk sene hep kaset test yaptigim icin negatifi gördüğüm icin direkt kan vermek istedim yarin aksam vericemEvde test yaptınız mı? Genelde 6. Günde öğreniyorlar
İnşallah pozitifi görürsünüz.Hayir yapmadim 1 bucuk sene hep kaset test yaptigim icin negatifi gördüğüm icin direkt kan vermek istedim yarin aksam vericem
Yooook artık 3. Gün mü yaptırdın kan testini sen canımÇıktı ama 5 doktor kızdı moralim bozuldu uyudum bende 14 gün sonra yap diyorum 3. Gün çıkmaz daha felan dedi bilmiyorum artık 4 gün sonra tekrar denicem yükselir mi ki gerçekten
Yok canım 3. Gün embriyosu ama 10.gun bugünYooook artık 3. Gün mü yaptırdın kan testini sen canımDr haklı değilmi kızmakta Dr u bırak benim eşim başta kızar 3 gün sonra kan testi yapılmaz en az 10. Günde
Çarşamba 8. Günümdü 168 çıktıBen de 24 ocakta transfer olmuştum en son kanınız kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?