Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyi aksamlar herkese ben negatifi gordum adetim gelmeye basladi ve bacak dizde sabahtir segirme var boyle bisey yasayan varmi

Çıktı ama 5 doktor kızdı moralim bozuldu uyudum bende 14 gün sonra yap diyorum 3. Gün çıkmaz daha felan dedi bilmiyorum artık 4 gün sonra tekrar denicem yükselir mi ki gerçekten
Sonucunmu 5 çıktı canım. Yükselebilir tabiki 5 tam sınırda

Kızlar herkese geçmiş olsun, deprem hepimizi derinden sarstı. Ben de bugün opu oldum. Sonrasında taze transfer olacak muhtemelen 5. Gün cumartesi olacak. Ancak bana doktor hiç ilaç vermedi, yalnızca duphaston verdi günde 3 kere içmem için. Ne progesteron iğne, ne estrofem ne cipro antibiyotik ne de prednol. Şaştım kaldım. Bu 6. Opum ama ilk defa sadece opu sonrası duphaston içiyorum. Hemşire rahmin kalınlaşmasını ve bebeğin tutunmasını sağlıyor dedi. Böyle olan var mı? Doktora yrın sorsam mı neden sadece 1 ilaç verdiniz diye

5. Gun embryo transferi oldum 6. Günüm bugün. 2gundur cok fena kasik agrilarim basladi Goguslerim cok aciyor yasayan varmi lutfen yardim edin !!!??

Merhaba konunuzun dışında bi soru ama taze transfer için e2 değerinizin en gazla kaç olması gerekiyor yani sizinde mutlaka bakılmıştır diye soruyorum. Sizinki kaçtı mesela?

Merhaba konunuzun dışında bi soru ama taze transfer için e2 değerinizin en gazla kaç olması gerekiyor yani sizinde mutlaka bakılmıştır diye soruyorum. Sizinki kaçtı mesela?
Benimki 1.700 lerdeydi. Yumurta başına 200 müş sanırım. Dolu yumurta sayısına bakmak için kullanılan bir test sanırım. Benden 9 yumurta toplandı. Yarın haber verecekler kaçı döllenebildi diye. Değer olarak kaçın üstündeki olmuyor onu bilmiyorum.

Anladım teşekkür ederim. İnşallah güzel embriyolarınız olur sağlıklıca tutunur size

Kizlar benim çok fazla migdem yanıyor ne yapmalıyım

Kızlar merhaba bende 9. Gunde 266 cıkmıstı, ama dünden beri hafif ama kırmızı kanamam vardı .bugun beta 134 e dusmustu :/doktorum carsamba yıne ver dedı kımyasal mı olmus oluyor. Onceki değer iyiydi ama sonradan nıye dustu :/ bu sekılde basına gelen varmı deger ıyıyken..

Merhaba kızlar şuan öyle birşey yaşıyorum ki ölüp diriliyorum.
Beta değerlerim. 155,182,176,788 çift embriyo transferi olmuştum. Dr. Demesi bir tanesi düşerken biri yükseliyor. Bugün transferin 11. Günü.

Çıktı ama 5 doktor kızdı moralim bozuldu uyudum bende 14 gün sonra yap diyorum 3. Gün çıkmaz daha felan dedi bilmiyorum artık 4 gün sonra tekrar denicem yükselir mi ki gerçekten
Yooook artık 3. Gün mü yaptırdın kan testini sen canım Dr haklı değilmi kızmakta Dr u bırak benim eşim başta kızar 3 gün sonra kan testi yapılmaz en az 10. Günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…