- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.561
26 ocakta çatlatma iğnesi oldum 1 Şubat'ta transfer 7 Şubat'ta test yaptım canımÇatlatma iğnesini kaçıncı gün vurdun canım
Evet var hayirlisi olsun arkadasiminda daha yeni boyle oldu oda sizin gibi kararsiz kaldi iğneden dolayı ama hamileydi kan verdi kesin sonuc icin sizde verin benceEki Görüntüle 3203683
merhaba sizce var mı? bugün 8. günüm bugün
12. Gün mü oluyor canım etkisi bence gitmiştir 12 güne kadar kalmaz hamilesin inşallah26 ocakta çatlatma iğnesi oldum 1 Şubat'ta transfer 7 Şubat'ta test yaptım canım
Evet varEki Görüntüle 3203683
merhaba sizce var mı? bugün 8. günüm bugün
İnsAllah canım ya kan test günüm cuma eşime dahi söyleyemedim daha kanda görüm de öyle öğrensin benimde içim rahat eder12. Gün mü oluyor canım etkisi bence gitmiştir 12 güne kadar kalmaz hamilesin inşallahkan ver
Hadi hayırlısı olsun canım sıkı sıkı tutunsunİnsAllah canım ya kan test günüm cuma eşime dahi söyleyemedim daha kanda görüm de öyle öğrensin benimde içim rahat eder
Belirtiniz oldumu peki!İnsAllah canım ya kan test günüm cuma eşime dahi söyleyemedim daha kanda görüm de öyle öğrensin benimde içim rahat eder
Yok hayır hiç belirtim yok hala o yüzden kan testi görmeden inanmak istemiyorumBelirtiniz oldumu peki!
İns sonucunuz guzel olurYok hayır hiç belirtim yok hala o yüzden kan testi görmeden inanmak istemiyorum
ben sadece progestron iğnesi oluyorum başka iğnem yok benim. Buda erken gebelik testimEvet var hayirlisi olsun arkadasiminda daha yeni boyle oldu oda sizin gibi kararsiz kaldi iğneden dolayı ama hamileydi kan verdi kesin sonuc icin sizde verin bence5. Gun yapmisti idrarda
Amin canım insAllah ,İns sonucunuz guzel olur
Kaçıncı gün canımben sadece progestron iğnesi oluyorum başka iğnem yok benim. Buda erken gebelik testimEki Görüntüle 3203704
Ya masallah darisi bize insallahben sadece progestron iğnesi oluyorum başka iğnem yok benim. Buda erken gebelik testimEki Görüntüle 3203704
5.gün embiriyosu benimki dün 7. günümde çok gölg gibi cıktı kurumadır diye ağladım doğum günümdüKaçıncı gün canım
amin tüm emek veren herkesin yürekten dua ediyorum çünkü gerçekten çok zor bir süreçmişYa masallah darisi bize insallah
Benimde 5. Gündü canım dünde yaptım biraz bekledikten sonra çıktı bugün ama direkt çıktı kısa sürede Allah'ım emeklerimizin karşılığını verir insAllah5.gün embiriyosu benimki dün 7. günümde çok gölg gibi cıktı kurumadır diye ağladım doğum günümdü
Sabah bidaja alacağım dedim bugün 8. günüm idrar testim böyle çıktı
transferiniz ne zaman olmuştu?Benimde 5. Gündü canım dünde yaptım biraz bekledikten sonra çıktı bugün ama direkt çıktı kısa sürede Allah'ım emeklerimizin karşılığını verir insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?