- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.541
Hımm çok pardon ozaman canım beta 5 çıkmış demekki 2 gün sonra yükselicek 3. Gün emriyosu ya geç artar beta canım hayırlısı olsun bikaç gün sonra yeniden yaptırYok canım 3. Gün embriyosu ama 10.gun bugün
Tabikide yazarım. Eşim caymazsa gidicez inşallahCumartesi gittikten sonra yazabilirsiniz kese görünup görunmedigini bende gideyim ona göre.
Bencede verme canım hiç kafanı karıştırma bende cuma gideceğim inşallah görürüz keseyiÇarşamba 8. Günümdü 168 çıktı
Cuma verdim 10. Günümdü 400 çıktı bi daha vermedim. Bugün gitcektim hem kar hem fırtına gidemedim zaten cumartesi doktora gitmeyi düşünüyoruz
Ufak bi kase yoğurt yiyin yada ılık süt içinKizlar benim çok fazla migdem yanıyor ne yapmalıyım
Hadi inşallahBencede verme canım hiç kafanı karıştırma bende cuma gideceğim inşallah görürüz keseyi
Yoğurt yiyemiyorum ya malesef beyaz hiç bir şey yiyemiyorum kaldırmıyor migdem süt dışındaUfak bi kase yoğurt yiyin yada ılık süt için
Hepimiz öyleyiz canım malesef çok üzücü. Yansımamıştır canım korkmaHadi inşallahçok heyecanlıyım. Ama bu deprem bugün beni çok etkiledi çok korktum. Sabahtan beri üzüntüden korkudan elşm ayağım buz bacaklarım titriyo umarım bebeğime yansımaz. Aslında tekirdağda yaşıyorum ama çok etkilendim Allahım yar ve yardımcıları olsun
Soğuk içmeyin karnınızı şişirebilr. Ama ılık süt çok rahatlatıyo. Gaz probleminiz varsa laktozsuz sütte kullanabilirsiniz oda hiç gaz yapmıyo İçine şeker bal falan koymayın sade olsunYoğurt yiyemiyorum ya malesef beyaz hiç bir şey yiyemiyorum kaldırmıyor migdem süt dışındaSüt iyi gelir mi iciyim canim saol
İnşallahHepimiz öyleyiz canım malesef çok üzücü. Yansımamıştır canım korkma
Vala ben zaten soğuk içemiyorum o yüzden ılık sade içiyorum şimdi inşaallah iyi gelir şu an gaz yok sadece midem yaniyor o kadarSoğuk içmeyin karnınızı şişirebilr. Ama ılık süt çok rahatlatıyo. Gaz probleminiz varsa laktozsuz sütte kullanabilirsiniz oda hiç gaz yapmıyo İçine şeker bal falan koymayın sade olsun
6. Gunde gelmeye basladi benimNegatif görenler ilaçları bırakınca nezaman adet oldunuz. 3 gun oldu bırakalı hala olmadım ben de
4 5 günde geliyor estrofemi kullanıyorsan canım6. Gunde gelmeye basladi benim
Evet esrrofem kullanıyordum4 5 günde geliyor estrofemi kullanıyorsan canım
Çok teşekkür ederimTabikide yazarım. Eşim caymazsa gidicez inşallahcumartesi hesaba göre 5+2 oluyo bakalım
4-5 günde kanaman olur canım merak etmeEvet esrrofem kullanıyordum
Kızlar gittin doktora geçen hafta gittiğimde tek kese görünmüştü. Bugun 2 kese gördük yeni tutunmaya başlıyormuşKızlar bugun benim çok kanamam oldu adet kanı gibi kırmızı gece acile gittim betaya baktılar 8642 çıktı çok iyi değerin dediler. Muayene ettiler normal kan dediler. 12 gibi kendi doktoruma gidicem bugun ama geçen hafta tek kese gördü doktor dün acilde ikiz olabilir bu değer dedi. Kanamam şuan hafif bi şekilde var azar azar geliyor pet koydum yani o şekilde. Çok korkuyorum bu hafta sonu kalp atışını duycaktık normal mi gerçekten bu kan yaşayan oldumu hiç pozitif devam eden oldumu
Şifa olsunVala ben zaten soğuk içemiyorum o yüzden ılık sade içiyorum şimdi inşaallah iyi gelir şu an gaz yok sadece midem yaniyor o kadar
Çatlatma iğnesini kaçıncı gün vurdun canımKızlar bugün 6. Gün test yaptım ikinci çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi de olmuştum etkisi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?