Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bencede verme canım hiç kafanı karıştırma bende cuma gideceğim inşallah görürüz keseyi
Hadi inşallah çok heyecanlıyım. Ama bu deprem bugün beni çok etkiledi çok korktum. Sabahtan beri üzüntüden korkudan elşm ayağım buz bacaklarım titriyo umarım bebeğime yansımaz. Aslında tekirdağda yaşıyorum ama çok etkilendim Allahım yar ve yardımcıları olsun

Hepimiz öyleyiz canım malesef çok üzücü. Yansımamıştır canım korkma

Yoğurt yiyemiyorum ya malesef beyaz hiç bir şey yiyemiyorum kaldırmıyor migdem süt dışında Süt iyi gelir mi iciyim canim saol
Soğuk içmeyin karnınızı şişirebilr. Ama ılık süt çok rahatlatıyo. Gaz probleminiz varsa laktozsuz sütte kullanabilirsiniz oda hiç gaz yapmıyo İçine şeker bal falan koymayın sade olsun

Soğuk içmeyin karnınızı şişirebilr. Ama ılık süt çok rahatlatıyo. Gaz probleminiz varsa laktozsuz sütte kullanabilirsiniz oda hiç gaz yapmıyo İçine şeker bal falan koymayın sade olsun
Vala ben zaten soğuk içemiyorum o yüzden ılık sade içiyorum şimdi inşaallah iyi gelir şu an gaz yok sadece midem yaniyor o kadar

Kızlar gittin doktora geçen hafta gittiğimde tek kese görünmüştü. Bugun 2 kese gördük yeni tutunmaya başlıyormuş biraz geriden geliyor dedi doktor ama sıkıntı olmaz toparlar dedi. Belki oda tutar dedi. Kanamam ondanmış. İlaçlarımı değiştirdik coraspirini kestik. Cuma günü kalp atışı için gidicez bidaha. Bugun duyamadık çok zayıfmıs. Çizgileri çıkıyor ama duyulmuyor. Rabbim nerde kim istiyorsa nasip etsin. Bu zor günlerde Allah yardımcıları olsun herkesin

Kızlar bugün 6. Gün test yaptım ikinci çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi de olmuştum etkisi olur mu

Eklentiler

• 16757493161808754529975783196112.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…