- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.581
Canım hayırli olsun TebriklerKızlar bugün 6. Gün test yaptım ikinci çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi de olmuştum etkisi olur mu
Çatlatma iğnesi kaç gün etkili ölüyor vücuttaCanım hayırli olsun TebriklerOlabilir canım
OluyorÇatlatma iğnesi kaç gün etkili ölüyor vücutta
Etkisi evet olablir ama daha silik çıkardı bence gebelik var testinize göre yarın tekrarlayınKızlar benim transfer sürecim doğal ilerledi sadece fitil verdi ama doktor sadece yumurtalarım çatlasın diye bur tane iğne vuruldum testler de onun etkisi oluyor mu
Artik perşembeye karar yapmam sanırım gizli yapıyorum evde testte kalmadı birde dediğim gibi direkt çıktı ama hayırlısı genedeEtkisi evet olablir ama daha silik çıkardı bence gebelik var testinize göre yarın tekrarlayın
Perşembe kan mı vereceksinizArtik perşembeye karar yapmam sanırım gizli yapıyorum evde testte kalmadı birde dediğim gibi direkt çıktı ama hayırlısı genede
Yok canım cuma kan vereceğim ama Perşembe artık teste de çıkarPerşembe kan mı vereceksiniz
Sakin ol canım bol bol dua et iyi düşün inşallah rabbim evladına kavuştursun her şey AllahtanBen bugün bir test daha yaptırdım ve bu sefer tüp bebek doktoruna değil kendi doktoruma gittim.
9.gün:343
11.gün:599
13.gün:831
14.gün:860
İlk başta dış gebelikten şüphelendi ama tüplerde bir sıkıntı bulamadı oraya yerleşmemiş. Rahim kalınlığı için 19 mm dedi onu iyi buldu. Ya ilk başta tutunup sonra gelişimini durdurdu, ya da ilk başta ikisi de tutunmuştur şimdi biri kalmıştır değeri geriye çekmiştir dedi. Testi 2 gün sonra yaptır ona göre konuşalım şuan bu değerde bir şey yapamayız dedi. İkilemde kalmak ve beklemek en sevmediğim şey şuan resmen bununla sınanıyorum.
Haklısın ama insan niye bana oldu diye düşünmeden edemiyor. Elimden gelen her şeyi yaptım, gebelik aşısı, kasılma önleyici serum. Gidebileceğim en iyi doktora gittim. Benim pek umudum yok ama doktorum ya değer düşecek ve ilaçları öyle bırakıcaz. Ya da kese oluşursa ve kalp atışı olmazsa öyle kürtaj yapacağız dediSakin ol canım bol bol dua et iyi düşün inşallah rabbim evladına kavuştursun her şey Allahtan
Selam tatlim senin 5ab sanirim benimde 2 tane dondurduk , biri 5 ab digeri 4aa imis bakalim bi ay sonra transfer edicez . sende umudunu kaybetme daha hicbiseyi. Sonu degil belki de biri dustu digeri yola devam ediyor .Benim 2 adet 5ab transfer edilecek pgt’li değiller. Hiç korkmayın bence o konuda olacağı varsa oluyor
canım sakın ol lutfen bır gun arayla test vermek senı yıpratır sadece 2 gun arayla beta artıyor cunku ...Ben bugün bir test daha yaptırdım ve bu sefer tüp bebek doktoruna değil kendi doktoruma gittim.
İlk başta dış gebelikten şüphelendi ama tüplerde bir sıkıntı bulamadı oraya yerleşmemiş. Rahim kalınlığı için 19 mm dedi onu iyi buldu. Ya ilk başta tutunup sonra gelişimini durdurdu, ya da ilk başta ikisi de tutunmuştur şimdi biri kalmıştır değeri geriye çekmiştir dedi. Testi 2 gün sonra yaptır ona göre konuşalım şuan bu değerde bir şey yapamayız dedi. İkilemde kalmak ve beklemek en sevmediğim şey şuan resmen bununla sınanıyorum.
Merhaba canım hala umut var kendini üzüp yıpratma benim yaşadığımda, böyle birşey galiba iki gün önce ağlarken bu kezde olmadı diye şuan en azından umut vardır Rabbimin imtihanı eğer olacaksa bir türlü oluyor.Ben bugün bir test daha yaptırdım ve bu sefer tüp bebek doktoruna değil kendi doktoruma gittim.
Kuzum bende dusuk yaptım 7. Haftada ve en iyi doktora gttim gebelik aşısını yaptım bu öyle en iyi merkezle olmuyor malesef yaşadığım için bılıyorum, hem kaliteli sperm hem kaliteli yumurta olacak ve birleştiklerindede kaliteli embrıyo olacak ve bu emb genetik acıdan saglıklı olacak aslında bizimle alakalı bir durum bu bizden ne cıkarsa doktor onu koyuyor. Bazende saglıklı embrıyo oluyo ama vucut bebegı kabul etmıyor ne oldugu tam olarak bilinmiyo demişti bana bülent hocaHaklısın ama insan niye bana oldu diye düşünmeden edemiyor. Elimden gelen her şeyi yaptım, gebelik aşısı, kasılma önleyici serum. Gidebileceğim en iyi doktora gittim. Benim pek umudum yok ama doktorum ya değer düşecek ve ilaçları öyle bırakıcaz. Ya da kese oluşursa ve kalp atışı olmazsa öyle kürtaj yapacağız dedi
Kuzum belkide diğeri devam edıyor 16. Gun ki betayla daha iyi anlaşılır lütfen sabırlı ol ve umutla bekleBen bugün bir test daha yaptırdım ve bu sefer tüp bebek doktoruna değil kendi doktoruma gittim.
Yani sen elinden geleni yapmışsın hemde fazlasını canım ama Allahtan iyi bilemeyiz canım bak neler geliyor insanın başına sen sakin kal Allah beterinden korusun inşallah bi sıkıntı yoktur seninledirler yada seninledirHaklısın ama insan niye bana oldu diye düşünmeden edemiyor. Elimden gelen her şeyi yaptım, gebelik aşısı, kasılma önleyici serum. Gidebileceğim en iyi doktora gittim. Benim pek umudum yok ama doktorum ya değer düşecek ve ilaçları öyle bırakıcaz. Ya da kese oluşursa ve kalp atışı olmazsa öyle kürtaj yapacağız dedi
Canım bilmiyorum ben hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar var ama ben yumurta Donasyonu yaptırdım o yüzden öyle çatlatma ignesi kullanmadımÇatlatma iğnesi kaç gün etkili ölüyor vücutta
Canım ikiz mi ?Ben bugün bir test daha yaptırdım ve bu sefer tüp bebek doktoruna değil kendi doktoruma gittim.
Canım rabbim nasip ediyor bir şekilde olucagi varsa oluyor zaten 5.gun emriyolarinda çoğu zaman pozitif oluyor ama tebrik ederimMerhaba canım hala umut var kendini üzüp yıpratma benim yaşadığımda, böyle birşey galiba iki gün önce ağlarken bu kezde olmadı diye şuan en azından umut vardır Rabbimin imtihanı eğer olacaksa bir türlü oluyor.
Bak benim 4. tedavim bütün herşeyi gönül rahatlığıyla yaptık diyoruz. Herşey Allahtan.
Daha önceki kimyasal olup beta 29-sonra 24 olup sonlanmıştı.
Bu kez 5. gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.
7. gün idrar kaset testinde silik çıktı.Ertesi gün kan verdim ilk kez.
8. 155 akşam 18:00
10.182 sabah 10:00
10.176 akşam 18:00
11. 788 akşam 18:00
iki gün önce bu kezde olmadı düşüyor dedim dr. aradık ilaçlara aynen dedi aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver dedi. Şuan var ve güzel artmış dedi.
OLDURAN DA ÖLDÜREN ALLAH.
Çift embriyo verilmişti biri düşerken biri yükselmiş dedi.Hala korkuyorum ne olacak diye ama Allahtan büyük kimse yok olduran da o öldürende Mucizeler hep var.
Allahım hakkımızda güzellikler yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?