- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.601
İki tane konulmuştu ama durum bu şekilde ilerlemiyor maalesefCanım ikiz mi ?
Merhaba canım hala umut var kendini üzüp yıpratma benim yaşadığımda, böyle birşey galiba iki gün önce ağlarken bu kezde olmadı diye şuan en azından umut vardır Rabbimin imtihanı eğer olacaksa bir türlü oluyor.
Bak benim 4. tedavim bütün herşeyi gönül rahatlığıyla yaptık diyoruz. Herşey Allahtan.
Daha önceki kimyasal olup beta 29-sonra 24 olup sonlanmıştı.
Bu kez 5. gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.
7. gün idrar kaset testinde silik çıktı.Ertesi gün kan verdim ilk kez.
8. 155 akşam 18:00
10.182 sabah 10:00
10.176 akşam 18:00
11. 788 akşam 18:00
iki gün önce bu kezde olmadı düşüyor dedim dr. aradık ilaçlara aynen dedi aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver dedi. Şuan var ve güzel artmış dedi.
OLDURAN DA ÖLDÜREN ALLAH.
Çift embriyo verilmişti biri düşerken biri yükselmiş dedi.Hala korkuyorum ne olacak diye ama Allahtan büyük kimse yok olduran da o öldürende Mucizeler hep var.
Allahım hakkımızda güzellikler yazsın.
Yani sen elinden geleni yapmışsın hemde fazlasını canım ama Allahtan iyi bilemeyiz canım bak neler geliyor insanın başına sen sakin kal Allah beterinden korusun inşallah bi sıkıntı yoktur seninledirler yada seninledir
Kuzum belkide diğeri devam edıyor 16. Gun ki betayla daha iyi anlaşılır lütfen sabırlı ol ve umutla bekle
Aslında arka arkaya test vermeyecektim ama doktoruma gidicem elimde güncel veri olsun diye verdim. Dua etmekten başka bir şey yok haklısınız. İlk başta olup sonra bu hale dönmesi daha üzücü bence. Negatif çıksa perşembe günü bitmişti benim için ama bu şekilde sürekli acaba öyle mi böyle mi diye düşünüyorumcanım sakın ol lutfen bır gun arayla test vermek senı yıpratır sadece 2 gun arayla beta artıyor cunku ...
dıs gebelık degılmıs sukur ..
belkıde dedıgı gıbı bırısı durdu dıgerı yenı gelısımını tamamlıyor olabılır, ıyı dusunelım ıyı olsun ..
bolca dua et
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz .Kaç haftalık canim.Noemalde ya öyle bir durumda kürtaja aliyolar yada kendisinin düşmesini bekliyorlar .Ama ilaçları bırakınca nasıl dusucek onu anlamadim rabbim bir an önce nasip etsin inşallahİki tane konulmuştu ama durum bu şekilde ilerlemiyor maalesefdr’um şuan hiçbişey yapamayız dedi. Ya değer düşecek kese de olmadığı için ilaçları bırakınca kanama ile atılacak, ya da keseyi bekleyeceğiz dedi. Onu görürse de kalp atışını bekleyecek. Göremezse ve kalp atışı da yoksa sonlandırlacak
Henüz kese oluşmadığı için kanama ile birlikte atılırmış. Kese oluştuktan sonra mutlaka müdahale gerekiyormuş. 4+5 gözüküyor kendi hesabıma göreAllah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz .Kaç haftalık canim.Noemalde ya öyle bir durumda kürtaja aliyolar yada kendisinin düşmesini bekliyorlar .Ama ilaçları bırakınca nasıl dusucek onu anlamadim rabbim bir an önce nasip etsin inşallah
Himm anladım canım inşallah bir şey olmaz belki geç gözükebilirHenüz kese oluşmadığı için kanama ile birlikte atılırmış. Kese oluştuktan sonra mutlaka müdahale gerekiyormuş. 4+5 gözüküyor kendi hesabıma göre
Kuzum eger bebek saglıksızsa zaten düşüyor benım 7. Haftada düştü cok zordu kesesini falan hepsini gordumHenüz kese oluşmadığı için kanama ile birlikte atılırmış. Kese oluştuktan sonra mutlaka müdahale gerekiyormuş. 4+5 gözüküyor kendi hesabıma göre
Benimde yok banada ikisi aynı anda veriliyor negatiflerimden dolayı zaten tedbir amaçlı dedim.
merhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benimRica ederim canım benim doktorum önce aspirini kesmişti iğneye devam etmiştim kanama durmuştu kanama artsaydı onu da kesecekti.
oksapar kan sulandırıcımerhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benim
coraspin de kan sulandırıcı ama çok garip geliyor gerçekten. Allahım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzoksapar kan sulandırıcı
Herşey bebekler için progesteron düşük önleyici bu evrede bebek kandan gelişim sağlayacağı için bolca kan sulandırıcı kullanılıyor kan pıhtısı olursa gebelik gelişi olmuyor o yüzden ilaçlarınızı için gününde saatinde .İnşallah herşey güzel olur.coraspin de kan sulandırıcı ama çok garip geliyor gerçekten. Allahım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Bebeğe kan akışını daha sorunsuz sağlamak için. Cünkü bebekte rahimde kan akışıyla besleniyormerhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benim
çok sağolun. hastalansa bile kolay kolay ilaç içmeyen biri olduğum için bu kadar ilaç çılgınca geliyor. progestanın 3 ayrı formunu kullanıyorum fitil, kalçadan , göbekten, oksopar coraspin estrofem folidoce. artık saatlerini takip etmekte zorlanıyorum. Allahım inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını verir hayırla sağlıklaBebeğe kan akışını daha sorunsuz sağlamak için. Cünkü bebekte rahimde kan akışıyla besleniyor
aynen öyle her şey onlar için. kendimi doktora bıraktım zaten sorgulamıyorum ama bu kadar ilaç gerçekten zorluyorHerşey bebekler için progesteron düşük önleyici bu evrede bebek kandan gelişim sağlayacağı için bolca kan sulandırıcı kullanılıyor kan pıhtısı olursa gebelik gelişi olmuyor o yüzden ilaçlarınızı için gününde saatinde .İnşallah herşey güzel olur.
Kesinlikle hepimiz aynı şekildeyiz. Biz doğal vir gebelik yaşamadığımız için vücudumuz doğal gebelikteki hormonları hemen salgılayamıyor. Bu yüzden dışardan almak zorundayız. Herşey bebeklerimiz için onları sağlıcakla alalımda kucağımıza bu günlerde geçicek.çok sağolun. hastalansa bile kolay kolay ilaç içmeyen biri olduğum için bu kadar ilaç çılgınca geliyor. progestanın 3 ayrı formunu kullanıyorum fitil, kalçadan , göbekten, oksopar coraspin estrofem folidoce. artık saatlerini takip etmekte zorlanıyorum. Allahım inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını verir hayırla sağlıkla
Olabilir pıhtılaşma olmasada veriliyo kan akışı hızlansın diyemerhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benim
Bence bu kadar uğraşmanıza gerek yok çok karmaşık her ilacın saatini alarm kuruyorum ilaçların isminide yazıyorum alarma saati gelince içiyorum. Benimde çok ilacım iğnem var. Bende böyle alarmla daha iyi kağıda işaretlemeyide unuttuğunuz zaman olabilir alarmla size en azından biri uyarıyor gibi oluyorKesinlikle hepimiz aynı şekildeyiz. Biz doğal vir gebelik yaşamadığımız için vücudumuz doğal gebelikteki hormonları hemen salgılayamıyor. Bu yüzden dışardan almak zorundayız. Herşey bebeklerimiz için onları sağlıcakla alalımda kucağımıza bu günlerde geçicek.
İlaçları gruplandırarak günlük saatlere bölüp liste yapabilirsiniz. İçtikce tik atabilirsin ben şahsen böyle çözümünü bulabildim. Listemi atıyım mesela size haftalık listeyi yeniliyorum
Yani konu hassas olunca pek unutulmuyor ben sadece karışıklığın mnüne geçmek için günün belirli aralıklarına bölerek ayarladım. saati saatine içip ayarlıyorum. Benim için zor olmuyor. Herkes nasıl kolayına geliyorsa öyle yapsın ben fikir amaçlı paylaştımBence bu kadar uğraşmanıza gerek yok çok karmaşık her ilacın saatini alarm kuruyorum ilaçların isminide yazıyorum alarma saati gelince içiyorum. Benimde çok ilacım iğnem var. Bende böyle alarmla daha iyi kağıda işaretlemeyide unuttuğunuz zaman olabilir alarmla size en azından biri uyarıyor gibi oluyor
Canım 10 gün içinde olursun vucut anca salıcak kendini benim öyle oldu leke başladı bazen çoğaldı bazen azaldı oldu bitti 10 gün içinde olursun..Negatif görenler ilaçları bırakınca nezaman adet oldunuz. 3 gun oldu bırakalı hala olmadım ben de
Merhaba oksopar pıhtılaşma yı önleyici bir iğne dir tutunma için değil tutunma için olan progestan ve kalçadan olan iğnedir..merhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?