Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım ikiz mi ?
İki tane konulmuştu ama durum bu şekilde ilerlemiyor maalesef dr’um şuan hiçbişey yapamayız dedi. Ya değer düşecek kese de olmadığı için ilaçları bırakınca kanama ile atılacak, ya da keseyi bekleyeceğiz dedi. Onu görürse de kalp atışını bekleyecek. Göremezse ve kalp atışı da yoksa sonlandırlacak

Kuzum belkide diğeri devam edıyor 16. Gun ki betayla daha iyi anlaşılır lütfen sabırlı ol ve umutla bekle

Aslında arka arkaya test vermeyecektim ama doktoruma gidicem elimde güncel veri olsun diye verdim. Dua etmekten başka bir şey yok haklısınız. İlk başta olup sonra bu hale dönmesi daha üzücü bence. Negatif çıksa perşembe günü bitmişti benim için ama bu şekilde sürekli acaba öyle mi böyle mi diye düşünüyorum

Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz .Kaç haftalık canim.Noemalde ya öyle bir durumda kürtaja aliyolar yada kendisinin düşmesini bekliyorlar .Ama ilaçları bırakınca nasıl dusucek onu anlamadim rabbim bir an önce nasip etsin inşallah

Henüz kese oluşmadığı için kanama ile birlikte atılırmış. Kese oluştuktan sonra mutlaka müdahale gerekiyormuş. 4+5 gözüküyor kendi hesabıma göre

Henüz kese oluşmadığı için kanama ile birlikte atılırmış. Kese oluştuktan sonra mutlaka müdahale gerekiyormuş. 4+5 gözüküyor kendi hesabıma göre
Kuzum eger bebek saglıksızsa zaten düşüyor benım 7. Haftada düştü cok zordu kesesini falan hepsini gordum o yuzden saglıksızsa ilk baştan kanama ile atılması cok daha iyi inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur

Benimde yok banada ikisi aynı anda veriliyor negatiflerimden dolayı zaten tedbir amaçlı dedim.

Rica ederim canım benim doktorum önce aspirini kesmişti iğneye devam etmiştim kanama durmuştu kanama artsaydı onu da kesecekti.
merhaba. benim de cumartesi transferim oldu .ilk denemem ve çift embriyo transferi oldu ama oksopar coraspin progestan dex fitil ve progestan 50 kullanıyorum. bu kadar çok ilaç aklımı karıştırıyor ama oksopar tutunmaya etkisi yoksa neden veriyorlar. yaşla ilgisi olabilir mi acaba yaş 41 benim

oksapar kan sulandırıcı

coraspin de kan sulandırıcı ama çok garip geliyor gerçekten. Allahım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
Herşey bebekler için progesteron düşük önleyici bu evrede bebek kandan gelişim sağlayacağı için bolca kan sulandırıcı kullanılıyor kan pıhtısı olursa gebelik gelişi olmuyor o yüzden ilaçlarınızı için gününde saatinde .İnşallah herşey güzel olur.

Bebeğe kan akışını daha sorunsuz sağlamak için. Cünkü bebekte rahimde kan akışıyla besleniyor

Bebeğe kan akışını daha sorunsuz sağlamak için. Cünkü bebekte rahimde kan akışıyla besleniyor
çok sağolun. hastalansa bile kolay kolay ilaç içmeyen biri olduğum için bu kadar ilaç çılgınca geliyor. progestanın 3 ayrı formunu kullanıyorum fitil, kalçadan , göbekten, oksopar coraspin estrofem folidoce. artık saatlerini takip etmekte zorlanıyorum. Allahım inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını verir hayırla sağlıkla

aynen öyle her şey onlar için. kendimi doktora bıraktım zaten sorgulamıyorum ama bu kadar ilaç gerçekten zorluyor

Kesinlikle hepimiz aynı şekildeyiz. Biz doğal vir gebelik yaşamadığımız için vücudumuz doğal gebelikteki hormonları hemen salgılayamıyor. Bu yüzden dışardan almak zorundayız. Herşey bebeklerimiz için onları sağlıcakla alalımda kucağımıza bu günlerde geçicek.
İlaçları gruplandırarak günlük saatlere bölüp liste yapabilirsiniz. İçtikce tik atabilirsin ben şahsen böyle çözümünü bulabildim. Listemi atıyım mesela size haftalık listeyi yeniliyorum

Eklentiler

• AA4A5713-AD06-4B1D-A2C0-AE2EED241483.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 87
Olabilir pıhtılaşma olmasada veriliyo kan akışı hızlansın diye

Bence bu kadar uğraşmanıza gerek yok çok karmaşık her ilacın saatini alarm kuruyorum ilaçların isminide yazıyorum alarma saati gelince içiyorum. Benimde çok ilacım iğnem var. Bende böyle alarmla daha iyi kağıda işaretlemeyide unuttuğunuz zaman olabilir alarmla size en azından biri uyarıyor gibi oluyor

Yani konu hassas olunca pek unutulmuyor ben sadece karışıklığın mnüne geçmek için günün belirli aralıklarına bölerek ayarladım. saati saatine içip ayarlıyorum. Benim için zor olmuyor. Herkes nasıl kolayına geliyorsa öyle yapsın ben fikir amaçlı paylaştım

Kızlar istanbulda hastaneler ne durumda bakılıyormu sanki birkaç yerde acil durumlar dışında bakılmıyprmuş diye gördüm ama yarın kan vermeye gidicektim

Merhaba oksopar pıhtılaşma yı önleyici bir iğne dir tutunma için değil tutunma için olan progestan ve kalçadan olan iğnedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…