- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.621
Hayır bırakmayın lütfen değer yükseliyor hiç olmasaydı değer 0 çıkardı bikaç gün sonra yeniden beta baktırınMerhaba 7. Gun degerim 4,59 cikti igneleri birakmam gerekir mi 5gun vardi sonucuma ama ksik agrilarimdan dolayı yaptim ama..
Doktor yarn beni arayacakmış asistanida ilaclari kesin negatif dediHayır bırakmayın lütfen değer yükseliyor hiç olmasaydı değer 0 çıkardı bikaç gün sonra yeniden beta baktırın
7.günde nasıl ılacları bırakın derler şaka mı bu ???Doktor yarn beni arayacakmış asistanida ilaclari kesin negatif dedi
7. Günde nasıl bıraktırabiliyorlar ya. 9. Günde daha net oluyor ki sizin değeriniz 0.12 gibi bişey dğil belki de geç tutunma oldu çok garip geldi bu durum gerçektenDoktor yarn beni arayacakmış asistanida ilaclari kesin negatif dedi
5. Gun embryosuydu 13 subatti test günüm ben kasik agrilarindan dayanamadim yaptirdim 7. Gunde sordum da asistani birakabilirsin dedi biraktim7. Günde nasıl bıraktırabiliyorlar ya. 9. Günde daha net oluyor ki sizin değeriniz 0.12 gibi bişey dğil belki de geç tutunma oldu çok garip geldi bu durum gerçekten
İlaçları bıraktıktan sonra regl olacaksınız regli olunca arayıp randevu almak istiyorum diyin kaçıncı gün gitmeniz gerektiğini size söyleyecekler herhangi bir sorun yoksa yeniden ilaçlarınızı düzenleyip transfer sürecine giriyorsunuz benimde 2. Denememdi doktor regl olunca ilki gitti hemen yapabiliriz senin psikolojin kaldıracaksa dedi ben pes etmedim denedim 2 embriyo transferi yapıldı dün beta 190 geldi tek dileğim sağlıklı şekilde ilerlemesiHerkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.
Cok sevindimmmİlaçları bıraktıktan sonra regl olacaksınız regli olunca arayıp randevu almak istiyorum diyin kaçıncı gün gitmeniz gerektiğini size söyleyecekler herhangi bir sorun yoksa yeniden ilaçlarınızı düzenleyip transfer sürecine giriyorsunuz benimde 2. Denememdi doktor regl olunca ilki gitti hemen yapabiliriz senin psikolojin kaldıracaksa dedi ben pes etmedim denedim 2 embriyo transferi yapıldı dün beta 190 geldi tek dileğim sağlıklı şekilde ilerlemesi
Dilerim isteyen herkes hemen kucağına alır
Benim doktorum hemen yaptı ara verirsem tekrar o cesareti kendimde bulamayabilirdim evet çok zor bir süreç bende inanılmaz olumsuzdum kan testine ağlayarak gittim çıkan sonuca inanamadım hala inanamıyorum tek dileğim güzel artışCok sevindimmm
Benim okadar kasik agrim oldu ki kramp resmen 5-6-7 . Gunler de o yuzden erken vermek zornda kaldım.zaten hissetmiyodum olumsuzdum hep... yani bu adetmde gidebilirim ben bi sonraki olur diye düşünmüştüm..
Ne durumdasın canım aynı gün çift embriyoydu şuan bende bu durumdayım çok korkuyorumMerhaba canım hala umut var kendini üzüp yıpratma benim yaşadığımda, böyle birşey galiba iki gün önce ağlarken bu kezde olmadı diye şuan en azından umut vardır Rabbimin imtihanı eğer olacaksa bir türlü oluyor.
Bak benim 4. tedavim bütün herşeyi gönül rahatlığıyla yaptık diyoruz. Herşey Allahtan.
Daha önceki kimyasal olup beta 29-sonra 24 olup sonlanmıştı.
Bu kez 5. gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.
7. gün idrar kaset testinde silik çıktı.Ertesi gün kan verdim ilk kez.
8. 155 akşam 18:00
10.182 sabah 10:00
10.176 akşam 18:00
11. 788 akşam 18:00
iki gün önce bu kezde olmadı düşüyor dedim dr. aradık ilaçlara aynen dedi aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver dedi. Şuan var ve güzel artmış dedi.
OLDURAN DA ÖLDÜREN ALLAH.
Çift embriyo verilmişti biri düşerken biri yükselmiş dedi.Hala korkuyorum ne olacak diye ama Allahtan büyük kimse yok olduran da o öldürende Mucizeler hep var.
Allahım hakkımızda güzellikler yazsın.
7.gun ılacları bırakın dıyen bır doktor hayatımda duymamıştım ...Herkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.
canım degerın cok dusuk degıl kı,Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
Rabbimden ümit kesilmez inşallah devamı gelir.Benimde bugün test vericeğim inşallah Allahım ol derse olur.Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
Canım belki biri tutunmuştur inşallah öyledir diye umut ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı Rabbim bizleri sevindirsin hala umut var. Rabbim ol derse olur herşey.Ne durumdasın canım aynı gün çift embriyoydu şuan bende bu durumdayım çok korkuyorum
Herkes ayni seyi söyledi7.gun ılacları bırakın dıyen bır doktor hayatımda duymamıştım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?