Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doktorunuza göre hareket etmelisiniz muhtemelen oda erken gördüğü için ilaçları bıraktırmaz çok sınırda bi değer artabilir size denilen test gününe kadar ilaçlarınızı bırakmayın.
M Mystery93

7. Günde nasıl bıraktırabiliyorlar ya. 9. Günde daha net oluyor ki sizin değeriniz 0.12 gibi bişey dğil belki de geç tutunma oldu çok garip geldi bu durum gerçekten
5. Gun embryosuydu 13 subatti test günüm ben kasik agrilarindan dayanamadim yaptirdim 7. Gunde sordum da asistani birakabilirsin dedi biraktim

Herkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.

Herkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.
İlaçları bıraktıktan sonra regl olacaksınız regli olunca arayıp randevu almak istiyorum diyin kaçıncı gün gitmeniz gerektiğini size söyleyecekler herhangi bir sorun yoksa yeniden ilaçlarınızı düzenleyip transfer sürecine giriyorsunuz benimde 2. Denememdi doktor regl olunca ilki gitti hemen yapabiliriz senin psikolojin kaldıracaksa dedi ben pes etmedim denedim 2 embriyo transferi yapıldı dün beta 190 geldi tek dileğim sağlıklı şekilde ilerlemesi
Dilerim isteyen herkes hemen kucağına alır

Cok sevindimmm
Benim okadar kasik agrim oldu ki kramp resmen 5-6-7 . Gunler de o yuzden erken vermek zornda kaldım.zaten hissetmiyodum olumsuzdum hep... yani bu adetmde gidebilirim ben bi sonraki olur diye düşünmüştüm..

Cok sevindimmm
Benim okadar kasik agrim oldu ki kramp resmen 5-6-7 . Gunler de o yuzden erken vermek zornda kaldım.zaten hissetmiyodum olumsuzdum hep... yani bu adetmde gidebilirim ben bi sonraki olur diye düşünmüştüm..
Benim doktorum hemen yaptı ara verirsem tekrar o cesareti kendimde bulamayabilirdim evet çok zor bir süreç bende inanılmaz olumsuzdum kan testine ağlayarak gittim çıkan sonuca inanamadım hala inanamıyorum tek dileğim güzel artış
Pes etmeyin illaki olacak rabbim ol derse olur bol dua ve tevekkül

Ne durumdasın canım aynı gün çift embriyoydu şuan bende bu durumdayım çok korkuyorum

7.gun ılacları bırakın dıyen bır doktor hayatımda duymamıştım ...

Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
canım degerın cok dusuk degıl kı,
telaş yapma, 814 cıkması gerekırken 788 cıkmıs...
doktorun ıle konus ama kımyasal olacagını sanmıyorum.

Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
Rabbimden ümit kesilmez inşallah devamı gelir.Benimde bugün test vericeğim inşallah Allahım ol derse olur.
Rabbimden ümit kesilmez.
ilaçlarınıza devam edin doktorunuz ne dedi.

Ne durumdasın canım aynı gün çift embriyoydu şuan bende bu durumdayım çok korkuyorum
Canım belki biri tutunmuştur inşallah öyledir diye umut ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı Rabbim bizleri sevindirsin hala umut var. Rabbim ol derse olur herşey.
Dondurulmuş mu transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…