- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.641
doktorun ıle gorus mutlaka ,Herkes ayni seyi söyledi0 larda cikardi degerin neden 4 falan ,, yeterli gormedigini düşünüyorum zaten asistani dedi doktor demedi bugun arayacakmış beni doktor. Cunku ilk asistaniyla iletisim kuruyorsunuz.o ulasim sağlıyor..
İyi de test yapmasaydınız ilaçları kullanmaya devam edecektiniz sonuçta . 7. Gün bırakmak için çok erken değil mi hocam değerin artma ihtimali hiç mi yok diye sorgulayın benceHerkes ayni seyi söyledi0 larda cikardi degerin neden 4 falan ,, yeterli gormedigini düşünüyorum zaten asistani dedi doktor demedi bugun arayacakmış beni doktor. Cunku ilk asistaniyla iletisim kuruyorsunuz.o ulasim sağlıyor..
İlk denememdi benimde tecrubem yok okudugum kadarini biliyorum ve haklisiniz bakalim görüşelim bidoktorun ıle gorus mutlaka ,
7.gun belkı daha yenı tutunuyor ..
cok sacma bır ıslem ilaçların bırakılması ..
Tabiki 6 gun daha devam edicektim yaptırmasaydım.İyi de test yapmasaydınız ilaçları kullanmaya devam edecektiniz sonuçta . 7. Gün bırakmak için çok erken değil mi hocam değerin artma ihtimali hiç mi yok diye sorgulayın bence
Keşke kesmeseydiniz. Doktorunuzada pes doğrusu dicek sözüm yok değeriniz sınırda ve şuan çok erken birşey söylemek için hemen gözden çıkarmışHerkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.
Doktorun ne dedi canım.Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
Asistani dedi canim doktora ulasamazsin hemenKeşke kesmeseydiniz. Doktorunuzada pes doğrusu dicek sözüm yok değeriniz sınırda ve şuan çok erken birşey söylemek için hemen gözden çıkarmış
Neden kimyasal olsun gayet iyi artmamis mi sizcede ???Kızlar çok kötüyüm
9.gün 157
11.gün 407
13. Gün 788 çıkmış az önce vermiştim kan hep aynı saatlerde verdim yine mi kimyasal Allahım
Canım hiç bir bilgim yok ama çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum .Sonuçta burada da hastalar çok ama RAbbim herkesin yardımcısı olsunKızlar istanbulda hastaneler ne durumda bakılıyormu sanki birkaç yerde acil durumlar dışında bakılmıyprmuş diye gördüm ama yarın kan vermeye gidicektim
Canim kimyasal değil ki bu güzel artmış devamı gelir inşallahNeden kimyasal olsun gayet iyi artmamis mi sizcede ???
Amin canım gittim bu sabah evet bakılıyorCanım hiç bir bilgim yok ama çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum .Sonuçta burada da hastalar çok ama RAbbim herkesin yardımcısı olsun
İlla iki katı artması bekleme dedi pazartesi kese için gel dediler ama ben hiç kese görecek kadar ilerlemedim korkularıma engel olamıyorumcanım degerın cok dusuk degıl kı,
telaş yapma, 814 cıkması gerekırken 788 cıkmıs...
doktorun ıle konus ama kımyasal olacagını sanmıyorum.
Aldın mı sonucunuAmin canım gittim bu sabah evet bakılıyor
Bazıları geç artıyor yada geç kese görüyor biraz daha bekle istersen kimyasallik bir durum yok bence eğer öyle olsaydı artmazdi bu şekilde canım ve daha düşük olur duİlla iki katı artması bekleme dedi pazartesi kese için gel dediler ama ben hiç kese görecek kadar ilerlemedim korkularıma engel olamıyorum
Üç kimyasal geçirdim 1000 küsürden sonra artmadı yavaşladı bu yüzden korkuyorumNeden kimyasal olsun gayet iyi artmamis mi sizcede ???
İnşallah ilerler inşallah bu sefer sağlıklı olurBazıları geç artıyor yada geç kese görüyor biraz daha bekle istersen kimyasallik bir durum yok bence eğer öyle olsaydı artmazdi bu şekilde canım ve daha düşük olur du
Evet kese için pazartesi gel bidaha kan verme dediDoktorun ne dedi canım.
haberi varmı?
inşallah güzel olur canım bende bundan önce kimyasal geçirdim hiç 788 görmemiştim 29 gördüm sonra 24 düşmüştü bu ilkkez bu kadar oldu inşallah seninledir. Hiç belirtin varmı ?Evet kese için pazartesi gel bidaha kan verme dedi
pazartesi zaten degerının 1500- 2000 uzerı olması beklenır o yuzden kese ıcın cagırmıslardır..İlla iki katı artması bekleme dedi pazartesi kese için gel dediler ama ben hiç kese görecek kadar ilerlemedim korkularıma engel olamıyorum
İnşallah sağlıkla ilerler güzel haberler alırız.pazartesi zaten degerının 1500- 2000 uzerı olması beklenır o yuzden kese ıcın cagırmıslardır..
saglıkla ılerlesın ıncallaahh..boll dua .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?