Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

doktorun ıle gorus mutlaka ,
7.gun belkı daha yenı tutunuyor ..
cok sacma bır ıslem ilaçların bırakılması ..

İyi de test yapmasaydınız ilaçları kullanmaya devam edecektiniz sonuçta . 7. Gün bırakmak için çok erken değil mi hocam değerin artma ihtimali hiç mi yok diye sorgulayın bence

Herkese merhaba. 5. Gun embryosu kasik agrilarindan dolayı 7. Gun kan sonucum 4,59 geldi ilaclari kesmem soylendi ve kestim dun. . Bi sonraki transfer islemi nasil oluyo bilenler yazabilirmi ilk transferimdi benim.
Keşke kesmeseydiniz. Doktorunuzada pes doğrusu dicek sözüm yok değeriniz sınırda ve şuan çok erken birşey söylemek için hemen gözden çıkarmış

Kızlar istanbulda hastaneler ne durumda bakılıyormu sanki birkaç yerde acil durumlar dışında bakılmıyprmuş diye gördüm ama yarın kan vermeye gidicektim
Canım hiç bir bilgim yok ama çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum .Sonuçta burada da hastalar çok ama RAbbim herkesin yardımcısı olsun

canım degerın cok dusuk degıl kı,
telaş yapma, 814 cıkması gerekırken 788 cıkmıs...
doktorun ıle konus ama kımyasal olacagını sanmıyorum.
İlla iki katı artması bekleme dedi pazartesi kese için gel dediler ama ben hiç kese görecek kadar ilerlemedim korkularıma engel olamıyorum

İlla iki katı artması bekleme dedi pazartesi kese için gel dediler ama ben hiç kese görecek kadar ilerlemedim korkularıma engel olamıyorum
Bazıları geç artıyor yada geç kese görüyor biraz daha bekle istersen kimyasallik bir durum yok bence eğer öyle olsaydı artmazdi bu şekilde canım ve daha düşük olur du

pazartesi zaten degerının 1500- 2000 uzerı olması beklenır o yuzden kese ıcın cagırmıslardır..
saglıkla ılerlesın ıncallaahh..boll dua .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…