- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.661
İnşallah canım sen gönlünü ferah tut dua etİnşallah ilerler inşallah bu sefer sağlıklı olur
inşallah güzel olur canım bende bundan önce kimyasal geçirdim hiç 788 görmemiştim 29 gördüm sonra 24 düşmüştü bu ilkkez bu kadar oldu inşallah seninledir. Hiç belirtin varmı ?
Yok canım hiç leke filan agrı sızı progestan fitil üç defa kullanıyorum dua edelim birbirimizeinşallah güzel olur canım bende bundan önce kimyasal geçirdim hiç 788 görmemiştim 29 gördüm sonra 24 düşmüştü bu ilkkez bu kadar oldu inşallah seninledir. Hiç belirtin varmı ?
İnşallah öyle olur canım sen hamilesin dua et bizlerepazartesi zaten degerının 1500- 2000 uzerı olması beklenır o yuzden kese ıcın cagırmıslardır..
saglıkla ılerlesın ıncallaahh..boll dua .
Rabbım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versın,İnşallah öyle olur canım sen hamilesin dua et bizlere
Bende öyle canım 4. tedavim dondurulmuş çift embriyo verildi.Yok canım hiç leke filan agrı sızı progestan fitil üç defa kullanıyorum dua edelim birbirimize
Bunları aynı yere mı verdin ?Bende öyle canım 4. tedavim dondurulmuş çift embriyo verildi.
coraspin oksapar progesteron fitil folik asit ve duphaston
inşallah Allahımın mucizeleri bizimledir bende Allaha kalmış bugün içim daralıyor. Hem korkuyorum hem üzülüyorum.
Allahım bizimle olsun Dualarım seninle sende bana dua et.
155-182-176-788 beta değerlerim.
Evet canım hepsi aynı merkezdeBunları aynı yere mı verdin ?
Hayırlı olsun canımKızlar 30 ocakta 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum dün 8. Günümdü ve beta 190 sizce ilk değer nasılçok heyecanlıyım 2 si mi tuttu acaba çok merak ediyorum
Canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahEvet canım hepsi aynı merkezde
8. gün 155 akşam 18:00
10. gün 182 sabah 10:00
10. gün 176 akşam 18:00
11. gün 788 akşam 18:00
hepsi aynı merkezde dedim düşüyor olmadı galiba hemşire dedi ki ilaçları bırakma beta hcg de dalgalanma şuan devam edelim yarın tekrar bir test ver dedi aynı saatte sonuçtan hiç emin değildim düşüyor diye sonuç 788 çıkınca gözlerimize inanamadık.
Hemşiren ve doktorum ilaçlara aynen devam şuan devam 2 gün sonra tekrar kan testi ver aynı yerde aynı saatte.
Hiç belirtim yok umudumda yok iki gün önce ağlarken düşüyor diye 2 gün sonra akşam sonuçu görünce Rabbim olduran da öldüren de sensin hala bir umut var dedim.
Çift embriyo verilmişti biri düşerken deger yanlış olmuş olabilir dedi .
belki de biri tutunmuştur.
Rabbim 3 ayların hürmetine bizim yavrularımız karınımızdayken can ver ol derse olur.
O yüzden sıkma canını Allahım bizimde dualarımızı duyuyor.
Bugün kan vericem.
Amin canım amin Allahım bizimde sesimizi duysun bize can versin sağlıkla hayırlı evlat bizde anne baba olalım.Şu ölümlü dünya arkamızda iyi insanlar bırakıp vatana millete yardım etsin. Bi hayrımız olsun iyi evlatlar yetiştirelim.Canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahHerşeyde vardır bir hayır Sonuçların hiç düşük değil üzülme sakın artar İnsalalh yada biri tutunduğu için değer bu kadardir .İkisi tutmayabilir.Ama sabret bir de sürekli kan verme canım bı kaç gün geçer o şekilde kan ver .tabiki doktor ver diyorsa ayrı ama sürekli onda kalır aklın O yüzden İnsalalh sonuna kadar nasip olur canım benim
Amin inşallah biz gorebilirmiyim bilmiyorum ama rabbim nasip etsin inşallahAmin canım amin Allahım bizimde sesimizi duysun bize can versin sağlıkla hayırlı evlat bizde anne baba olalım.Şu ölümlü dünya arkamızda iyi insanlar bırakıp vatana millete yardım etsin. Bi hayrımız olsun iyi evlatlar yetiştirelim.
İnşallah sizde görebilirsiinz Allahhtan ümit kesilmez.Amin inşallah biz gorebilirmiyim bilmiyorum ama rabbim nasip etsin inşallah
Kaç haftalıksınız şuan kaçında transfer oldunuzEvet kese için pazartesi gel bidaha kan verme dedi
Merhaba benim de ilk transferim pazartesi oldu ve tek embriyo gelişti transfer edildi yani tutmazsa her şeye sıfırdan başlayacağım. İnşallah değeriniz yükselir ama yukselmezse de başka embriyonuz var şükür ki umarım bir an önce kalbinizi ferahlatıcı bir sonuç alırsınızİlk denememdi benimde tecrubem yok okudugum kadarini biliyorum ve haklisiniz bakalim görüşelim bi
Evet dondurulmus embryodan baska sansimiz yok bidaha tekrardan tedavi imkansız bizim icin. İnsallah güzel sonuc alirsinizMerhaba benim de ilk transferim pazartesi oldu ve tek embriyo gelişti transfer edildi yani tutmazsa her şeye sıfırdan başlayacağım. İnşallah değeriniz yükselir ama yukselmezse de başka embriyonuz var şükür ki umarım bir an önce kalbinizi ferahlatıcı bir sonuç alırsınız
Aynen şakamı bu ya 14. Güne kadar kan yükselir hayret bişey7.günde nasıl ılacları bırakın derler şaka mı bu ???
Canım merhaba sonucun kaç çıktıAmin canım gittim bu sabah evet bakılıyor
Bende seninle aynı durumdayım canım ilk transferim sadece 1 değil 2 embriyo 5. Güne gitti ikisini koydular eğer olmazsa sıfırdan başlayacağım inşallah bize can olurlar yavrularımız gelir hayırlıca doğururuz tekrardan maddi manevi uğraşmayız inşallah canımMerhaba benim de ilk transferim pazartesi oldu ve tek embriyo gelişti transfer edildi yani tutmazsa her şeye sıfırdan başlayacağım. İnşallah değeriniz yükselir ama yukselmezse de başka embriyonuz var şükür ki umarım bir an önce kalbinizi ferahlatıcı bir sonuç alırsınız
487 cıktı canım. 2 gün sonra tekrar vericem.Canım merhaba sonucun kaç çıktı
İnşallah bendeki yavruyu 3.gunde koydular ama bize zor gelen o bebeğe can veren için Cook kolay inşallah yüzümüzü güldürür..Bende seninle aynı durumdayım canım ilk transferim sadece 1 değil 2 embriyo 5. Güne gitti ikisini koydular eğer olmazsa sıfırdan başlayacağım inşallah bize can olurlar yavrularımız gelir hayırlıca doğururuz tekrardan maddi manevi uğraşmayız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?