- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.681
Güzel çıkmış canım değerin sağlıcakla gelsin inşallah487 cıktı canım. 2 gün sonra tekrar vericem.
Ülkemiz bu haldeyken sevinemedik bile malesef o yüzden gelip yazamadım burayada kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim kasık ağrım çok oldu bu sefer bel ağrım da oldu transferin ilk gününden beri bakalım yarın bir daha kan vereceğimHayırlı olsun canımbelirtin varmıydı
Evet rabbim ol desin inşallahİnşallah bendeki yavruyu 3.gunde koydular ama bize zor gelen o bebeğe can veren için Cook kolay inşallah yüzümüzü güldürür..başlamadan önce bu kadar zor bit süreç olduğunu asla bilmez tahmin etmezdim...
Ya benimde kasık bel ağrım var inşallah benimde pozitif olurÇok teşekkür ederim kasık ağrım çok oldu bu sefer bel ağrım da oldu transferin ilk gününden beri bakalım yarın bir daha kan vereceğim
Kaçıncı gününüzdesiniz kaçıncı gün embriyosu konulduYa benimde kasık bel ağrım var inşallah benimde pozitif olur
Sağolasın canım cuma birdaha vericem. İnşallah cumaki değerde sorun olmazsa muayene randevusu verirler heraldeGüzel çıkmış canım değerin sağlıcakla gelsin inşallah
Merhaba sizin kaçıncı gününüz bugün acaba belirtileriniz devam ediyor mu bideSağolasın canım cuma birdaha vericem. İnşallah cumaki değerde sorun olmazsa muayene randevusu verirler heralde
11. Günüm bugün. Günüm günümü tutmuyo birgün iyiyim birgün kötü. Dün hiç ağrım sızım yoktu bugümde belim kasıklarım oyuluyor sankiMerhaba sizin kaçıncı gününüz bugün acaba belirtileriniz devam ediyor mu bide
5. Gün canım 5. Günüm bugünKaçıncı gününüzdesiniz kaçıncı gün embriyosu konuldurabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallah
Benimde bugün 9. Günüm dün göğüs hassasiyeti vardı beta 190 çıktı ama bugün gayet normal herşey tedirgin oldum erken mi sevindim diye11. Günüm bugün. Günüm günümü tutmuyo birgün iyiyim birgün kötü. Dün hiç ağrım sızım yoktu bugümde belim kasıklarım oyuluyor sanki
Benimde 5. Gün embriyosu çift embriyo transferi5. Gün canım 5. Günüm bugünaminn senin canım kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde öyle işte. İnşallah sağlıkla artar hepimizinBenimde bugün 9. Günüm dün göğüs hassasiyeti vardı beta 190 çıktı ama bugün gayet normal herşey tedirgin oldum erken mi sevindim diye
İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaBenimde öyle işte. İnşallah sağlıkla artar hepimizin
Son paylaştığın paylasimima bakarmisin rica etsem11. Günüm bugün. Günüm günümü tutmuyo birgün iyiyim birgün kötü. Dün hiç ağrım sızım yoktu bugümde belim kasıklarım oyuluyor sanki
Arkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisonizMerhaba sizin kaçıncı gününüz bugün acaba belirtileriniz devam ediyor mu bide
Canım senin durumun o kadar muallaktaki ne desem bilemedim. Kan değerin Çok sınırda belki yerleşiyor şuanda onun lekelenmeside olabilir. Sen 2 gün daha ilaçlarını içip bir kan daha versenArkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz
7.gun adet sanmıyorum olmaz ...Arkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz
Ay benimkide çift canımBenimde 5. Gün embriyosu çift embriyo transferi9. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?