Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet rabbim ol desin inşallah bende canım

Merhaba sizin kaçıncı gününüz bugün acaba belirtileriniz devam ediyor mu bide
11. Günüm bugün. Günüm günümü tutmuyo birgün iyiyim birgün kötü. Dün hiç ağrım sızım yoktu bugümde belim kasıklarım oyuluyor sanki

Kızlar 6. Haftam çok şükür kese görüldü kalp atışı duyuldu ama inanılmaz bir mide bulantım var
Bırakın yemeği birçok şeyi görünce bile midem bulanıyor
2 haftadır tatlı görmek istemiyorum
Tatlı olan meyveyi bile görmek istemiyorum.gerçi tuzluda yiyemiyorum.su içmem zulüm geliyor
bütün gün hiçbirşey yemesem aklıma gelmez
İstifra etmiyorum
Çünkü birşeyi yemek istemiyorum
Ama Buda halsizlik yapıyor
Transfer vs sürecindeki ilaçlardan aldığım kiloları veriyorum şimdi. Doktor onzid verdi (çok tavsiye edilmiyor ama halsiz düşüp hasta olurum diye korkuyorum) gerçi şimdiye kadar 2 tane içtim onlarda az biraz geçirdi çorba falan içtim. Bu durumda olan var mı ne yapıyorsunuz

Arkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz

11. Günüm bugün. Günüm günümü tutmuyo birgün iyiyim birgün kötü. Dün hiç ağrım sızım yoktu bugümde belim kasıklarım oyuluyor sanki
Benimde bugün 9. Günüm dün göğüs hassasiyeti vardı beta 190 çıktı ama bugün gayet normal herşey tedirgin oldum erken mi sevindim diye

Benimde bugün 9. Günüm dün göğüs hassasiyeti vardı beta 190 çıktı ama bugün gayet normal herşey tedirgin oldum erken mi sevindim diye
Benimde öyle işte. İnşallah sağlıkla artar hepimizin

Arkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz
Canım senin durumun o kadar muallaktaki ne desem bilemedim. Kan değerin Çok sınırda belki yerleşiyor şuanda onun lekelenmeside olabilir. Sen 2 gün daha ilaçlarını içip bir kan daha versen

Birde benimde 7. Gün kahve lekelenmem oldu doktorum yerleşme dedi bana.

7.gun adet sanmıyorum olmaz ...
yerleşme kanaması olabılır.
sızın bu ılacları bırakın dıyen hekım ya da hemsırenıze yazar mısınız ne cevap verecekler çok merak ettım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…