- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.701
Asistanina yazdim lekelenme olabiliyor kirmizi kan gordugunuzde arayin dedi,Doktor aradi bugun negatif gelmis adetinde ara tekrar dedi zaten iyi degildim konusamadim7.gun adet sanmıyorum olmaz ...
yerleşme kanaması olabılır.
sızın bu ılacları bırakın dıyen hekım ya da hemsırenıze yazar mısınız ne cevap verecekler çok merak ettım ...
İlaclari birakmadan yasasaydim belki olabilirdi evt.. agrilarim gecti ilaclari birakinca adet oliyorum sandim bende normal lekelenme olabilir dedi simdi. Belirsizliktek kurtulayim derken yeni belirsizlikler cok zorCanım senin durumun o kadar muallaktaki ne desem bilemedim. Kan değerin Çok sınırda belki yerleşiyor şuanda onun lekelenmeside olabilir. Sen 2 gün daha ilaçlarını içip bir kan daha versen
Birde benimde 7. Gün kahve lekelenmem oldu doktorum yerleşme dedi bana.
Catlatma ignesi ustunde 11- 12 gun gectiyse onun etkisi degildir insallah guzel sonuclar alirsin.Kizlar bugün 7. Günüm 3 gündür test yapıyorum çift çizgi çıkıyor bugünde direkt çıktı ve koyu renk artık çatlatma ignesini etksiinin kalmadığını düşünüyorum cuma test vereceğim daha iki dakika olmadı yapalı
Çatlatma iğnesi etkisi çok çok silik çıkıyor. Bu çatlatmaya hiç benzemiyor, tutmuş tebriklerKizlar bugün 7. Günüm 3 gündür test yapıyorum çift çizgi çıkıyor bugünde direkt çıktı ve koyu renk artık çatlatma ignesini etksiinin kalmadığını düşünüyorum cuma test vereceğim daha iki dakika olmadı yapalı
ay şaka gıbı gerçekten...Asistanina yazdim lekelenme olabiliyor kirmizi kan gordugunuzde arayin dedi,Doktor aradi bugun negatif gelmis adetinde ara tekrar dedi zaten iyi degildim konusamadim
26 ocakta oldum canım iğneyi artık geçmiştir umarımCatlatma ignesi ustunde 11- 12 gun gectiyse onun etkisi degildir insallah guzel sonuclar alirsin.
Çok teşekkür ederim kanda görünce rahatlicak içim rabbim hepimize nasip etsinÇatlatma iğnesi etkisi çok çok silik çıkıyor. Bu çatlatmaya hiç benzemiyor, tutmuş tebrikler
İlaclari sabah kullanmadim oglen lekelenme oldu normal dendi bakalim artik hayirlisiay şaka gıbı gerçekten...
7.8. gun lekelenme olabılır dıye bana merkezım ozellıkle soyledı..
bende 7gun lekelenme yaşadım ılaclara aynen devam dedıler..
sızın doktorunuza hayret ettim. ıkınncı kan dgerıne kadar en azından ılacları kullanın demesı lazımdı ....
Ahh canım ne güzel yazmışsın evet teslimiyetimizi Rabbime bundan sonra yüzümüz gülsün inşallahEvet canım hepsi aynı merkezde
8. gün 155 akşam 18:00
10. gün 182 sabah 10:00
10. gün 176 akşam 18:00
11. gün 788 akşam 18:00
hepsi aynı merkezde dedim düşüyor olmadı galiba hemşire dedi ki ilaçları bırakma beta hcg de dalgalanma şuan devam edelim yarın tekrar bir test ver dedi aynı saatte sonuçtan hiç emin değildim düşüyor diye sonuç 788 çıkınca gözlerimize inanamadık.
Hemşiren ve doktorum ilaçlara aynen devam şuan devam 2 gün sonra tekrar kan testi ver aynı yerde aynı saatte.
Hiç belirtim yok umudumda yok iki gün önce ağlarken düşüyor diye 2 gün sonra akşam sonuçu görünce Rabbim olduran da öldüren de sensin hala bir umut var dedim.
Çift embriyo verilmişti biri düşerken deger yanlış olmuş olabilir dedi .
belki de biri tutunmuştur.
Rabbim 3 ayların hürmetine bizim yavrularımız karınımızdayken can ver ol derse olur.
O yüzden sıkma canını Allahım bizimde dualarımızı duyuyor.
Bugün kan vericem.
Aynen canım öyle yapıyorlar şu gün keseye gel derlerSağolasın canım cuma birdaha vericem. İnşallah cumaki değerde sorun olmazsa muayene randevusu verirler heralde
26 ocakta çift embriyo transferi oldumKaç haftalıksınız şuan kaçında transfer oldunuz
Canım kussan da yemek yemeye gayret etmelisin. Hafif şeyler ye herşeyden dene biraz biraz bazı şeyler belki mideni yatıştırırKızlar 6. Haftam çok şükür kese görüldü kalp atışı duyuldu ama inanılmaz bir mide bulantım var
Bırakın yemeği birçok şeyi görünce bile midem bulanıyor
2 haftadır tatlı görmek istemiyorum
Tatlı olan meyveyi bile görmek istemiyorum.gerçi tuzluda yiyemiyorum.su içmem zulüm geliyor
bütün gün hiçbirşey yemesem aklıma gelmez
İstifra etmiyorum
Çünkü birşeyi yemek istemiyorum
Ama Buda halsizlik yapıyor
Transfer vs sürecindeki ilaçlardan aldığım kiloları veriyorum şimdi. Doktor onzid verdi (çok tavsiye edilmiyor ama halsiz düşüp hasta olurum diye korkuyorum) gerçi şimdiye kadar 2 tane içtim onlarda az biraz geçirdi çorba falan içtim. Bu durumda olan var mı ne yapıyorsunuz
Hayırlısıyla o günleri görelim canım. Senin geldimi muayene zamanıAynen canım öyle yapıyorlar şu gün keseye gel derler
Amin canımHayırlısıyla o günleri görelim canım. Senin geldimi muayene zamanı
Amin canım güzel haberler verelim bizimde yüzümüz gülecek inşallah.Ahh canım ne güzel yazmışsın evet teslimiyetimizi Rabbime bundan sonra yüzümüz gülsün inşallah
7. Gündesin kahverengi kanaman var. Kahverengi kanamaya yerleşme kanaması diyorlar. Hemşiren yada doktorun 7. Günde gebe olmadığından ne kadar eminler anlayamadım. Yerinde olsam 12. Güne kadar ilaçları kullanmaya devam eder kan verir öyle bırakırdım belkide orda tutunmaya çabalayan bir canlı varArkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?