Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

7.gun adet sanmıyorum olmaz ...
yerleşme kanaması olabılır.
sızın bu ılacları bırakın dıyen hekım ya da hemsırenıze yazar mısınız ne cevap verecekler çok merak ettım ...
Asistanina yazdim lekelenme olabiliyor kirmizi kan gordugunuzde arayin dedi,Doktor aradi bugun negatif gelmis adetinde ara tekrar dedi zaten iyi degildim konusamadim

İlaclari birakmadan yasasaydim belki olabilirdi evt.. agrilarim gecti ilaclari birakinca adet oliyorum sandim bende normal lekelenme olabilir dedi simdi. Belirsizliktek kurtulayim derken yeni belirsizlikler cok zor

Kizlar bugün 7. Günüm 3 gündür test yapıyorum çift çizgi çıkıyor bugünde direkt çıktı ve koyu renk artık çatlatma ignesini etksiinin kalmadığını düşünüyorum cuma test vereceğim daha iki dakika olmadı yapalı

Eklentiler

• IMG20230208145459.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 64
Catlatma ignesi ustunde 11- 12 gun gectiyse onun etkisi degildir insallah guzel sonuclar alirsin.

Çatlatma iğnesi etkisi çok çok silik çıkıyor. Bu çatlatmaya hiç benzemiyor, tutmuş tebrikler

Asistanina yazdim lekelenme olabiliyor kirmizi kan gordugunuzde arayin dedi,Doktor aradi bugun negatif gelmis adetinde ara tekrar dedi zaten iyi degildim konusamadim
ay şaka gıbı gerçekten...
7.8. gun lekelenme olabılır dıye bana merkezım ozellıkle soyledı..
bende 7gun lekelenme yaşadım ılaclara aynen devam dedıler..
sızın doktorunuza hayret ettim. ıkınncı kan dgerıne kadar en azından ılacları kullanın demesı lazımdı ....

İlaclari sabah kullanmadim oglen lekelenme oldu normal dendi bakalim artik hayirlisi

Ahh canım ne güzel yazmışsın evet teslimiyetimizi Rabbime bundan sonra yüzümüz gülsün inşallah

Canım kussan da yemek yemeye gayret etmelisin. Hafif şeyler ye herşeyden dene biraz biraz bazı şeyler belki mideni yatıştırır

Herkese Merhaba ,Benim 5. gün embiriyorum 7. gün test yaptım negatif çıktı, 8. gün test yaptım çift çizgi cıktı bugün 9. gün kab verme günümdü kan verdim 28 çıktı Doktor ortada dedi değer beklediğimizde düşük dedi kimyasal olabilir tutunadabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim böyle olup hamileliği devam eden oldumu ?

Arkadaslar ilaci bugun icmedim birktim demistim sizede kahverengi akinti geldi baya ,adet oluyor olabilirmiyim sizce ????? Acil yazarmisoniz
7. Gündesin kahverengi kanaman var. Kahverengi kanamaya yerleşme kanaması diyorlar. Hemşiren yada doktorun 7. Günde gebe olmadığından ne kadar eminler anlayamadım. Yerinde olsam 12. Güne kadar ilaçları kullanmaya devam eder kan verir öyle bırakırdım belkide orda tutunmaya çabalayan bir canlı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…