Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İlaci kullanirken boyle birseyim olmadi dun aksam kan verdim son ignemi yaptim hatta bugun sabah hicbisey kullanmadim ve kahverengi akinti geldi bi anda sordugumda normal dedi.zaten ignem bitmisti negatif olunca aldirmadim baska olumlu olumsuz bisey ogrenmekti niyetimiz agrilardan bu daha kotu oldu gercekten..

Bence senin geç tutunma gibi kimyasal olsa ilk 7. Gün de çift çizgi çıkar 8. Gün koyulupu azalırdı ben kimyasal geçirdim. Bu şekilde oldu ama senin geç tutunma gibi

487 cıktı canım. 2 gün sonra tekrar vericem.
Ülkemiz bu haldeyken sevinemedik bile malesef o yüzden gelip yazamadım burayada kusura bakmayın
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah evet Malesef inslaalh bir an önce sağ sağlim kurtulurlar bir daha rabbim yaşatmasın çok zor

Kızlar 15 Aralık’ta transfer oldum taze tutmadı.
23 Aralık’ta adet oldum.
Ondan sonra adet olamadım. Hep akıntı geliyordu beyaz krem sürekli olarak
Daha sonra kahverengi leke geldi tam 23 ocakta adet olamadım bir gün sürdü
Neyse kan negatif idrar negatif.
İki hafta geçince tüp bebek doktoruma gittim 45.gun yumurtlama daha olmamış önümüzdeki hafta olur doğal siklusla transfer yapalım adet gelmeden dedi.
Neyse dün yine lekelenme geldi ve hala suruyor. Doktoruma da ulaşamadım
Ya bu tüp bebek tedavisi benim tüm vücut hormonlarım değiştirdi .
Yardımcı olun lütfen neden olabilir

Amin canım inşallah Su an çok şükür iyiyiz biz ikizlerimiz sağlıklı gözüküyor çok şükür kese ve kalp atışlarıni duyduk ikinci seferde su an 7Haftlalik İnslalah sağlıkla gelirler
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim inşallah güzelliklerle dolar kucağın. Rabbim bizede nasip etsin.

Bana direkt pazartesi gel dediler bidaha kan verme dediler ama bakalım. Senin beta artışları nasıl
Merhaba canım benim sonucum çıktı 1817 çıktı çok şükür yükseliyor sanırım. Allahım duyan bilensin bizim dualarımızı kabul et Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et inşallah.

Çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…