- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #13.721
İlaci kullanirken boyle birseyim olmadi dun aksam kan verdim son ignemi yaptim hatta bugun sabah hicbisey kullanmadim ve kahverengi akinti geldi bi anda sordugumda normal dedi.zaten ignem bitmisti negatif olunca aldirmadim baska7. Gündesin kahverengi kanaman var. Kahverengi kanamaya yerleşme kanaması diyorlar. Hemşiren yada doktorun 7. Günde gebe olmadığından ne kadar eminler anlayamadım. Yerinde olsam 12. Güne kadar ilaçları kullanmaya devam eder kan verir öyle bırakırdım belkide orda tutunmaya çabalayan bir canlı var
Tebrikler canım Allah sağ salim kucağına aldırsınKızlar 12. Günüm doldu kan testimi verdim Beta hcg 705,8 yani pozitif
Bence senin geç tutunma gibi kimyasal olsa ilk 7. Gün de çift çizgi çıkar 8. Gün koyulupu azalırdı ben kimyasal geçirdim. Bu şekilde oldu ama senin geç tutunma gibiHerkese Merhaba ,Benim 5. gün embiriyorum 7. gün test yaptım negatif çıktı, 8. gün test yaptım çift çizgi cıktı bugün 9. gün kab verme günümdü kan verdim 28 çıktıDoktor ortada dedi değer beklediğimizde düşük dedi kimyasal olabilir tutunadabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim böyle olup hamileliği devam eden oldumu ?
Yakınmış aramız bende 24 ocakta transfer oldum. Doktora gitceğinizi söyleyince merak ettim bende gidicem de26 ocakta çift embriyo transferi oldum
Amin canım inşallah Su an çok şükür iyiyiz biz ikizlerimiz sağlıklı gözüküyor çok şükür kese ve kalp atışlarıni duyduk ikinci seferde su an 7Haftlalik İnslalah sağlıkla gelirlerİnşallah sizde görebilirsiinz Allahhtan ümit kesilmez.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah487 cıktı canım. 2 gün sonra tekrar vericem.
Ülkemiz bu haldeyken sevinemedik bile malesef o yüzden gelip yazamadım burayada kusura bakmayın
İnşallah canım amin aminnRabbim hayırlısını nasip etsin inşallahevet Malesef inslaalh bir an önce sağ sağlim kurtulurlar bir daha rabbim yaşatmasın çok zor
Bana direkt pazartesi gel dediler bidaha kan verme dediler ama bakalım. Senin beta artışları nasılYakınmış aramız bende 24 ocakta transfer oldum. Doktora gitceğinizi söyleyince merak ettim bende gidicem de
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim inşallah güzelliklerle dolar kucağın. Rabbim bizede nasip etsin.Amin canım inşallah Su an çok şükür iyiyiz biz ikizlerimiz sağlıklı gözüküyor çok şükür kese ve kalp atışlarıni duyduk ikinci seferde su an 7Haftlalik İnslalah sağlıkla gelirler
Merhaba adet oldunuz mu ?Kızlar histeroskopi olup adeti geciken var mı acaba sonrasında adet düzeniniz nasıl oldu
Tebrik ederim Allah sağ Salim kucağınıza almayo nasip etsin inşallahİnşallah canım amin aminn
Merhaba canım benim sonucum çıktı 1817 çıktı çok şükür yükseliyor sanırım. Allahım duyan bilensin bizim dualarımızı kabul et Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et inşallah.Bana direkt pazartesi gel dediler bidaha kan verme dediler ama bakalım. Senin beta artışları nasıl
Sağolasın canım darısı tüm bekleyenlerin başınaTebrik ederim Allah sağ Salim kucağınıza almayo nasip etsin inşallah
Yarın olmam gerekiyor şimdilik olmadimMerhaba adet oldunuz mu ?
Acaba ikiz mi sizinki değeriniz çok güzel yükselmiş maşallahMerhaba canım benim sonucum çıktı 1817 çıktı çok şükür yükseliyor sanırım. Allahım duyan bilensin bizim dualarımızı kabul et Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et inşallah.
Amin canim inşallahMaşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim inşallah güzelliklerle dolar kucağın. Rabbim bizede nasip etsin.
Maşallah canım evet ikiz büyük ihtimalle benim değerimde yuksekti ilk değer 2 kan testinde 10000 çıkmıştıAcaba ikiz mi sizinki değeriniz çok güzel yükselmiş maşallah
Çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallahMerhaba canım benim sonucum çıktı 1817 çıktı çok şükür yükseliyor sanırım. Allahım duyan bilensin bizim dualarımızı kabul et Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip et inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?